Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o kadar beklemiyorum.34.000 le girilir atatürk ünv ye.
  • ya arkadaslar siralamam 31670. hukuk kesin gelirmi ne dersiniz cok yukselir diyolar siralamalar off.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stormxxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdık ya . Gelir rahat ol.
  • arkadaşlar mf4te sıralamam 3512 türk hava kurumu pilotaj mı yazam ölü tercih mi olur cvp verin
  • 725malatya725 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen benim sayısallarla alakalı bir bilgim yok.Sayısalla ilgili bilgisi olanında bu konuya bakacağını sanmıyorum.Daha doğru yerlere sorsaydın keşke.Başarılar sana ama.İnşallah gelir.
  • 28.338
    Selçuk İ.Ö Hukuk-İsparta-Yalova-Trabzon yazdım, Selçuk tutar mi sizce çok istiyorum ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremond -- 15 Temmuz 2015; 20:27:27 >
  • Up
  • Bremond B kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 15 Temmuz 2015; 22:05:42 >
  • tm 3 12500 e neresi gelir arkadaşlar?

• SolucanKafalı kullanıcısına yanıt
    %100 diyorsan marmara iö ama marmara ist iö ist gazi gelmeside yüksek kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam Selçuk üniversitesi (iö) hayırlı olsun şimdiden.Okudukça beni hatırla . Tebrik ederim.Başarılar...

Hocam çok istiyorum tutarsa şerefinize steamden CS:GO yollayacağım sözüm olsun.

• Bremond B kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma.Ben 23 bin küsür olarak gördüm çok özür dilerim.Isparta kardeşim kusura bakma kafa bi dünya ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 15 Temmuz 2015; 22:05:23 >
  • 38 Bin sıralaması sebahattin zaim %50 bursluya yetermi acaba

• Hocam sıralaması 41.900 müş.Gelir yani kafana takma tatiline bak.
  • Bilgi için teşekkürler

• Estağfurullah hocam ne demek.
  • Istanbulda yasiyorum. Siralamam istanbuldaki cogu ozel hukuka yetiyor. Yazip yazmamakta cok kararsizim :/ Yazan var mi arkadaslar tam burslu ozel?

• violet. V kullanıcısına yanıt
    Benimde tutuyo ama bende yazmadım hocam.İstemedim yani zaten eğitim olarak marmara kadar değillerdir heralde.İyi olarak ist kültür ile okan ı söylediler ama bir araştır.
  • Kültür'ü cok ovuyorlar gercekten ama yine de tereddutteyim. Yazmam taraftari da degilim acikcasi. Marmara iö'ye cok guveniyorum umarim gelecek. Ama yani yine de bu sene nolur ne biter cok korkutuyo beni. Ne zor ne kotu bir sene ya

• violet. V kullanıcısına yanıt
    Sıralaman kaçtı hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.