Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bakıcam artık bir çaresine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • violet. V kullanıcısına yanıt
    Çok bakma hocam desteksiz sallıyor çoğu.

• Hocam ben aslında pek çok yere sormuştum fakat Ankara Hukuk 4k ile kapatır diyen var. Benim tm3 5239 , tm2 8k. Ankara hukuk ve Hacettepe hukuk yazdım. Hangisi gelir sizce ? Anadoluyu da yazdım ama o kadar düşmez diyorum ? Değerlendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim

• QueenMargaery Q kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara hukuk hayırlı olsun diyorum.Sonuçlar açıklanınca yaz bana tekrar görüşelim.Hak vericeksin.4.000 e düşemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam ankara hukuk hayırlı olsun diyorum.Sonuçlar açıklanınca yaz bana tekrar görüşelim.Hak vericeksin.4.000 e düşemez.

Öyle olmasını umuyorum sizin açıklamalarınızı baya yerinde buluyorum bu sebeple endişem baya geçmiş oldu.çok teşekkür ederim

• Antalya 3500 den fazla düşer mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QueenMargaery Q kullanıcısına yanıt
    Hocam hesap ortada zaten.Teşekkür ederim yinede.Başarılar...

• ötedeoyna kullanıcısına yanıt
    En fazla 1.000 o da yer yerinden oynarsa.Benim beklediğim yerinde sayması veya 300 kadar aşşağı yukarı oynaması.

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam. her açıdan bakmak lazım sıralamalar 3-4 bin yükselir diyenler de kafalarında ilk 10 binin hepsinin hukuk yazacaklarını düşünüyor olmalılar başka açıklaması olamaz. zaten tm3 ü yüksek olan adamın tm2 si de yüksek olur ve tm2den çok iyi okullarda işletme,iktisat, siyaset v.s. okuyabilir. tm3e tm2 de , tm2ye de tm3 dahil birbirinden ayıran bir zihniyet var. tercih yapacak kitle yine aynı sadece hukuk yer değişti. herkes hukuk yazacak diye bir şey de yok 3-5 binde olup da psikoloji isteyenleri de gördüm. ben de max 2 bin diyorum ötesi sallama olur inandırıcılığını kaybeder, olaya tek açıdan bakıldığını gösterir. net.
  • tm3de hala hatrı sayılır derecede sayısalcı var. bunu detayı es geçmemek gerek. ekstrem oynamalar olacağını ileri süren kahinler (!) bunu görmezden geliyor olmalı. 11 bindeyim önümde rahat 4-5 belki daha fazla mf ci vardır. insanın edb sınavının kolay olmasına sevinesi geliyor
  • hocam sıralamam 22.700. hangisi gelir?

1-)deü hukuk
    2-)anadolu hukuk
    3-)akdeniz hukuk
    4-)kocaeli hukuk
    5-)çukurova hukuk
    6-)selçuk hukuk
    7-)uludağ hukuk
    8-)inönü hukuk
    9-)gaziantep hukuk
    10-)katü hukuk
  • tm3 18250

1-Yıldırım Beyazıt
    2-Dokuz Eylül
    3-Anadolu
    4-Selçuk
    5-Kocaeli

ne olur sence hocam?
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Bende bunlara katılıyorum hocam.Ayrıca tm2 de hukuk yerine tercih edilecek bir bölümmü vardı da kimse hukuk yazmıyodu.Tm 3 e geçincemi herkes hukuk yazacak.Hatta tm 3 te pdr,psikoloji gibi bölümler var hukukla az da olsa yarışacak.Bakalım öyle ahım şahım değişmeler bende beklemiyorum yani.Hakkımızda hayırlısı olsun.

• escape3596 E kullanıcısına yanıt
    Kocaeli ölü tercih olmuş.Akdeniz gelir gibi %75.En kötü çukurova rahat ol.Akdenizin gelme ihtimali de yüksek ama.Başarılar...

• Merhabalar. Benimde tm1 89754 istediğim okul 89900 ile kapamış. Maliye istiyorum bnde. Hukuktaki kontenjan azalışından dolayı giremezsem diye korkuyorum. Yardımcı olur musunuz

• JAREDAGFE J kullanıcısına yanıt
    Hocam anadolu hayırlı olsun.Dokuz eylül de sıralamanın en fazla oynayacağı yerin arkasında olduğu için sıralamalarında yerinde saymaya başlayana kadar aradaki ünv lerde azalarak düşüşler de yaşanacağından gelmez diyorum.Gelirse sürpriz olur.Anadolu gibi duruyor.Başarılar...

• Mc_sazan M kullanıcısına yanıt
    Bu iki bölümün birbirini etkilemesi olanaksız hocam.Ama istediğin ünv nin önündeki ünv lere bak kontenjan durumuna.Azalmışsa sıralama ilerleyecektir.Artmışsa gerileyecektir.Sabitse geçen yıla göre nasıl değişim gösterdiyse aynısı olacaktır.Bi araştırıp değerlendirebilirsin.Ben şahsen bakmadım o bölüme.Başarılar.

• Hocam gerileme var ve yeni açılan bölümler var kontenjan artışı var. Çok teşekkürler içimi rahatlatin. Herkes hukuk etkiler diyo çıldıracaktım

• Mc_sazan M kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bak keyfine tercih sonuçlanınca yazarsın bakarız tutturmuşmuyuz diye.Başarılar...

• tm3 sıralamam 15.120 1.marmaraiö 2.anadolu hukuk 3.selçuk hukuk 4.akdeniz hukuk ankarada yaşıyorum hangisi gelir sizce? bi de deü ve ybü yazmadım . ybü iyi değil diyorlar. deüyü yazmaamakla hata mı yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.