Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler hocam,elektronikçi olduğum halde bende katılabilirim etüdlere(yanlız özel ilgiye ihtiyacım olur :D :D ) gelmek isterim.Tekrardan çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapper21

Bi halisaha tayfası yapsak mi ki :D

Bu sene 20 kilo aldım vermeye çalısıyorum,top kontrolum çok zayıfladı ama stoper lazım derseniz bende varım hertülü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Ses soluk çıkmaz oldu milletten, herkes tatile gitmiş anlaşılan

Geldim geldim Doğa lol kuruyom ama öğretmeniz lazım la bana
  • merhaba arkadaşlar,ben de nazlıcan,bölümüm işletme
  • Verilecek laptoplarda ubuntu işletim sistemi varmış.Verilecek laptoplarda doğru dürüst bir ekran kartı olmaz muhtemelen.Üstüne ubuntu da her oyun çalışmaz zaten.Yani o bilgisayarlar tamamen ders için verilmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wace

Verilecek laptoplarda ubuntu işletim sistemi varmış.Verilecek laptoplarda doğru dürüst bir ekran kartı olmaz muhtemelen.Üstüne ubuntu da her oyun çalışmaz zaten.Yani o bilgisayarlar tamamen ders için verilmiş olacak.

Ubuntu hepsindemi varmış ,ben bilgisayar mühendislerine ubuntulu verilcek sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

Verilecek laptoplarda ubuntu işletim sistemi varmış.Verilecek laptoplarda doğru dürüst bir ekran kartı olmaz muhtemelen.Üstüne ubuntu da her oyun çalışmaz zaten.Yani o bilgisayarlar tamamen ders için verilmiş olacak.

Ubuntu hepsindemi varmış ,ben bilgisayar mühendislerine ubuntulu verilcek sanıyordum

Orasını bilmem ama ben bilgisayar mühendisliği okuyorum :)
  • Wace W kullanıcısına yanıt
    laptop durumu kesin değil mi? ona göre alıp almamayı getirip getirmemeyi konuşacağız,okulu gezerken de sonraki süreçte de konuyla ilgili bilgi almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toucherleciel

laptop durumu kesin değil mi? ona göre alıp almamayı getirip getirmemeyi konuşacağız,okulu gezerken de sonraki süreçte de konuyla ilgili bilgi almadım

Ben sadece okuduğum şeyleri söylüyüm net bir bilgim yok.
    Laptopları fujitsu veriyormuş son dönemde öncesinde de vestel.Türk markalarının yaptığı laptoplardan hayır geleceğini hiç sanmıyorum.Muhtemelen bu sene de yine bir Türk markasıyla anlaşılır.TOBB kimle anlaşırsa o veriyor laptopları.Bilgisayar mühendisi bir arkadaş üstte laptoplarda ubuntu olduğunu yazmış ama sadece bilgisayar mühendislerinde mi bu sistem var yoksa hepsinde mi kendisi cevaplarsa bizde bilgilenmiş oluruz.Laptopları Ekimden önce vermezler diyorlardı son olarak.

• Toucherleciel kullanıcısına yanıt
    Merhaba hosgeldin :) laptop durumu derken marka model mi verilme zamanimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halisaha dersek 2 3takim cikar herhalde yurttan

• Birde ayakkabiyi unutmayin mactan once ayakkabı aramayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lysmagduru16 -- 31 Temmuz 2014; 17:00:16 >
  • http://www.panoramio.com/photo/94173731 var var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lysmagduru16 -- 31 Temmuz 2014; 17:05:19 >
  • beyler okuldaki halısaha açık değil yani hiç orada maç yapıldığını görmedim belki bu sene açarlar.

halısaha maçına herkes bahçeli civarına gider
  • LagalugaMen kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar sacma varolan birseyin kullanilmamasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toucherleciel

Ben sadece okuduğum şeyleri söylüyüm net bir bilgim yok.
    Laptopları fujitsu veriyormuş son dönemde öncesinde de vestel.Türk markalarının yaptığı laptoplardan hayır geleceğini hiç sanmıyorum.Muhtemelen bu sene de yine bir Türk markasıyla anlaşılır.TOBB kimle anlaşırsa o veriyor laptopları.Bilgisayar mühendisi bir arkadaş üstte laptoplarda ubuntu olduğunu yazmış ama sadece bilgisayar mühendislerinde mi bu sistem var yoksa hepsinde mi kendisi cevaplarsa bizde bilgilenmiş oluruz.Laptopları Ekimden önce vermezler diyorlardı son olarak.

İçine windows kurmak zor olmasa gerek Ekran kartı intel hd 4000'dir büyük ihtimal. İyi kötü oynanır yani

• lysmagduru16 L kullanıcısına yanıt
    hoşbuldum :) yok hayır biz ailecek halledelim dedik, 2 senedir tablet kullanıyorum evde,alalım mı almayalım mı ne zaman verirler tereddütüne düştük
  • Toucherleciel kullanıcısına yanıt
    Bence simdilik gerek yok en azindan okulun verdigi bilgisayarari gorene kadar

• lysmagduru16 L kullanıcısına yanıt
    ehehe babam bu platformda olsa bu yorumu 3-5 kere okurdu sevinçten.
    Benim teknoloji sıkıntılarım olduğu için ne alsak ne yapsak bilemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

Her öğrenciye aynı laptoplar veriliyor. İçinde hem ubuntu hem de windows yüklü bilgisayarcılar için lab derslerinde ubuntu kullanmak zorunlu geri kalan zamanda istediğini kullanabilirsin. Ekran kartı iyi değil tabi ama Dota falan oynarken sorun çıkartmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.