Şimdi Ara

ALS Sınavı hakkında sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Allahın izni ile asker olmayı düşünüyorum ALS sınavı hakkında hiç bir bilgim yok bu sınav atlama , şınav , mekik gibi şeyler mi yoksa
    bilgi üzerine olan bir sınav mı ?

• Sınavı geçerseniz mülakatlara girmeye hak kazanırsınız burada daha çok bilgi,mantık soruları sorarlar.Mülakatları da geçtiğiniz takdirde Sağlık kontrolüne girersiniz.Ardından uzun atlama, topu atma,sıçrama gibi şeyler vardı sıralamayı karıştırmış olabilirim geçen yıl 69 netle bir yeri kazanamadım bu yıl benim birader de girecek bol şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Sınavı geçerseniz mülakatlara girmeye hak kazanırsınız burada daha çok bilgi,mantık soruları sorarlar.Mülakatları da geçtiğiniz takdirde Sağlık kontrolüne girersiniz.Ardından uzun atlama, topu atma,sıçrama gibi şeyler vardı sıralamayı karıştırmış olabilirim geçen yıl 69 netle bir yeri kazanamadım bu yıl benim birader de girecek bol şanslar

Hocam bilgi üstüne olan sınavda denizin baraj kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

Sınavı geçerseniz mülakatlara girmeye hak kazanırsınız burada daha çok bilgi,mantık soruları sorarlar.Mülakatları da geçtiğiniz takdirde Sağlık kontrolüne girersiniz.Ardından uzun atlama, topu atma,sıçrama gibi şeyler vardı sıralamayı karıştırmış olabilirim geçen yıl 69 netle bir yeri kazanamadım bu yıl benim birader de girecek bol şanslar

Bilgi üzerine sınav derken mülakatlardan bahsediyorsun sanırım.

Mülakatlara girebilmek için öncelikle 6,7,8 .sınıf konularından oluşan (türkçe-sosyal, mat-fen) sınavda başarı sağlamalısınız.Geçen yıl şu netleri yapanlar (1-2 puan oynamıştır belki) yazılı sınavı kazanıp mülakatlara girmeye hak kazanmışlardı.

Kara 80-82
    Hava 85-90
    Deniz 90-95

Bu arada az kaldı sınava sınav ücreti 45 lirayı en kısa sürede yatırmalısın

• quote:

quote:

quote:

Bilgi üzerine sınav derken mülakatlardan bahsediyorsun sanırım.

Mülakatlara girebilmek için öncelikle 6,7,8 .sınıf konularından oluşan (türkçe-sosyal, mat-fen) sınavda başarı sağlamalısınız.Geçen yıl şu netleri yapanlar (1-2 puan oynamıştır belki) yazılı sınavı kazanıp mülakatlara girmeye hak kazanmışlardı.

Kara 80-82
    Hava 85-90
    Deniz 90-95

Bu arada az kaldı sınava sınav ücreti 45 lirayı en kısa sürede yatırmalısın

Hocam bu net olayını anlamadım yani toplam netimiz bu sınav sonucunda 80 üzeri olmalı diyorsunuz sanırım buda
    400 gibi bir puanı geçmemiz anlamına mı gelir ? Kendime göre zeki bir öğrenciyim dershane sınavlarında 450 olduğumda oluyor 350 aldığımda
    Yani şimdi 400 puanı geçmemiz mi lazım

• Olayı öyle düşünme çünkü bu sınavlarda 5 şık vardır 4 yanlış 1 doğruyu götürür doğal olarak SBS'den farklıdır.Bu arada dersane sınavlarına aldanmamak gerekiyor.Bu sınavlar SBS'ye göre basit, ALS'ye göre ultra basitdir.

Ama dersane sınavlarına göre puanlayacak olursak Deniz'i kazanmak için 470-480 arası bir şey yapmak şart
  • quote:

Olayı öyle düşünme çünkü bu sınavlarda 5 şık vardır 4 yanlış 1 doğruyu götürür doğal olarak SBS'den farklıdır.Bu arada dersane sınavlarına aldanmamak gerekiyor.Bu sınavlar SBS'ye göre basit, ALS'ye göre ultra basitdir.

