Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencelikses

İmzayı telefonda yaptım farketmemişim eyvallah. Yalnız arkadaşlar bu 11 ay işi yaş inşallah kafayı yemeyiz oralarda. Hazırlık rahat geçer ama sonraki seneler zor geçecek gibi

Hocam biraz geç kalmışın sanki bunu düşünmek için keşke en başından iyi karar verseydin.Umarım mutsuz olmazsın bende Muğladan geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lysmagduru16

Okul taksitleri iki seferdemi odenecek benmi oyle anladim arkadaslar?

sitede iki yazıyor ama peşşin versen itiraz etmezler sanırım
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    Baktigim diger okullarda pesin indirimi vardi burda onuda goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşım yurtta kalacak ben evde kalacağım arada yurtta onun odada kalabilir miyim acaba , sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOBBlerone

Benim arkadaşım yurtta kalacak ben evde kalacağım arada yurtta onun odada kalabilir miyim acaba , sıkıntı olur mu ?

Güvenlikle arayı iyi tutmak lazım ;)

• Oda kiralama seklinde kalabiliyorsun bunu sormustum

• quote:

Benim arkadaşım yurtta kalacak ben evde kalacağım arada yurtta onun odada kalabilir miyim acaba , sıkıntı olur mu ?

yurtta kalan birinin odasına çıkmanız dişardan biriyseniz imkansızdır.

ancak aşağıda ortak çalışma alanlarında vs takılabilirsiniz.

onun haricinde belli bir ücret karşılığında gecelik kalabiliyorsun misafir odasında
  • quote:

Gecelik 20 tl karşılığında yurtta kalabiliyorsun. Ancak o şekilde yurttaki arkadaşlarının odasına gidebilirsin. Biraz riske girip yoğun saatlerde araya kaynayıp parmak okutmadan girip çıkabilirsin ama genelde yakalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanfatih

quote:

Gecelik 20 tl karşılığında yurtta kalabiliyorsun. Ancak o şekilde yurttaki arkadaşlarının odasına gidebilirsin. Biraz riske girip yoğun saatlerde araya kaynayıp parmak okutmadan girip çıkabilirsin ama genelde yakalıyorlar.

Peki tek kişilik odalar tam burslulara bedava mı? Bu sene sitelerinde 0tl yazmışlar tabloya tam burslular için geçen sene 2 kişilikler ucretsizdi sadece, bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 27 Temmuz 2014; 19:48:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sadece ilk 100dekilere bu sekilde bir hak veriyorlarmis diger tam burslular tek kisi kalmalari halinde para veriyor okulda sordum yanlis yazdiklarini duzelteceklerini soylediler ama duzelmemis belki drgismistir

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler :) Antalya'dan sonra Ankara kotu gelicek ama :(
  • VamosAlonso V kullanıcısına yanıt
    Ufak tatillerde antalyaya kacariz beraber

• lysmagduru16 L kullanıcısına yanıt
    Antalya bizim zaten, kacariz gezeriz
  • Hocam mesela 11'e kadar filan arkadaşın odada tkaılsam sonra eve dönsem sıkııntı olur mus ? Sonuçta ben de okulun öğrencisiyim.
  • quote:

Hocam mesela 11'e kadar filan arkadaşın odada tkaılsam sonra eve dönsem sıkııntı olur mus ? Sonuçta ben de okulun öğrencisiyim.

Yurt odalarına almazlar sizi ,yurtlara yabancı öğrenci giremez hırsızlk vs durumlardan ötürü bizim lise yurdunda dahi öyleydi TOBB dada aynıdır bence
  • quote:

Hocam mesela 11'e kadar filan arkadaşın odada tkaılsam sonra eve dönsem sıkııntı olur mus ? Sonuçta ben de okulun öğrencisiyim.

Güvenik nedeniyle böyle bir durum söz konusu değil. Eğer odalara çıkmak istiyorsan yurtta kalmak veya 1 gece kalmak zorundasın başka türlü giriş izni yok.
  • yeni gördüm konuyu shadowz61(yazıyla altmışbir)i stalklarken. mesajım bulunsun dedim. bölüm mimarlık isim emir.

edit: sonra da bakıyorum ki 2014 girişliler diyör başlık. yok hacı ben kaç girişliyim bilemedim de 2014 değilim. yanlış gelmişim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuclearbat -- 27 Temmuz 2014; 21:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuclearbat

yeni gördüm konuyu shadowz61(yazıyla altmışbir)i stalklarken. mesajım bulunsun dedim. bölüm mimarlık isim emir.

edit: sonra da bakıyorum ki 2014 girişliler diyör başlık. yok hacı ben kaç girişliyim bilemedim de 2014 değilim. yanlış gelmişim :D

Biz msn'de tanisanlar olarak 12 girisliyiz evelallah (hani okul numarasi 12 ile basliyo hani o giris yili hani)

• shadowz61 kullanıcısına yanıt
    vaov, o o muymuş. hani benim dünyadan haberim yok ya hani :D
  • Biz çıkalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 27 Temmuz 2014; 22:00:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.