Şimdi Ara

Tmcilere kötü bir haberim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mfler çok araya girmedi sandığınız gibi. Şimdi 2 senedir mfden sınava giren bir kardeşiniz olarak açıklayayım durumu

Geçen sene tyt 40kydı. Ayt mat 38-2ydi. Tm sıralamam 40k geldi.

Bu sene tyt 25k. Ayt mat 37-3. Tm sıralamam ise 60k.

Moralinizi bozmak istemem ama maalesef durum böyle.

• İlk 50k da yok ama 50k ve üstünde hâla çok sayısalcı var
  • Edebiyatta Hikemi Tarz Nabi ile Şeyhi'yi sormuş 2 soru çıkarmiş buradan.Biyoloji notu bakar gibi edb çalışan sayısalcı rahatça çözer.Coğrafya da zaten genel kültür soruları sormuşlar.Tarihte de bazı sorular öyle.Zaten yığılmaya en büyük gerekçe edb'ın çok kolay olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 31 Temmuz 2020; 10:41:37 >
  • Bölüm siralari ilk 15kda çok pis ileri atacak bu hiç hoş değil ya :(
  • Mülgâ kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar açıklanıncaya kadar ben de böyle diyordum ama çevremdekiler edebiyattan beklenmedik şekilde batırmış. Bence edebiyat sandığımız kadar kolay değildi
  • Novalis N kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle bir sey de var sayisalci birisinin turkcesi iyiyse edebiyattan rahat en az 6 net cikarirdi cunku 6 soru bildiginiz paragrafti
  • chezdenis kullanıcısına yanıt
    Aynen ben genel olarak söylemiştim, mesela ayt matematikten 30 ve üstü yapabiliyorsa tytsi de iyidir, bu da rahatlıkla tmcilerin önüne geçebilir anlamına geliyor, bence bu sene daha fazla mf var tmcilerin önünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim tyt 16 k ayt mat 40 net 35 k olmuşum tm de

Bu arada tm ler kusura bakmayın ama tm birincisi bile sayısal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 31 Temmuz 2020; 10:47:39 >
    Bence de.
  • chezdenis kullanıcısına yanıt
    Hocam çevremde çoğu kişi tm çözmedi ama siz bilirsiniz. Mfciler ayt mattan fark atıyordu. Bu sefer onu da atamadılar işte sıkıntı o. Örneğimi kendimden verdim. Yani fazla umutlanmamak lazım diyorum sadece
  • nasilsey N kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam umut umuttur
    Şaka mısınız abi siz? Edb ortalaması ondan düşmüş demi geçen seneye göre saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen bunun sebebi sadece matematiktir 2018 ve 2019 dan zor bir edb vardı
  • Bu sene mat puan getirmedi o yüzden sozeli iyi olanlar ea da on taraflarda daha fazla.Bir arkadaşla ayt Matta aramda 11 net var tytde daha yukardayim ama adamın edebiyatı 8 net benden yüksek 3k daha iyi gelmiş.
  • Alashas A kullanıcısına yanıt

Bu iki görüntü herşeyi anlatıyor.

• Avukat2020 A kullanıcısına yanıt
    Yani ben diyorum sınavın başından beri bu sene edebiyat daha zordu diye kimse anlamıyordu millet paragraftan falan patladı hep gördüler şimdi neyin ne olduğunu 2020 edbsos1 2019 ve 2018e göre daha zordu
    Hadi git işine ya.Hikemi tarzla şeyhili soruda zorlandıysan diyecek bir şeyim yok.Ha burada şöyle ifade edebiliriz.Soruların zorluk derecesi istikrarsızdı.Zor soru da vardı çok kolay soru da.Dolayısıyla bir sayısalcı tüm soruları yapamasa da yapabileceği soru sayısı azımsanamazdı.
    ahahahaahah hepsini yaptım ben bi şeyde zorlanmadım hedefime de ulaştım sayılar her şeyi gösteriyor boş yapmaktan başka bi şey yapmıyosunuz şuan ea 1. Si umitcan bile geçen seneye göre çok arada kaldım demişti benim açtığım bi başlıkta
    Siz ne diyorsunuz hocam? Sizce bu sene tmcilerin önünde çok sayısalcı var mı?
    Hocam tam kestiremiyorum 40ayt mat yapıp 100tyt yapan hiç edb yapmadan 32k civarına girmiş hep mat kolaydı 5-6 edb yapınca da 15-20k bandına çıkıyorlar vakit bırakıp sıkıntıdan çözdülerse geçen seneden çoktur tabi ama 10k üstünde az var orası kesin ama genel benim fikrim az geçen senelerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alashas -- 31 Temmuz 2020; 12:39:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.