Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • 11 bin ile Marmara konusunda fikriniz degistimi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaRaBükLü_94 K kullanıcısına yanıt
    Tam 11.000 ise girersin kardeşim.11.900 felansa bence girersin ama genel kanıya göre 3.000 oynar diyolar.Girilir yani önceden ne demiştim hatırlamıyorum hocam kusura bakmayın.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam gerek yok stres yapmana.Hayatı kendinize zehir etmeyin.Çooook rahat gelir.Tatiline bak yaa

Kardesim siralama 30300 kirikkale ikinci ogretim gelir mi ya

• Hocam tm3 sıralamam 26.441 yalova hukuk geçen sene 29.200 ile kapatmış sizce gelme ihtimali nedir ?

• matmazel123 M kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale iö sıralaması 32 bin küsür yanlış hatırlamıyosam.Alıntıladığın mesajın aynısı senin içinde geçerli.Hayırlı olsun...

• quote:

Kırıkkale iö sıralaması 32 bin küsür yanlış hatırlamıyosam.Alıntıladığın mesajın aynısı senin içinde geçerli.Hayırlı olsun...

Eyvallah hocam bide ondan once yildirim beyazir psikoloji yazdim io 27700 onun ihtimali ney sizce

• tylnaksgn T kullanıcısına yanıt
    Kesin hocam tasalanma başarılar...

Hocam psikoloji-pdr kontenjan arttırdı ama ne kadar bilmiyorum.Eğer bakıp bana yazarsan ne kadar oynar tahminde bulunabiliriz.Yani yazdığın ünv ile önündeki ünv lerin kontenjanı ne olmuş o lazım.

• quote:

Tam 11.000 ise girersin kardeşim.11.900 felansa bence girersin ama genel kanıya göre 3.000 oynar diyolar.Girilir yani önceden ne demiştim hatırlamıyorum hocam kusura bakmayın.

O zaman sevindim önceden ortada gibi demiştiniz diye hatırlıyorum ondan sordum 11.200 sıralama tercih listemin 2.sirasinda 2.ogretimi var zaten ama insan senede 1100 lirayı okula vereceğine kendi yemeyi istiyor :D

• KaRaBükLü_94 K kullanıcısına yanıt
    Hocam en garantisini söylemişim sana ben.Tabiiki 1.öğretim şansın yüksek ama gelmeme ihtimalide var tabiiki.İkinci öğretimin gelmeme şansı yok o yüzden demişimdir.En çok o sıralamalarda oynama olacağı için kesin dememişim yani.

• quote:

Hocam psikoloji-pdr kontenjan arttırdı ama ne kadar bilmiyorum.Eğer bakıp bana yazarsan ne kadar oynar tahminde bulunabiliriz.Yani yazdığın ünv ile önündeki ünv lerin kontenjanı ne olmuş o lazım.

Hocam toplam bin kisi artma var psikolojide cukurova filan 2 katina cikarmis kontenjanlari ama yildirim beyaZit da 10 kisilik artma var

Hocam senin istediğin ünv den sıralama olarak daha iyi tüm ünv lerin psikoloji kontenjanının durumu lazım.Yani en azından bir oynama aralığı tahmin ederiz.

• Hocam 12410 Marmara Hukuk İÖ kesin gelir mi?

• Hocam 4.200 gerilemez sıralama kesin gelir.Başarılar.

• Hocam paü pdr 39.410 ile kapatmış bu seneki sıralamam 39.867 gelme ihtimali nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-730F746D6 -- 15 Temmuz 2015; 0:13:01 >
  • quote:

Hocam 4.200 gerilemez sıralama kesin gelir.Başarılar.

Eyvallah hocam sağol

• Hocam pdr yi hukuk gibi özel olarak incelemedim ama istediğiniz ünv nin önündeki üniversitelerin kontenjan durumlarını yazarsanız cevap verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.