Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam marmara 2ye de razıyız en kötü yapacak bir şey yok gibi dilerim istanbul olur da marmara da alternatifimiz
  • ötedeoyna kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hezarfen1453

19.837 ile antalya istiyorum çılgın statüsüne girmiyorum umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    hocam iü hukuk tavan sıralaması geçen yıl 502 ymiş bu hep böyleydi bize özel bir şey değil ki. 5bindeki adam zaten iü hukuk yazar ben rağbeti bir sorun olarak görmüyorum çünkü bu hep vardı. bu yıla has değil beni düşündüren kontenjanlar
  • fatihfbsk F kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan gelmez hocam ne yazdın arkasına ?
    Gazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Benim gibi olan yokmu acaba? Tm2 ile Tm3 arasında 2.000 kişi var.

2700 var bende.

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Sizin sıralamanız kaçtı hocam?
  • Peki dostlar bu 32 sayfalık hasbihal neticesinde hangi hususda hemfikir oldunuz sorabilir miyim ?

• fatihfbsk F kullanıcısına yanıt
    Gazi gelir hocam hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum adam

Peki dostlar bu 32 sayfalık hasbihal neticesinde hangi hususda hemfikir oldunuz sorabilir miyim ?

Bi halt çıkmadı ortaya sonuçta hukuk 25k ile kapatacak hepimiz pert

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ötedeoyna kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar olamaz.İllaki bir düşüş olacak ama bu biraz fazla olmuş.
  • forum adam kullanıcısına yanıt
    Hocam amaç bir sonuca varıp herkese söylemek değildi.Amaç arkadaşlara yardımcı olabilmekti.Ve herkes beklediği tahminleri ve hangi sebepler yüzünden bu tahminde bulunduğunu yazdı.Bazen biz düzelttik bazen arkadaşlar bizi düzeltti.Kısacası bütün etkileyenleri düşünerek bir tahmin yaptık.Beyin fırtınası yani.Ve ortak görüş ne kadar ben max 2.000-2.500 aralığı oynar desem de 3.000 oynar oldu.
    11500 kardeşim
    Hocam keşke senin yerinde olsam.Marmara iö garanti olsa.Kara kara düşünüyorum gelir mi diye.Sana istanbul iö de gelir.Tebrik ederim.Başarılar...
  • 3000 oynamaz umarım 2500 bile kurtarır 3000 biraz abartı değil mi?

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor ama genel kanı bu.Arkadaş ne sonuca vardınız dediği için yazdım.
    hocam sıralamanıza baktım şimdi bana istanbul iö gelir diyorsan sana da marmara gelir çünkü ikimizin de istediğimiz yerlerle aramızda 3bin kişi var. iyi düşenelim iyi olsun. artık gerçekten işler karıştı her kafadan bir ses ben işin ehli rehberlikçileri dinliyorum ve umuyorum hukuk bu yıl 32 binle kapatacak
    Peki hocam senin görüşlerini merak ediyorum.Kaç bin sıralama oynaması bekliyorsun ve hangi sebeplerden dolayı.Şimdiden teşekkür ederim.
  • az evvel bir arkadaşa özel msj olarak gönderdiğim mesajı gönderiyorum söylemek istediklerimin hepsi burada

ben de şöyle düşnüüyorum sayısallar hala var bunu gözardı etmemek gerek. edb sınavı zor olsaydı sayet işte işimiz ozaman çok zordu. edb kolay olduğundan yine 35+ mat yapıp 30 edb ile bizim üstümüzde olan sayısallar var. bu önemli bir detay bak ben 11 bindeyim öyle tahmn ediyorum ki önümde rahat 4-5 bin sayısalcı vardır. hukuk bana 28 abartı gibi ama 30-31 makul geliyor. 28 olursa 5 bin yükselme olur ki bu teknik olarak mümkün değil çünkü aşağılarda 50-100 kontenjan artışı var şu vaziyete göre bu nasıl mümkün olabiliyor? mesela salim ünsal ın bir tablosu var geçen sene tm2 sıralamasıyla girilen hukuklarda yine en son giren öğrencinin tm3 sıralaması örnek veriyorum iü hukuk geçen sene 9400 le kapattı değil mi ama son giren öğrencinin tm3 ü 8662 imiş. marmara hukuk 13.800 le kapatmış en son girenin tm3ü 12.980 imiş. ve şu da önemli kimseye vahiy de gelmedi uzaydan da tercih yapmadı herkes eldeki tek referans olan geçen yılın sıralamalarına göre tercih yaptı. tm3ü 5 bin olan adam nasıl kocaeli hukuk yazmıyorsa 30 bindeki adam da istanbul hukuk yazmıyor. bu da sıralamaları çok etkilemez diye düşünüyorum. iü , marmara ankaraya rağbet var diyorlar ee bu hep vardı bu sene mi oldu sanki geçen sene iüye 1.likle giren 500. ymüş. değişen ne ki? ilk 10 binde olup da psikoloji isteyenleri de göz önüne almak gerek. hukuk 28 binle kapatırsa 5binle kapatan boğaziçi pdr 20-30 binlere kadar düşer. bu mümkün mü ? tüm bunları toplarsak aslında bence hukuk 30-31-32 ile kapatır ve aşırı değişimler olmaz gibi geliyor belki 2 bin. attığım linkteki tabloda ilk 15 bine bakarsa tm3 sıralamalarının tm2ye yakın olduğu görülüyor. ilk 20bini çok etkilemez gibi geliyor etkilenirse kontenjandan olur. rehber hocalarından 22 binle kapatır diyeni gördüm böyle bir şey olursa zaten herkes açıkta kalır felaket senaryoları çok dolanıyor bilemiyorum ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim2 -- 15 Temmuz 2015; 15:43:25 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.