Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yaz okulunda ki arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde çektim. Merak edenler için.
     ##### TOBB ETÜ  2014 GİRİŞLİLER  TOPLULUĞU #####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. B. -- 7 Ağustos 2014; 10:32:57 >
  • Endüstri Mühendisliği ( Uğur Mert )
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Dün yaz okulunda ki arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde çektim. Merak edenler için.

Bu okul icindeki restaurant mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Dün yaz okulunda ki arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde çektim. Merak edenler için.

Bu okul icindeki restaurant mi

Evet hazırlık binasının altındaki yer. Burası biraz tuzlu.

• M. B. M kullanıcısına yanıt
    Hakikaten şok fiyatlarmış.

• Tüm alternatifleri yazayım size madem öyle. 1. Tobb etu öğrencilerinin vazgeçilmez mekanı armada. 6 lira taksi ücreti var. Her türlü ucuz pahalı çeşit var istediğinizi yiyebilirsiniz.
    2. Değirmen. Ak parti binasının tam karşısında aşırı tuzlu bi yer. Öğrenci batırır. :D
    3. Okula dönersek önceki mesajlarda attığım saheste res. Yabancı dil binasının altında her türlü yemek çeşidi var. Lahmacun vs. Fiyatlar görüldüğü gibi.
    4. Olarak Yine hazırlık binasının altında fast food yapan küçük bir yer var. Burası biraz daha uygun. Genelde çoğu kişi (ben ve arkadaslar dahil) buradan ıskenderun usulü soslu tavuk döner ayran alırız. 5.50 liraydi galiba en son ve doyurucu gayet. Bunun yanında kumpir hamburger vs gibi alternatifler mevcut.
    5. Olarak Yine ydb de simitçi dünyası var. Sabah sıcak pogacanin eksik olmadığı kışın sahlep keyfinin olduğu güzel bir yer. Her türlü yaş pasta tatlı tuzlu hamur işleri mevcut. Burası da fazla pahalı sayılmaz. Cay 1 lira kahve 3 lira. :)
    6. Ana binada ki sultan. 5 çeşit yemek 7 lira. Okulun çoğu burada. Ama lezzetsiz yemekleri var. Yine burada da birsürü alternatif var.
    7. Nar cafe. Yine ana binada fast food ağırlıklı yer. Fiyatlar yüksek gibi.
    8. En ucuzu :D
    Teknoloji merkezindeki otomatlardan sandviç. 2 lira. :D

• Okuyan birisinden çift anadal ile ilgili bilgi alabilir miyim

• Arkadaslar merhaba ben muhammed bende elektrik elektronik muhendisligini kazandim

• Furkan - Uluslararası İlişkiler :)
  • M. B. M kullanıcısına yanıt
    Hocam armadaya cok gitmisligim vardir da okuldan ucuz bi yemek yeri var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: okaliptus06

Hocam armadaya cok gitmisligim vardir da okuldan ucuz bi yemek yeri var mi

Kfc kantin menü 5 tl. :)

• arkadaşlar yurt odasına masaüstü bilgisayar kurabilir miyiz karışan olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapper21

Bu toefl itp de 50-40-50 soru var ya ( listening-structure-reading) kaçar doğru yaparsak 500u geçiyor ?

Aynen, bende merak ediyorum.

• hepsinden 29 ar doğru yaptığında yetiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oric6200

arkadaşlar yurt odasına masaüstü bilgisayar kurabilir miyiz karışan olur mu ?

Kurabilirsin ama pek tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

quote:

Orijinalden alıntı: oric6200

arkadaşlar yurt odasına masaüstü bilgisayar kurabilir miyiz karışan olur mu ?

Kurabilirsin ama pek tavsiye etmem

Hırsızlık durumları oluyor mu?
  • Alparslan- İktisat

Herkes Alp diye çağırır, siz de Alp diyebilirsiniz
  • Burdan zorlanan arkadaşlar için Facebook'ta dışarıya kapalı TOBB ETU 2014-2015 Girişliler Donanımhaber grubu kurdum, Ankara'ya yeni gelen arkadaşlar için falan anlık yardım konusunda daha seri ve güzel olur. Facebook linkiyle ÖM atanları gruba tek tek eklerim.

Edit: Herkes girene kadar dışarıya görülür yaptım grubu, kendiniz katılabilirsinizhttps://www.facebook.com/groups/1519106478302645/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 9 Ağustos 2014; 14:06:41 >
  • Cıbıldak Adam suan bunu vermeliyim sanırım steam id gerekiyorsa pm'den yaz :D

Bu arada langırta, dotaya laf eden hayatı yaşamanın karı-kızdan ibaret olduğunu düşünen mutluluğun nefsi tatmin etmekten ibaret olduğunu düşünen (üniversiteyi kazanmış olabilir) kişi muhtemelen iticiliğiyle dikkat çekecektir burda ismini söylemenize gerek yoktu :D Bi şekilde çalışıp üniversite kazanıp kendini salan salakların olması üzücü
  • Birşey sorucam bu 8 eylüldeki sınavdan sonra 15 eylüle kadar boş mu?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.