Şimdi Ara

Tmci Dostlarım çok kötü netlerdeyim sizce 5 ayda hedefim olan 20kya ulaşabilir miyim ? Lütfen içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hedefim 15-20k yapmak ama şu anki netlerle çok zor sanki. en son tödere girdim onda 50-10 yaptım. benle aynı sıralamayı hedefleyenlere bakıyorum 70-40 netlerdeler genelde. hani kötü yanıda eylülde 45netlerde falandım zaten ,hala yerimde sayıyorum .gerçi çok kötü bi çalışma düzenim vardı. sizce bugünden itibaren iyi çalışmayla hedefime ulaşabilir miyim oluru var mı ?

bu konuyu neden açtın, biz hayır dersek çalışmayacak mısın gibi yorumlarda bulunabilirsiniz ama en azından motivasyon açısından katkısı olur diye yorumlarınızı almak istedim. özellikle geçen seneden kötü netlerden iyi bi sıralama yapmış arkadaş varsa yorumunu belirtirse çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vankomandosu -- 7 Ocak 2019; 17:4:27 >

• Yeme içme edebiyat tarih çalış. Sözel dersler çalışınca karşılık alması daha kolay dersler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki arkadaşın dediğine uyma yeme içme matematik çalış canın sıkılınca sözel derslere çalış konularını bir an önce bitir tyt ve ayt yi beraber götür yapabildiğin konularda oyalanma unutma farkı matematikle atacaksın

• Splinterr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam yorumunuz için
  • up
  • Edb-Türkçe-Matematik kas hocam basite indirgememiz lazım.

Edb-Türkçe-Matematik!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 10 ayt cok az onu duzelt bi kere.mat 0 olsa bile 10 cok az edebiyat sosyal icin

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    mat zaten boş hocam. sos1dede 15 20 çıkıyor bazen.
  • up
  • Hocam matematik ve sözel çalış tytyi 70 civarına çeksen muhtemelen yeterli olur. Zaten asıl fark atacağın kısım ayt. Onda da şahane olmana gerek yok. 20 mat 30 sos1 gibi bir ayt ile 20k girersin çok büyük ihtimalle. Mat1i hallet efsane olmana gerek yok. Hemen mat2 başla. Edebiyat tarih coğrafya beraberinde götür. Bunlar 5 ayda yapılabilecek uç olmayan şeyler bence.

• bi kez daha up
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceledenickyok

Hocam matematik ve sözel çalış tytyi 70 civarına çeksen muhtemelen yeterli olur. Zaten asıl fark atacağın kısım ayt. Onda da şahane olmana gerek yok. 20 mat 30 sos1 gibi bir ayt ile 20k girersin çok büyük ihtimalle. Mat1i hallet efsane olmana gerek yok. Hemen mat2 başla. Edebiyat tarih coğrafya beraberinde götür. Bunlar 5 ayda yapılabilecek uç olmayan şeyler bence.
    güzel tespit. tespiti güçlendirmek adına bir şey de ben ekliyorum. kimyanın konuları az olmakla birlikte ea öğrencilerinin yapabileceğini düşünüyorum ve biyoloji-fizikten de sözel sorular var 2-3 tane kolayca yapılabilecek. fenden eğer 5 net çıkartılabilirse kalan zamanda,ayt'den 2 mat netinden biraz fazlaya eşit oluyor ve bu obp'si kırık olanlar için bir fırsat.

• son kez up
  • Hocam ayt matematiği boş bıraktığını söylüyorsun.AYT matematik yapmalısın diycem ama çok saçma olacak sen de biliyorsundur zaten bunu.Fakat yapamazsın.Matematik ayt si tyt ile karışık çıkıyor.Önce tyt yi halletmen gerekiyor.Özellikle fonksiyonlar konusu ayt matematiğinin temeli.Hem tyt yi hem de ayt yi iyi seviyeye(en azından 20k lık seviyeye)çekemezsin.5 ayda olmaz.Yapacağın en mantıklı şey ilk önce fonksiyonları bitirip daha sonra konu seçmen.Tüm konuları bitiremezsin 5 ayda.Mezuna kalmış matematik temeli sağlam öğrenci bile zar zor bitirir.Ama belli ki senin hiç temelin yok.5 ayda dediğim gibi yapabileceğin en mantıklı şey tyt yi yapıp ardından ayt ye geçmen,mümkünse ilgili konuları beraberinde götürmen gerekiyor.Mesela fonksiyon yaptıysan sonra tytde ilerleme polinom konusunu bitir ayt den.
    Senin gibi temeli olmayan birisinin analitik yapabileceğini sanmıyorum.Onun yerine türev integral yap.Analitikle yeme vaktini.Geometride de üçgenleri bitir.Türkçede de dil bilgisini hallet.Coğrafya tarih çalışma boşuna matematik kas.Zaten coğrafya tarih tyt'de yorum.Ayt'de ise toplam 16 soru var bunun da çıkmış sorulara bakarsan minimum 10 tanesini yapabilirsin.Diğer 6 soruyu kazanmak için çalışma git matematik çalış.

5 ayın sonunda muhtemelen 20-25 arası netin olur matematikte.TYT ise geometriye ve problemlere bağlı genelde.60k ya çekebilirsin belki iyi çalışırsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktulu dinlerim -- 15 Ocak 2019; 21:58:47 >

• değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.
  • bende aynı durumdayım tyt netlerim 50-55 ayt 35
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.