Ama dersane sınavlarına göre puanlayacak olursak Deniz'i kazanmak için 470-480 arası bir şey yapmak şart

Hocam yapmayın OKS döneminde bir abimiz var ondanda bilgi edindim dershane sınavlarından 17 yanlış yaparken OKS'de 7 yanlış yapmış
    kendiside ALS 'ye girdi sanırım fakat gözünde hasar olduğu için giremedi şimdi İTÜ 'de okuyor ALS çok mu zor diyorsunuz yani ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Mezunluk Hakkında Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Olayı öyle düşünme çünkü bu sınavlarda 5 şık vardır 4 yanlış 1 doğruyu götürür doğal olarak SBS'den farklıdır.Bu arada dersane sınavlarına aldanmamak gerekiyor.Bu sınavlar SBS'ye göre basit, ALS'ye göre ultra basitdir.

Hocam yapmayın OKS döneminde bir abimiz var ondanda bilgi edindim dershane sınavlarından 17 yanlış yaparken OKS'de 7 yanlış yapmış
    kendiside ALS 'ye girdi sanırım fakat gözünde hasar olduğu için giremedi şimdi İTÜ 'de okuyor ALS çok mu zor diyorsunuz yani ?

Size şöyle bir örnek vereyim o zaman

6.Sınıf SBS puanım : 420
    7.sınıf SBS puanım : 448
    8.sınıf SBS puanım : 412

Genellikle SBS sınavlarında Matematik-Fen'im çok iyidir.En az 9-10 net çıkarırım.Ama ALS'ye bakın ;

Umarım anlamışsınızdır.Özellikle sayısal dersler ALS'de oldukça zordur.

• quote:

quote:

quote:

Size şöyle bir örnek vereyim o zaman

6.Sınıf SBS puanım : 420
    7.sınıf SBS puanım : 448
    8.sınıf SBS puanım : 412

Genellikle SBS sınavlarında Matematik-Fen'im çok iyidir.En az 9-10 net çıkarırım.Ama ALS'ye bakın ;

Umarım anlamışsınızdır.Özellikle sayısal dersler ALS'de oldukça zordur.

Tamam sağolun biz daha sbs 'ye ilk defa bu sene gireceğiz çalışsam 450 puanı bile geçeceğime bile inanıyorum yarından itibaren
    çok ağır çalışmaya başlıyayım tavsiyeler için teşekkürler

• Hocam her şeyi oluruna bırakın. Bende çok istemiştim ama olmadi. Sinav zor ama zeki bir ogrenciyim diyorsun. sinavdan 1 ay once cikmis sorulari coz. hepsini anlayarak coz ama.
    sinavi gecersin.
    onemli olan mulakatlar. sporda bir tek kosu zorlar. onu da antrenman yaparak halledebilirsin. birde sozlu mulakat var. burada yapacagin bir sey yok. sana genel kultur sorlari sorarlar, siir okuturlar, sarki soyletirler, kebdini ve aileni tanit derler. raht olmaya bak. ama bazen gozunun ustunde kas var durumlari olabiliyor.
    sans isi bir nevi. ama dedigim gibi cok fazla bel baglama alye. cunku olurda elenirsen falan cok uzulursun.
    yazdiklarimin hepsi tecrubeyle sabittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Hocam her şeyi oluruna bırakın. Bende çok istemiştim ama olmadi. Sinav zor ama zeki bir ogrenciyim diyorsun. sinavdan 1 ay once cikmis sorulari coz. hepsini anlayarak coz ama.
    sinavi gecersin.
    onemli olan mulakatlar. sporda bir tek kosu zorlar. onu da antrenman yaparak halledebilirsin. birde sozlu mulakat var. burada yapacagin bir sey yok. sana genel kultur sorlari sorarlar, siir okuturlar, sarki soyletirler, kebdini ve aileni tanit derler. raht olmaya bak. ama bazen gozunun ustunde kas var durumlari olabiliyor.
    sans isi bir nevi. ama dedigim gibi cok fazla bel baglama alye. cunku olurda elenirsen falan cok uzulursun.
    yazdiklarimin hepsi tecrubeyle sabittir.

Insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.