Şimdi Ara

Tmlere sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene sayısaldan tmye geçtim.
    Dersler için kaynak önerir misiniz ?
    Hangi hocalardan dinlediniz?
    Nasıl bi yol izlediniz ?
    Edebiyatı nasıl yaptınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• edebiyat için konu anlatım istiyosan kadir gümüşü öneririm yanına da limit konu anlatımı al nota çıkararak ilerle ama not çıkarırken çok vakit kaybetmemen lazım,sb olarak da limiti çözersen sınavı fulleyecek seviyeye gelirsin ama tabi 1 2 deneme görürsen de iyi olur paraf hız renk çözebilirsin deneme olarak
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu okuyup 3-4 SB'den soru çözümü ile öğrenmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Video gerekli mi sizce, izlemeli miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    video şart değil tabi ama misal ben konuyu okuyunca her şey havada kalmış hissediyorum videoda izlerken kadir gümüş o dönemki hayat şartlarını ve o günün siyasi olaylarını da işin içine katıyordu(özellike batı edebiyatı dönemi ve sonrasında) benim için öyle daha iyi oluyordu üzerine de limit sb çözünce çok iyi bi şekilde oturuyodu

yani size kalmış hocam isterseniz bi deneyin direk sbden öğrenme işini,uyuyorsa öyle devam edin bi eksik olmaz ayrıca 3 4 sb fazla 2 sb çözün yeter cidden çünkü kitaplar çok kalın ve çok test var içinde limit+palme fazlasıyla yeterli olur gibi
    Anladım, peki sizce edebiyatı ikinci döneme bırakıp full ayt matematik, geometri ve tyt kasmak ne kadar mantıklı? Benim böyle bir hedefim var, edebiyata başladığımda 5 ay kalıyor yetişir diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
    hocam şu an edebiyatta ne seviyedesin,misal 2019 aytsinde kaç yaparsın ona göre yorum yapayım
    Sayısaldım, TM'ye yeni geçtim, 2019 AYT'sinde okumayı bilen bir insanın yapacağı kadar net yapardım anca, edebiyatım sıfır. Fakat kiminle konuştuysam sıfır olsa bile martta başlayıp fulle yakın yapmıştı. Ben de şubatta başlamak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam çok rahat tavsiye veremiyorum hayatını belirleyecek bi karar sonuçta,şunu da unutma sınav kolay geliyor ama bakarsın seneye zor gelir bu sefer edebiyata asılanlar kazanır

ben olsam biraz daha erken bi sürede ufaktan başlardım fazla detaya girmeden hafif temel edinirdim yani çünkü belli bi süre kala bunlar ne abi diyebilirsin çünkü ezberlemek zorundasın,çok anlamsız gelebilir bazı konular ben öyle bişey yaşamandan korkuyorum ve ya yapamassam stresi de işin içine girerse kötü olur senin için

özellikle divan edb kısmında eserleri ben tek tek sayamıyordum ama şıklarda görünce direkt yapıştırıyordum,tabi bu da önceki senelerde az çok bilmişliğimden oldu,sonuçta sayısalcısın o yoğun sayısal temposunu da görmüşsündür mat+fen çok daha zordur mat+edb sıkı çalışan birini bence çok zorlamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.