Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öncelikler teşekkür ederim.Çok yerinde bir analiz.Bencede durum böyle olmalı.Peki şu üniversitelere ilk giren öğrenci sıralamalarına nereden bakabiliriz ? Çünkü bayağı yardımcı olacak gibi duruyor bu bilgi.
  • UP
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    hocam salim ünsal sitesinden girdiğinizde göreceksiniz yanılmıyorsam ya birinci ya da ikinci link olmalı orda hukuk fakültelerinde taban ve tavan başarı sıraları var bir fikir saHİBİ OLmak adına yardımcı olur
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Benim gibi olan yokmu acaba? Tm2 ile Tm3 arasında 2.000 kişi var.

benim tm2 14k, tm3 11k. buradaki bikaç örneğe bakarak genellememek lazım hocam. tm2 ile tm3 arasında ortalamaya vurduğumuzda bir uyum var. öyle tm2 si 19-20 k tm3 ü 10-11 k olan o kadar kişi yok. aralarında uçurum olan arkadaşlar matı kötü yapıp edebiyatı çok iyi yapmış. benim mat çok kötü değil edebiyatta çok iyi değil. o yüzden fark bizim gibilerde biraz daha az. çok ilginç örneklerde var. bir arkadaşımın tm2 16k, tm3 ü 18k. edebiyat baya kötü gelmiş mesela.
  • UP
  • http://www.dogrutercih.com.tr/dt-analiz/

arkadaşlar yine araştırmalarım sonucu yeni bir analize ulaştım bi bakın ben şahsen anlamak için çok uğraştım ve anladım tabloya göre 2 bin oynama var
  • Hocam tam siralamam tm3 18798 anadolu hukuk gelir mi ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NSFW kullanıcısına yanıt
    mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hesaplamaya çalıştım ama tam olarak oturmadı kafamda.Ama çok çok faydalı olmuş.Ortalama 2.000 çıktı banada.Bide sen bakarmısın rica etsem zamanın varsa Marmara iö ye göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 15 Temmuz 2015; 16:39:22 >
  • NSFW kullanıcısına yanıt
    Hocam gelir ya bence düşüş olur 25.000 e kadar.Ama 17.000 civarı 2.000-2.500 civarı bekliyorum.Bu da birden azalmayacaktır.18.000-20.000 arası 1.000-.1500 olabilir.Yavaş yavaş azalacak yani.Ama en garantisi arkasına yazdığındır.Bununda gelme ihtimali yüksek.Başarılar...
  • sıralaman kaçtı hocam?
    13.950
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    hocam gediz tam bursluya tekabül ediyor marmara iö altında 2-2.500 oynuyor
    Hocam peki sen 2.500 den fazla oynama ihtimaline ne diyosun.2.500 oynarsa en fazla girebilirim çünkü.Çok kritik sıralama ya ne yazık ki.
  • kardeş bana bi tavsiye versene kocaeli hukuk mu önde olsun akdeniz mi şu anlık kocaeli sonra antalya ama çok kararsızım eğitimleri eşitse Antalya yazacam kocaeli iyiyse kocaeli ama üniversiteler hakkında net bilgiler yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine hata payı olabilir. ama ben daha fazlasına ihtimal vermiyorum mümkün değil hocam bikere 41 kontenjan artırdı. bu sıralamasının aşağı kayacağını gösterir ama bu sene bu oynamalarla dengeler belki de bin oynar max ikibin diyorum ben kontenjan artışı önemli. girdiğinde mesaj atarsın kafana takma
  • hocam bana sorarsan kocaeli yaz bikaç kişiyle konuştum hacettepe ve kocaeli genç kadrosuyla şuan revaçtaymış bikaç yıla kadar yükselme gösterecektir.
  • Hocam eğitim kalitelerinin çok farkı yok istediğin yeri yaz bence.Tabii son karar senin ama senin hayatın sonuçta .
    Hocam aslında bunları ben söylerdim ama kendime söz geçiremiyorum.Eyvallah yorumların için çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

hocam bana sorarsan kocaeli yaz bikaç kişiyle konuştum hacettepe ve kocaeli genç kadrosuyla şuan revaçtaymış bikaç yıla kadar yükselme gösterecektir.

Antalyalıyım o yüzden akdeniz pek istemiyorum kocaeli bir tık üst diyende var aynı ise pek bişey kaybetmem bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.