Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Sevgili arkadaşlar bu forumda ve televizyondaki egitimcileri dinleyip umutsuzluga kapilmayin hukuk icin her tercih doneminin suprizi vardir bu suprizde hukuk bolumudur herkes yulselecek derken ne olacagi belli olmaz hakkimizda hayirlisi olsun.

• Amin...

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    attıgım linke bakmanı isterim dostum.. son mesajımı hukuk sıralamaları tahmini olarak
  • uantakya U kullanıcısına yanıt
    Hocam açtım ama bakamadım.Telefondan giriyorum çünkü.Ama kendileri bile yazmış tablonun altına geçen senenin hiç bir şeyi değiştirmeden hazırlanmıştır yazıyor.Kontenjanlar düşürülmemiş.Sağlam değil yani anlatmak istediğim.

• Up

hocam arkadaşlar için yardımcı olabilir çünkü kontenjan hariç tm3e geçmenin etkilerini gösteriyor. kontenjanlar sonrası ise çıkarılabilecek en iyi sonuç : ilk 10k için ankara ve istanbuldan dolayı düşüşlerin 700 1000 arasında olacagı(1500 üstü süpriz olur) 10.000 25.000 arası 2000 ve üstünün süpriz olmayacagı(2000 altında olmasıda kuvvetli) 25.000 üstünün genel kontenjan artışlarından dolayı max 1000 olacagı ve bana göre 30k üstü oynama bile yapmayabilir çünkü ciddi kontenjan arttı
    Hocam işte ben tabloyu göremedim ama ilk geafikte puan türünü incelemişler.Edebiyatın kolaylığı nedeniyle bu tespitleri doğru olmuyor.Bu dediklerin sadece kontenjanın etkileriyse katılıyorum diyebilirim.Tam olmasa da bende böyle düşünüyorum.

forumda bende konu açtım bu saçmalıklarla ilgili hocam. bence tüm arkadaşların rahatlaması lazım artık. sınav bitti ama dertleri bitmedi. HUKUK 29 30 K sınırında kapanmaz arkadaşlar. neden kimse bunu anlamak istemiyor. bence bu toplumsal olarak içimizde yer almış. hep bardağın boş tarafı...
  • 31133 sıralamam var komiserim neresi tutar kırıkkalr i.ö mü afyon hukuk mu sizce

Öylede hocam beklenmedik şeyleri duymak insanı heyecanlandırıp inanmasını sağlıyor galiba.Sana katılıyorum ve inşallah dediğimiz gibi olur diyorum.

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Hocam kırıkkale iö 32 bin küsürdü yanlış hatırlamıyosam.O kadar oynamaz hatta yerinde sayar rahat ol.Başarılar.

hocam siz sınava gırdınız mı
    Girdim hocam 13.950 tm 3 marmara iö bekliyorum.İnşallah gelir.

• Up

• Dokuz Eylul 18.700 ile kapatmış benim sıralamam 17.600 . Gelir mi sizce ?

• heymanberry kullanıcısına yanıt
    %50 hocam belli olmaz.Arkasına ne yazdın?

• up
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.