Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de cekindigim konu o aslinda. Yonetim-kadro vs. bu tur konulari destekliyor diye duymustum ancak kimse de bir ogrenci icin duzeni bozmak istemez. Sonucta hazirlik devam ederken 1.sinifi okumak zor, hangi insanlarla ders goreceksin, 14 girislilerle olmayacagina gore. Tek kisiyle ders anlatmaz hocalar, problem ya aslinda. Ama olsa ne hos olur, 2 donem erken bitirirsin okulu.. Gorecegiz bakalim, hem belki Toefl'dan yeterli puani alamam, B kurunda olurum. Oyle olunca bu hayallerin hepsi gider; malum 10 ay ya onlarin hazirligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrfa -- 5 Ağustos 2014; 21:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey TOBB üni'de çift anadal yapan kişi veya onu tanıyan kişi, sana sesleniyorum. Biraz bilgilendirirmisin acaba, düşüncelerin neler_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyufa

Ey TOBB üni'de çift anadal yapan kişi veya onu tanıyan kişi, sana sesleniyorum. Biraz bilgilendirirmisin acaba, düşüncelerin neler_?

Burasi 14 girisliler sayfasi,bir kac sevgili buyugumuz haric pek ust donem yok burada

• quote:

Ey TOBB üni'de çift anadal yapan kişi veya onu tanıyan kişi, sana sesleniyorum. Biraz bilgilendirirmisin acaba, düşüncelerin neler_?

İlk 10000'de isen yerleştirme sıralamasında; temel derslerden(mat,fizik,kimya..) çift anadal yaparsan 750tl burs alırsın tubitaktan. Bilgisayar mühendisi olarak yapmayı düşünüyorum ben matematikle mesela

Zorluk olarak bir şey diyemem. Çalışmaya alışık bünyen varsa hiç durma yap derim ben. Temel ders ve harici için okuduğun bölümle ilgili çift anadal yapman sana ileride çok fayda sağlar iş hayatında... Ama duyduklarıma göre zor işmiş, dediğim gibi 2x daha fazla çalışma demek çift ana dal

edit: bu sene kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 5 Ağustos 2014; 23:18:09 >

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    O yüzden seslendim ben de , hem bir arkadaşımız sesimi duymuş yardımcı olacak bana.
  • Dogayi kastediyosan oda bizle ayni donem yanliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucredia -- 5 Ağustos 2014; 22:38:45 >
  • quote:

O yüzden seslendim ben de , hem bir arkadaşımız sesimi duymuş yardımcı olacak bana.

Ben tanıtım gününde bu konuyu konuşmuştum bir hocayla, bu sene kazandım ama az çok bilgim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweasdzxca

donanımhaber uyesi degilim normalde ama sans eseri su yazdıklarınızı okuma sansım oldu ve dayanamadım , lan oglum siz universiteseye gideceksiniz hala oyun muhabbeti yapanlar var , karı kız ortam sohbeti yapacagınıza hala o lisede kalan ucube hayatınızı devam ettirme gayretindesiniz , bende burslu kazandım hatta %90ınızdan daha iyi bir dereceyle ama inan verecekleri bilgisayarlar aklımının ucundan gecmedi direk instagram dan kızlara baktım okulun spor takımlarına baktım , ankranın bar pub gece kuluplerine baktım . lisede zaten ders calıstınız hayatınızı yasamak icin son sansınız kendinizi gelistirmek icin bir caba gostereceginize hala LANGIRTTAN KOPAMAM diyen adam var o ne amk langırt ne . Valla su yazdıklarınızın cogunu okuduktan sonra ben bu bebelerle mi okucam dedim yapmayın arkadaslar lisede o bakamadıgınız cesaret edemediginiz kızları hatırlatın üniversite hayatınızında tabanını boyle atarsanız omur boyu oyle kalırsınız ve yazık olur ama yinede bu yazdıklarıma dikkatli okumayıp sacma yorumlayan arkadaslar 4-5 sene boyunca arkamdan cok bakacaklar . *** . anlayan anlmıstır hadi kolay gelsin

Ne yapalım derecen iyiyse bizden? Tek tam burslu kazanan sen misin ünide? Emin ol burda ben dahil bir sürü tam burslu adam var, neyin kafasıdır bu?

Ben üniversitenin ot gibi geçmesinden yana değilim. Lisede bilgisayarda oynardım, derste çalışırdım. Vallahi end-game'e gelmediğim online oyun kalmadı piyasada 12. sınıfta. 4 senelik kız arkadaşımda var hani karı-kız muhabbeti demişsin ya... Asıl ben böyle kendini beğenmiş züppe tiplerle mi okucam diye düşünmeye başladım bu mesajı görünce. Sana ne olm adam langırtınıda oynar, bara da gider, bilgisayarda dota'da atar, sevgilide yapar fırsatını bulunca hayır sana ne? Adamın laptop'u yoktur belki, o yüzden muhabbetini çeviriyordur sana ne? Emin ol bu kafayla gidersen sen bizim arkamızdan bakacaksın o ayrı. Hayat senin deyişinle "karı-kız"dan ibaret değil Herkesin hedefi farklı, sen hedefini milleti geçmek üzerine kurmuşsun. Ve şundan %100 eminim üniversitede hep bahsi geçen milletin kuyusunu kazan, kimseye bir hayrı olmayan bir tip olacaksın. Kalıbımı basarım bunun üzerine. Şimdi defol git, kirletme konuyu...

