Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dokuz eylulle anadolu arasinda egitim acisindan cok fazla fark var mi gozardi edilemeyecek kadar? ben profesor sayilarina falan baktim deude 11ken anadoluda 2 tane prof.var. buyuk bi fark gibi bence. Insallah dokuz eylul olur 😑😑😑 tesekkur ederim hocam bu arada az da olsa rahatladim 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busrabb3 -- 13 Temmuz 2015; 4:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busrabb3 B kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi prof az olabilir ama hukuk okumuş bir insan olman meslekte diğer hukukçularla yarışabilmen demek.Hukukta okulun önemi yok diye bu yüzden diyorlar.Yani sen şu proftan ben bu proftan ders aldım olayı yok.Kim ne yaparsa meslekte bireysel yapacak.Ama gelgelelim eğitim açısından okulda öğrendiklerin meslekte işine yarayacak ve ne kadar iyi öğrenirsen o kadar fazla yarar.Yani yine senin kitaptan oturup çalışmana bağlı kalack.Elbetteki kaliteli anlatanlar vardır ama en kralından dinle dersi yinede oturup kitapla haşır neşir olmak zorundasın.İçini rahatlattıysak iyi :) .Tercihler sonuçlanınca yaz da karşılaştıralım yorumları.Başarılar hakkında hayırlısı olsun...

• sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hezarfen1453 -- 13 Temmuz 2015; 6:17:46 >
  • tm3 6465
    1)ankara hukuk
    2)istanbul hukuk hangisi gelir sizce
  • Hocam tm3 27512
    Ufuk tam burslu gelir mi?
    25300den almış geçen yıl
    2013te 21600
    2012de 15400den almiş

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Gelme ihtimaline ne diyorsunuz peki

• HukukcuKız H kullanıcısına yanıt
    İstanbuk hukuk hocam.Ankara olmaz gibi.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şunu belirteyim genel olarak yanlış bir kanı var çünkü.Bir hukuk her yıl gerileme yaşadı diyelim.Bu yıl kontenjan azalışlarından da etkilenecek.İşte etkileneceği yıl önce gerilemeseni yapıp sonra etkilenme diye birşey olmayacak.Anlatabildimmi?Yani aynı konumunda ilerlemeye başlayacak.Bu yüzden dediğin ünv yerinde saysa yada en iyi ihtimal gerilese de çok gerilemenin olacağını düşünmüyorum.%30 luk bir gelme ihtimali verebilirim.Başarılar...

• gokhanuz02 G kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ucundan kıyısından atatürk iö belki diyorum.Geriye kıbrıs felan kalıyor %50 burslu düşünmezsen.Kartal tekmesinin yorumuda mantıklı senin açtığın konuya yazmış.Kapasite var.Yani kartların açık artık karar senin kardeşim...Başarılar...

• Up

• Tm3 11592
    iu hukuk io one yazdim. Marmara iö gelmez diye bile korkuyorum acikcasi gerci kontenjan artti ama tam azalmanin oldugu yerlerin hemen gerisinde. Bana da bir durum degerlendirmesi yapabilir misiniz arkadaslar. En son tercihim kocaeli hukuk istanbuldan uzaklasmqk istemiyorum

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ist iö ile yanılmıyosam 3.000 civarı bir fark var aranda.Ben en çok oynamanın olacağı ünv nin max 2.000 düşünüyorum.Hadi 2.500 olsun gelir gibi duruyo yine.Bu kadar abartı yapılırken sebep göstermeleri lazım bol keseden herkes atıyor.Kocaeline şüphe ile bakılması bu sıralamayla komik oluyo açıkçası.İstanbul ünv nin gelme ihtimalide çok yüksek ayrıca belirtmiş olayım.%75 gelir bence.Ama en kötü gideceğin alternatifin var kocaeli.Moral bozmazsın istanbul dan da çok uzaklaşmamış olursun.Başarılar...

Hocam aslinda siralama soyle. Iu hukuk- marmara hukuk- iu iö hukuk- marmara ìö hukuk- kocaeli seklinde. Benim.hatam tum listeyi yazmadim. Kocaeli acikta kalmamak icin yazdim.

O zaman şöyle söyliyim.İst hukuk hariç diğer tüm ünv lere girme ihtimalin yüksek.Marnara iö garanti.Bu liste ve sıralamayla kocaeline kalmazsın.Tamam bi düşüş bekleniyor kabul ediyorum.Ama abartarak söyleyenler sebep göstermeden salladığı için ortalık karışıyor.Sana değil laflarım kardeşim kusura bakma.Ama iyi günler seni bekliyor.Yerinde olsam tatilin tadını çıkarırdım...

Haklisin kardesim. Herkes yukselecek diyor ama bir temeli yok insanlari korkutma politikasi bir yerde. Uzman rehberlikciler ise tam tersini savunuyor yukselme olacak ama abartilacak kadar degil. Sayende icim rahatladi. Bugun artik gonderecegim listeyi hakkimizda hayirlisi olsun. Senin de her sey gonlunce olsun.

İnşallah kardeşim.Bende bekliyorum marmara iö yü sıralaması 16.600 benim sıralamam 13.950. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Okulda gorusuruz hocam. Marmara iö kontenjan artirdi. Ki bence marmara iö yle beraber siralamalar genislemeye baslayacak. Kontenjan dusus yukarilarda Senin de rahat olur. Hatta hayirli olsun simdiden

Eyvallah hocam görüşürüz inşallah bende heyecanla bekliyorum:) ...

• Up

• Up

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.