Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuclearbat

yeni gördüm konuyu shadowz61(yazıyla altmışbir)i stalklarken. mesajım bulunsun dedim. bölüm mimarlık isim emir.

edit: sonra da bakıyorum ki 2014 girişliler diyör başlık. yok hacı ben kaç girişliyim bilemedim de 2014 değilim. yanlış gelmişim :D

http://forum.donanimhaber.com/m_78619557/mpage_13/f_/key_tobb//tm.htm#95169536 hocam burası okulun grubu eğer isterseniz
  • Ben de İstanbul'dan geliyorum, staja İstanbul'da düzgün bi şirket kaparım umarım.

Not: İstanbul'da sakın çalışmayın arkadaşlar kesinlikle berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkenden -- 27 Temmuz 2014; 23:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkenden

Ben de İstanbul'dan geliyorum, staja İstanbul'da düzgün bi şirket kaparım umarım.

Not: İstanbul'da sakın çalışmayın arkadaşlar kesinlikle berbat

rakipmi eliyon yosa

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    Şşş çaktırma :D
  • Yav şu eksi veren bi benim desin yav yeter ama her mesaja eksimi atılır ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucredia -- 28 Temmuz 2014; 1:39:44 >
  • Anladım. Neyse o zaman biz de okulda takılırız
  • Galiba uni adrese kayıt belgesi, bilgiler felan içeren kağıtlar yolluyormuş ne zaman gelir bunlar aşağı yukarı? Kayıt belgesi onemli mi o kadar?

Bu arada herkesin bayramın mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 28 Temmuz 2014; 7:01:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOBBlerone

Hocam mesela 11'e kadar filan arkadaşın odada tkaılsam sonra eve dönsem sıkııntı olur mus ? Sonuçta ben de okulun öğrencisiyim.

odalara çıkmak için zaten parmak izli geçiş sistemi var ordan geçmen imkansız .

yani arkadaşın odasına çıkayım diye bi şey yok

anca aşağıdaki çalışma alanında veya oturma yerleri var oralarda takılabilirsiniz.
  • Hepinizin bayramini kutluyorum bayraminiz mubarek olsuun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin ramazan bayramını kutluyorum
  • Eksi olayına çok takılma. Tartıştığın birisi yemeyip içmeyip seni takip ediyor demek ki. Konu dışında tuvnera diye biri var her mesajda garanti 50 eksi alıyor :D

• Bayramınız mübarek olsun :)
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    Okaliptus94 u okaliptus06 yapsana gecen lol forumunda biriyle tartistim ban atmislar :)

• 3 gündürr banlıydım sabredemedim yeni hesap açtım :) . Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar.

• Ben o verdığim adreste eylüle kadar olmayacağım için sormuştum arayıp önemli bişey yok sadece tanıtım broşürleri var almasanızda olur demişlerdi. Artık buradan birisi elbet alır o zarfı yazar içeriğini. Kayıt belgesinde de hiç bahsetmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 28 Temmuz 2014; 10:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

Eksi olayına çok takılma. Tartıştığın birisi yemeyip içmeyip seni takip ediyor demek ki. Konu dışında tuvnera diye biri var her mesajda garanti 50 eksi alıyor :D

sanada eksi atmış kimse
  • Herkeze iyi bayramlar
  • Forum hakkında bilgi vermek suç arkadaş :D
    @Lucredia

Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapper21

O kayıt belgesini okuldan temin edebilir miyiz ? Ankarada olamayacagim çünkü

Bende onu merak ediyordum. Geçen senelerde kazananlardan biri aday başvuru formu gibi birşeyden bahsetmişti
  • İyi bayramlar arkadaşlar. Ben tatildeyim o yollayacakları posta çok mu önemli başvuru formu falan ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.