Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beklemedeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam gayet faydalı olmuş...

• UP
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam öncelikle şunu belirteyim genel olarak yanlış bir kanı var çünkü.Bir hukuk her yıl gerileme yaşadı diyelim.Bu yıl kontenjan azalışlarından da etkilenecek.İşte etkileneceği yıl önce gerilemeseni yapıp sonra etkilenme diye birşey olmayacak.Anlatabildimmi?Yani aynı konumunda ilerlemeye başlayacak.Bu yüzden dediğin ünv yerinde saysa yada en iyi ihtimal gerilese de çok gerilemenin olacağını düşünmüyorum.%30 luk bir gelme ihtimali verebilirim.Başarılar...

EyvAllah hocam umut fakirin ekmeği bekleyip göreceğiz inşaAllah herkes istediği yeri kazanır

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim...
  • falcony06 kullanıcısına yanıt
    Gazi hayırlı olsun kardeşim.Hacettepe nin de ihtimali var ama biraz zor gibi.Sürpriz olursa hacettepe ama gazi garanti.Başarılar...
  • Hocam Tm3 11.180, istanbul iö, marmara , marmara iö şansı nedir? Marmara iö ye garanti diyebilir miyiz sence? Ardından deü yada anadolu yazmayı düşünüyorum ama şehir dışı hiç istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedefbounygslys -- 13 Temmuz 2015; 22:41:33 >
    Hocam o sayısalcılar zaten tıp yazıyordu hukuk yazmıyorduki.Benim savunduğum durum puan türü değişiminin sayısalcıları azaltması gerekiyodu ancak bu sene edebiyat sınavı kolay olduğu için minimum düzeyde sayısal azalması oldu.Bu durumda az etkileyecek.Ama senin bahsettiğin sayısakcılar her zaman giren ve hukuk tercih etmeyen adamlar.O yüzden onlara bakmak doğru olmaz.Ve hacettepenin önünde dediğin gibi 350 kontenjan azalması var.Seninlede ünv arasında 830 kişi var.Yani 350 kişiden 50 si hukuktan vazgeçse diyelim vazgeçmezde misal veriyorum.Kalan 300 kişinin 830 kişilik alana sığması lazım senin girebilmen için.Zor bi ihtimal ama neden olmasın.Sen yine de yazacaksın zaten ama büyük olasılık gazi gelir.Başarılar...
    Hocam özgür iraden yazabilirsin.İyiliğine iyidir ama ondan önce istanbul hukuk var ondan önce gazi var hacettepe var ankara var.Yoksa iyidir yani.
  • hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk tercihin gelir bence %80.En kötü 2. tercihin kesin.Marmara iö ye kalmazsın.Hayırlı olsun şimdiden.
    Orası sana kalmış artık başarılar dilemekten başka söyleyecek bir şeyim yok... İnşallah güzel bir üniversiteye girersin...

• Hocam editleyecem açıklandıktan sonra inş dediğin gibi olur. Sen marmara iö den sonra ne yazmayı düşünüyosun, ben hala karar veremedim.

• Bu dershane kararından sonra tercihlerde bir nebzede olsa rahatlama bekliyorum

• Ankara kaçta kapatır el cevap?

• hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Ya ybü yada kocaeli karar veremedim daha hocam.

• demasman kullanıcısına yanıt
    Hissedilmez bir derecede rahatlama olur.Fark etmeyiz bile .

• Bazi sitelerde de 2012 siralamalariyla kapatacak bu sene yazanlar olmus. Allahim sen akil fikir ne karman corman istir bu ya. O hesaba gore ne dokuz eylule ne marmara iö ye girebiliyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violet. -- 14 Temmuz 2015; 0:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Ya ybü yada kocaeli karar veremedim daha hocam.

Hocam Deü yada Eskişehir de düşün bence. Kocaeli nasıl eğitimi ? Ybü'ye kötü diyolar bu arada.

• ferenda F kullanıcısına yanıt
    Hocam bi inceleyelim.Puan türü değişmesi sayısalcıları azaltacaktı ancak edebiyat sınavı kolay olduğu için çok az bir sayısalcı çekildi aradan.Sadece etkileyen kontenjan durumu kaldı.Ankara nın önündr toplam 180 kişilik bir azalma oldu.Bu da 400-500 kişilik bir kayma demek.Ben fazla fazla söyleyip 1.000 oynasın diyorum.Geçen sene 6.950 ile kapatmış.Bu senede en fazla 6.000 le kapatır.Ama en fazla normal olarak 500 azaltırsak 6.400-6.300 kapatması lazım.Ben fazla söyleyeyim ne olur ne olmaz.Yani ortalıkta 5.000-4.000 le kapatır diyenlere pek bakma.Desteksiz sallıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.