anakart agp 2x uyumlu yani agp 2x yada agp 4x (geriye dogru uyumlu oldugu icin) li bir kart takman lazim..... agp 8x li bir kart takamassin olmaz... birinci
linkteki kart uygun alinabilir ama ikinci linkteki ekran karti agp 8x o yuzden olmaz
saol hocam
agp 8x kart takarsan ya ekran kartı yada anakartın fiziksel hasar görür..bu kesin.. soket370 pentium3 mimarisi için alacağın ekran kartı seni ne kadar tatmin edecektir bilemiyorum...Aslında bulabilirsen Geforce3 ti200-ti500 çok çok güzel kartlar, ti200 ü kullanmıştım zamanında
verdiğin linkdeki geforce4 ti4200 zamanının efsane kartıdır ve geforce3 den oldukça iyi performans verir.Günümüzde bir çok kullanıcının sahip olduğu fx5200 tarzı kartlarıda (64bit olanları) katlayıp zarfa koyar...Yanlız daha sonradan agp8x modelleri çıktı ve bunlar agp2x ile uyumlu değiller dikkat etmen gerekli..
Kısaca kartları almadan önce satıcıdan kesin agp8x destekli OLMADIĞINA dair garanti al, hatta ürünün model numarasını al ve arama yap..yada buraya yaz yardımcı olalım
arkadaşım bende de tnt2 64 ekran kartı vardı. asus V9520 Magic ( Fx 5200 ) ekran kartıyla değiştirdim. 4x ve 2x geriye dönük destekliyor. kutusunda da yazıyor. 2-3 senedir bir sorunla karşılaşmadım. bendeki anakartta 2x destekliyor. yine de sen bilirsin.