Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marmara iö çok zor girersen sınırdan girersin ama anadolu garantidir.Ybü yü öveni bende görmedim.Deü iyidir ama yol şehir sıkıntın yoksa yazabilirsin.Anadoludan iyidir yani.Başarılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• http://www.parlakbirgelecek.com/tr/faydali-bilgiler/universite-secimine-baslarken/hukukta-basari-siralari-ne-kadar-degisir

Hocam bu yaziyi okumanizi tavsiye ederim

• Hocam bir arkadaş daha yazmıştı yanlış hatıtlamıyosam.Okudum yani faydalı olmuş.Saolun...

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Birde büyük etken olarak tm3 e geçmesini göstermiş ama edebiyatın kolay olması bu etkeni zayıflattı.Tek etken kontenjan kaldı hocam.Bu sitede çok oynamalar olabileceği yazıyor.Bence max 2.000 hadi 2.500 olsun en fazla.Bakalım ne olacak bizde merakla bekliyoruz...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Aynen yaa bikere teknik olarak da.mumkun degil cok oynamasi. Dedigin gibi tek etken kontenjan. Edb zor olsa hakli olabilirlerdi. Bana da max 2500 gibi geliyor surprizlere gebe bir sene bakalim neler olacak

• Up

• Parlakbirgelecek yazısı sizi de biraz tedirgin etmedi mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ötedeoyna

Parlakbirgelecek yazısı sizi de biraz tedirgin etmedi mı ?

hayır hocam, grafiğe bakarsanız en fazla 2-3bin oynayabileceği ortaya çıkıyor. ayrıca şurada bir yazı var, salim ünsal'a ait. okumanızı öneririm.http://www.universitetercihmerkezi.com/kose-yazisi.php?y=37&b=hukuk-tercihinde-enteresan-bir-yil-olacak
  • ötedeoyna kullanıcısına yanıt
    Yok hocam neden etsinki ? Yani puan türü değişimi o kadar etkilemiyecek bence edebiyat yüzünden.Bir sıralamalar kalıyor geriye.Bir de bu grafiği hangi öğrencilere bakarak hazırladılar? Çok oynamanın ılacağını söylüyor.Bence gördüğüm hesapladığın etkenlere bakarak 2.000-2.500 max oynar diyorum.Bakalım ne olacak.

• Umarım dediginiz gibi olur ama ben 19.837 sıra ile adana olsa bari diye korkuyorum umarım siz haklı çıkarsınız ama ben tedirginim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ötedeoyna

Umarım dediginiz gibi olur ama ben 19.837 sıra ile adana olsa bari diye korkuyorum umarım siz haklı çıkarsınız ama ben tedirginim

hocam aranızda 5binden fazla fark var rahat olabilirsiniz 5bin yükselse bile giriyorsunuz ki 5bin yükselmesi mucize olur çünkü kontenjanlar hemen hemen aynı
  • Up

• Up

• Hocam 35 bin sıralamayla 40 binlik hukukun gelmeme ihtimali varmı?Herkes farklı şeyler diyor son tercihim olduğu için tedirginim

• demasman kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmez büyük ihtimal çünkü genel olarak hukuk kontenjanları 35 kişi arttı.5.000 lik kayma söz konusu değil.Üzgünüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam gelmez büyük ihtimal çünkü genel olarak hukuk kontenjanları 35 kişi arttı.5.000 lik kayma söz konusu değil.Üzgünüm...

Hocam 35 bin benim yalnız tercihim 40 bin acaba yanlış mı anlaşılmamı oldu

Hocam pardon kafa gitti herhalde yanlış anladım.Kusura bakma hocam gelmeme ihtimali yok.Tekrar özür dilerim.Hayırlı olsun sana kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam pardon kafa gitti herhalde yanlış anladım.Kusura bakma hocam gelmeme ihtimali yok.Tekrar özür dilerim.Hayırlı olsun sana kardeşim...

Hocam bende yoldayım 15 saattir sıkıntı yok acaba benmi anlatamadım dedim

Yok hocam ben anlatamadım.Kusura bakmayın tekrar.Ama geleceğinden emin olabilirsin.Başarılar...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.