O değilde eleman galiba "üniversitede kızlar teklif ediyormuş" klişesini okuyup gaza gelmiş...

Edit2: Adamın adı Yusuf Şimşek, yazın bir kenara...

Edit3: Mesajını silmiş, ibret olsun diye bırakıyorum buraya bu alıntıyı son kısmını editleyip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 6 Ağustos 2014; 14:29:29 >

• Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyufa -- 8 Haziran 2015; 12:15:11 >
  • quote:

Lucredia qweasdzxca'nın mesajjını sil. Kızların göğsünden yok ellerini uzatamayacaklar falan filan. Ulan tmm ergenlikten çıkamadınız da, burda kız arkadaşlarımızda var yani yazarken biraz usturuplu yazın. Yarın öbür gün yüzüne bakacaksınız.

Yok silmicem adı da yusuff şimşek. Herkez görsün bu malları cevap yazıcaktım da yazmadım.Yav adamlar hayatında kız görmemiş üniversite kızlar bunlara teklif edicek diye bekliyor .Herşey kız arkadaşmı anlamadım ki? Bizimde oldu bir sürü kız arkadaşımız ama karı kız nedir abi.Adam arkadaşlığın önemini de anlayamamış,ilkokuldaki gibi önüne gelen teklif eder sanırım.Langırtımızı da oynar ,dotamızı da açar,akşam bara da gider, gerektiğinde dersimizi de çalışırız biz.Bu mal da peşimizden koşar böyle işte ağzını açar kız kız diye.Hatta biraz daha erkese face ,twitte paylaşsın bence bizde görelim sene içinde ne halde ?

• Haha kendi silmiş mezajını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

Haha kendi silmiş mezajını

Neyse unutalım gitsin...

Ne adamlar var şu dünyada ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piturjia

Kitapları nereden alacağız peki ?

Benim kitaplarım okulda dolapta. Ben 900 tl civarı almıştım okuldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

en üst c en alt a

Af en alt kur. Seviye tespit sınavına girmeyenler direk afden başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencelikses

quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Herkese merhaba kazandığınız bölümler hayırlı olsun. Bende 2013 girişliyim. Türkçe bölüm olması sayesinde hazırlığı geçtim. :)
    Sorularınızı cevaplayabilirim.
    Bilgisayarlar fujitsu marka. ah532 modeli. Şu an ondan yazıyorum. İ5 işlemci 4 gb ram, ekran kartı biraz dandik. Onun haricinde çoğu oyunu kaldırıyor. Ama bu bilgisayarlarla 5 sene idare edeceğinizi unutmayın. Nazik davranın çok sağlam değiller. Zaten alırken bir sözleşme imzalayacaksınız ki ooo. :D

Yemek fiyatlarına gelince şanslısınız bu sene alternatifler arttı. Eskiden sadece sultan ve nar vardı. Nar daha fastfood ağırlıklı. Biraz daha lüks. :D
    Sultanda 5 çeşit yemek 7 lira. Hazırlık binasının altında rıhtım olarak da anlandırılan döner ayran var. En uygunu en lezzetlisi. Bizim yaptığımız gibi her öğle arası armadaya giderseniz batmaya hazır olun. :D

Orjinal kitap almayın. Dönemin başında korkutuyorlar yok işte derse almayız vs. Hiçbir sorun olmuyor. Ha bu arada eğer isteyen olursa benim orjinal kitapları uygun fiyata vereceğim. (A kuru) Atılacağına işe yarasın.

Birde bu sene hazırlıkta sabahçı öğlenci sisteminin uygulanacağını duymuştum bir hocadan. Ne kadar doğru bilemem.

A kurundaki kitabı B kurunda kullanabiliyor muyuz ? Bi de kitap rahat bulur muyuz üst sınıflardan ilk gün direk gidip sormak gerekir mi.

Kullanamazsınız. Belli olmaz bulabilirsiniz.

• qwerwqerwwre misin nesin? Bu kafayla yanlış okuldasın ben sana diyim. 2 yıllık biryerlere git.
  • Ulan universiteye giderken tamam kiz arkadas yaparim yapmak istiyorsun dersin anlarim ama universiteyi kerhane gibi gormek nedir nasil bir seviyesizliktir su sahis gercekten tobb da ise bi karsima ciksin eylulde.

• okaliptus06 kullanıcısına yanıt
    Ya bu adamın Tobb da olduğu falan yok baksanıza adam çamur at izi kalsın havasında kesinlikle Tobbu tutturamayan aşağılık kompleksli biri belli yani laflarından falan uğraşmaya değmez

• Selamlar!

Bülent- Tarih bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piturjia

Ya bu adamın Tobb da olduğu falan yok baksanıza adam çamur at izi kalsın havasında kesinlikle Tobbu tutturamayan aşağılık kompleksli biri belli yani laflarından falan uğraşmaya değmez

Arkadaşlar bir gün girmedim olaylar olaylar Piturjia ya katılıyorum TOBB u kazanacak seviyede eğitim görmüş bir insan ister istemez kişilik olarak gelişir. Bu adam TOBB u kazanmış olamaz.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.