Bildirim
TMCİLER ÜZÜLMESİN 150KDAN 21KYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yarın başlıycam lysye umarım ya. 30-40'a gelsem harika olur -
Ayni puanla bu sene 360bindeyim ne lan bu 21kya ceksem bende rekor olur heralde :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o nadar mat yapamiyorum naptin sen o kadar mat yaptin
Eyvallah hocam bi su serptin. -
Geçen seneki adamın 150kdaki puanı bu senekinden düşük. Ya 21k değil 15kya bile çekilebilir. Canınızı sıkmayın.
Mat için tavsiyen var mı
Arkadaşlar mat2 için tavsiyelerim:Fem simetri konu anlatımı youtube/hocalarageldik kullanabilirsiniz ders izlemek için,soru bankası olarak:BilFen Fdd Fem beyaz kitap bunları çözebilirsiniz.
Fasikül olarakta Palme ve Apoteminin türev integral trigonometri fasikülleri çok kaliteli
Karmaşık sayılar toplam çarpım vs için de güray küçük idealdir.
Edebiyat konu anlatımı olarak:Limit el kitabı ve final dergilerinden faydalanmıştım
Soru bankası olarak:Limit ,Palme ,Final
Deneme olarak:palme,fdd,final,fem 25li,denge denemesi.
Ekstradan açıköğretim edebiyat bölümü sorularını ve kpss alan sınavında çıkan soruları çözmüştüm.
Ayrıca unutmayın arkadaşlar eğer sizde hedefinize ulaşmak istiyorsanız yılmadan usanmadan çalışın umudunuzu kaybetmeyin etrafınızda göreceksiniz Nisanın sonu gibi arkadaşlarınızın çoğu bırakacak ve siz daha da çalışacaksınız inancınızı asla yitirmeyeceğiniz.
Hepinizin Kurtuluş Mücadelesi başlamıştır Allah yardımcınız olsun.
Bu netlerle geçen sene sıralama azizliğine uğrayarak İNÖNÜ HUKUKA yerleşmiştim.
-
Sağolasın edebiyat değilde mat korkutuyor nasıl yapılacaksa düzgün net artık elimizden geleni uğraşıcaz hayırlısı...
Yapmak zorundasın bir şekilde -
mat için her konuya 1 hafta ayırsan üstüne lys ilk adım soru bankası + körfez çözsen 25 -30 arası netin olur ,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X