Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulun yollayacağı zarfın içeriğini merak eden arkadaşlar daha önce aramıştım çok önemli değil o gönderilen zarf demişti öğrenci işleri ama şu kayıt belgesi denilen şeyden yeni haberim oldu ben okulu tanıtan broşürler vs olduğunu sanıyordum. Neyse sadede geleyim bugün tekrar aradım öğrenci işlerini fakat ulaşamadım resmi tatilden dolayı sanırım okul şuan bomboş perşembe günü tekrar arayacağım kayıt belgesi gibi doldurulacak bi formun olup olmadığını soracağım buraya da yazarım öğrendiğim gibi...

Edit: Bende tatilde olduğum için merak ediyorum ona göre o gelen zarfı bi arkadaşın almasını isteyeceğimde içinde önemli şeyler varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 28 Temmuz 2014; 16:03:14 >
  • Belgeleri kayit gunu okulda doldurabilirsiniz. Zaten 1 sayfalik kisa bir form var sadece onemli olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2d G kullanıcısına yanıt
    Orada veriyorlar mı yani o formu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: okaliptus06

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: g2d

quote:

Evet

Teşekkürler bilgi için, içimi rahatlattın cidden
  • Bilgisayar mühendisliği

• En dusuk iki kura (AF ve A) kalacagini dusunen var mi ?

Bide bu dusunceyle oturup ingilizce calisan var mi

• quote:

En dusuk iki kura (AF ve A) kalacagini dusunen var mi ?

Bide bu dusunceyle oturup ingilizce calisan var mi

AF kalmam herhalde A'ya kalabilirim 2 yıldır ingilizce görmüyorum doğru dürüst duymuyorum.Böyle olunca baya bir unuttum.Kelime bilgim de az..Sınava bir hafta kala grammer bakacağım.B kuruna geçsem yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wace -- 29 Temmuz 2014; 10:40:13 >
  • Wace W kullanıcısına yanıt
    Bende bir senedir gormuyorum zaten ingilizcem de ortaydi ben de actim grammar calisiyorum.

• okaliptus06 kullanıcısına yanıt
    Ben kalabilirim. B kurundan başlamayı istiyorum onun için de çalışmam gerek internetten grammer çalışabileceğim bi site öneriniz var mı ?
  • Ben bi kitap buldum ordan calisiyorum ya alfa yayinlarinin temel ingilizce diye butun lise ingilizcesi icinde birkac tane ingilozce ogretmeninin tavsiyesiyle aldim guzel yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 29 Temmuz 2014; 13:16:07 >
    Tense'ler dışında nelere çalışmamız gerek ?
  • TOBBlerone kullanıcısına yanıt
    Soyle diyeyim genel bi lise ingilizcesi tekrari yapmak yeterli sanirim b ye girebilmek icin.

Anladım . A'dan veya AF'den başlarsak günde kaç saat ders görüyoruz acaba ? Bir de okulda devamsızlık konusu ne durumda sitede %90 devam zorunluluğu var yazıyor.
  • Hangi kurda olduğumuzun çok bir önemi var mı ? Bunun için oturup çalışmak gerekli mi ? (Tecrübelilerden yardım lütfen)

• TOBBlerone kullanıcısına yanıt
    Belki hatam olabilir bastan soyliyeyim. 5 farkli kisiyle konustum tobb da okuyan hazirligi gecenlerden a ve af kuru 6 saatmis gunde bu kurlarin ustu 5 saatmis gunde. Evet %90 devam zorunlulugu var zaten anladigimda su bu toefli gecmek icin ders aksatmamak ilk sartmis herkes bunu soyledi.

• Piturjia kullanıcısına yanıt
    Tecrubeli degilim ama tecrubeli kisilerden ogrendigim kadariyla kur yani modül olarak geciyor tobbda. Seviye arttikca bazi konular islenmiyor ogrenci biliyor varsayilip en alt kurun dezavantaji su calismak istemeyen kisiler olabiliyormus af modulunde ama gecenlerde yok degil en alt modülden baslarsan temel ingilizceden baslarsin sifirdan yani sen calisirsan en alt veya en ust hepsinden gecilebiliyorsun ama gecenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 29 Temmuz 2014; 14:06:08 >
  • quote:

Ben bi kitap buldum ordan calisiyorum ya alfa yayinlarinin temel ingilizce diye butun lise ingilizcesi icinde birkac tane ingilozce ogretmeninin tavsiyesiyle aldim guzel yani.

Buyuk kirtasiyelerden bulunabilecek türden mi kitap?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım o zaman akışına bırakmakta fayda var,teşekkür ederim

• Alfa yayinlari yeni baslayanlar icin ingilizce diye bir kitap yaklasik 400 sayfa haberin olsun hocam ama tam a4 sayfasi buyuklugunde degil yarisi gibi biraz buyuk.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.