Şimdi Ara

TMci Arkadaşlar Gelsin Yardım Edebiyattan Nerelere Bakılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar.malum haftaya sınav var mf öğrencisi olarak patladığımı hissediyorum büyük ihtimal istediğim yer gelmeyecek ve de mezunum.dersaneye gitmediğimden hiç bir bilgim yok edb hakkında nası çalışılır hangi konu zor vs ama 25-30 soru ygs tarzı dağılıma baktım.kalan sorular icin nerelere bakılmalı yani dönemlerden hangileri daha kolay deneme mi test mi yoksa konu tarzında mı çalışsam daha faydalı olur 25k civarı sıralama.herkese kolay gelsin.

• Özet konu anlatımlı kitaplar var onlardan çalış biraz (tercihen yazarak) arkasından ilgili konudan çıkmış soruları çöz.

Edebiyat dediğini dümdüz ezberleyeceksin bu iğrenç sistemde yapacak çok da bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    anladım dostum tamam yayın denizinin şu özetini kestiridm gözüme sağol önerin icin
  • 2 sene mf çalıştın ve başarılı olamadın 2 hafta tm çalışarak başarılı olacağını mı düşünüyorsun şimdi?
  • YAPILIR KRADŞSM HEDEFİN +50 DİR MUHTEMELEN MİLLET 5 AYDIR ÇALIŞIYO AMA ONLAR MAL MRK ETME 2 HAFTADA DA YAPABİLİRSN 50
  • Geçen senenin edb kolaydı gardaşım kasıntı gelirse bu sene o yaptığınıda yapaman ha ila çalışacam diyosan cumhuriyet öncesine kadar çalış yapıp yapamamak senin kapestene kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.