Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontenjan artisiyla hukukun tm3e gecmesi marmara iö icin birbirini dengeleyecek durumlar olacaktir. Yani ben oyle umut ediyorum. Hayirlisiyla bi girebilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

hocam gediz tam bursluya tekabül ediyor marmara iö altında 2-2.500 oynuyor

Hocam sıralama 12410, Marmara Hukuk Birinci öğretim şansı var mı

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    aynen ona şaşırdım yaa herkese moral aşılayıp kendini üzüyorsun hocam inan bana çok araştırdım artık ben de korkmuyorum her şeyin bir usulü var bazısı marmara iö 5 bin yükselir diyor kontenjan artışı varken böyle birşey mümkün değil sen kafana takma 2 bin bile fazla rica ederim ben teşekkür ederim.
  • karar senin hocam eğitim açısından fikir sundum sonuçta hukuk hukuktur başarılar
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam.
  • hocam senin de gazi hukuka tekabül ediyor yani o aralık kadar düşme olacak marmara 1 de onun altındaydı yanılmıyorsam bana gelir gibi geliyor 2. öğretim düşünmüyor musun?
  • quote:

hocam senin de gazi hukuka tekabül ediyor yani o aralık kadar düşme olacak marmara 1 de onun altındaydı yanılmıyorsam bana gelir gibi geliyor 2. öğretim düşünmüyor musun?

2.Öğretim zaten şu an ana hedef birinci öğretim bana gelmez gibi geliyordu ama size de sorayım dedim yani ihtimal var mı diyorsunuz.

• 2.öğretim ise çok rahat. hocam az evvel de söyledim kontenjan artışı var sizin sıralamanıza kadar mümkün değil çıkamaz 14.600 de keser belki 1.öğretim için şans olabilir ama kontenjan azaldı belki olmayabilir 2.öğretim ise garanti endişe bile etme. belki sınıf arkadaşı oluruz
  • quote:

2.öğretim ise çok rahat. hocam az evvel de söyledim kontenjan artışı var sizin sıralamanıza kadar mümkün değil çıkamaz 14.600 de keser belki 1.öğretim için şans olabilir ama kontenjan azaldı belki olmayabilir 2.öğretim ise garanti endişe bile etme. belki sınıf arkadaşı oluruz

Hocam rehberlikçi sen altına Eskişehir İzmir falan da yaz bu yıl istanbullar çok artacak diyip moral bozmuştu sen ikinci öğretime kesin mi diyorsun şimdi.

• kesin diyemem ama yüzde 90 derim benm rehberlikçim de bu sene hukuk 22 binle kapatacak demişti. insan bazen nasıl rehberlikçi olmuşlar diye merak ediyor. aşağılarda kontenjan artışı var 22 binle kapatırmış salim ünsalın tm2 sıralamasının tm3de kaça tekabül ettiği pdf ini incelediğinde zaten uydurduklarını göreceksin. sonuçlar açıklandığında bana msj at hocam o kadar eminim
  • quote:

kesin diyemem ama yüzde 90 derim benm rehberlikçim de bu sene hukuk 22 binle kapatacak demişti. insan bazen nasıl rehberlikçi olmuşlar diye merak ediyor. aşağılarda kontenjan artışı var 22 binle kapatırmış salim ünsalın tm2 sıralamasının tm3de kaça tekabül ettiği pdf ini incelediğinde zaten uydurduklarını göreceksin. sonuçlar açıklandığında bana msj at hocam o kadar eminim

İnşallah sana da bana da gelir hocam sağol.

• UP
  • up
  • UP
  • up
  • quote:

kesin diyemem ama yüzde 90 derim benm rehberlikçim de bu sene hukuk 22 binle kapatacak demişti. insan bazen nasıl rehberlikçi olmuşlar diye merak ediyor. aşağılarda kontenjan artışı var 22 binle kapatırmış salim ünsalın tm2 sıralamasının tm3de kaça tekabül ettiği pdf ini incelediğinde zaten uydurduklarını göreceksin. sonuçlar açıklandığında bana msj at hocam o kadar eminim

Hocam 30 binden sonrası ne olur ?40 a kadar?

• demasman kullanıcısına yanıt
    Hocam mudavim arkadaşımıza sormuşsun ama bende cevaplamak istedim.30.000 den sonrası en kötü senaryo olarak yerinde sayar bence.Tabii müdavim arkadaşımızda sağlam destekli yorum yapıyor.Başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam mudavim arkadaşımıza sormuşsun ama bende cevaplamak istedim.30.000 den sonrası en kötü senaryo olarak yerinde sayar bence.Tabii müdavim arkadaşımızda sağlam destekli yorum yapıyor.Başarılar...

Saolun bakalım müdavim ne diyecek

• demasman kullanıcısına yanıt
    hocam o arada artış olduğunu biliyordum ama az evvel baktım ciddi artışlar var atatürk 205den 250ye erzincan 205den 300e artırmış bunlar çok ciddi kontenjan artışları şöyle söyliyim ben hukukların 32 bine çekmesini düşünüyordum ama şu tabloya göre düşebilir de. mesela atatürk geçen yıl 31700 ile almış bu sene bu 32 binlere inebilir hatta iner. tepelerde sıralama değişimi olacak o da max 2bin diye düşünüyorum yukarı doğru bir değişim bunun aşağındaysa şu kontenjan artışına göre benim kanaatimce aşağı doğru bir düşüş olacak. bu rehber hocaları sahiden bir şey bilmiyor ciddi kontenjan artışı varken 27-28 nasıl denebiliyor anlamıyorum.
  • komiser arkadaşıma aynen katılıyorum en kötü senaryo yerinde sayması olur yükselme mümkün değil kontenjan artışı fazla
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.