Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wace

quote:

Orijinalden alıntı: Laxuss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

DOTA 2 başlamayı düşünen veya oynamakta olan var mı?

Başlamayı düşünüyorum şu aralar biraz vaktim olsa botlarla oynayıp kendimi geliştireceğim :)

baslama bence

Kesin bir oyuna başlayacağız benim kuzenlerle beraber.Bayağı kalabalığız.Şu an aklımızda bir oyun var beta sürümünde.Ona başlamayı düşünüyoruz başlarsak tek onu oynarım ama kesin olmadığı için Dota 2 oynamayı düşünüyorum.

İsim ver de biz de bilelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başlamayı düşünüyorum şu aralar biraz vaktim olsa botlarla oynayıp kendimi geliştireceğim :)

baslama bence

Kesin bir oyuna başlayacağız benim kuzenlerle beraber.Bayağı kalabalığız.Şu an aklımızda bir oyun var beta sürümünde.Ona başlamayı düşünüyoruz başlarsak tek onu oynarım ama kesin olmadığı için Dota 2 oynamayı düşünüyorum.

Başlarsak size de söylerdim zaten :) Oyunun adı Archeage.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baslama bence

Başlarsak size de söylerdim zaten :) Oyunun adı Archeage.

Bana bir türlü gelmedi beta katılım keyi. İlla parayla aldırtcaklar oyunu. Beta oyuna para vermekte pek adetim değildir

• Oyun close beta su an ve yarin betasi bitiyor yakinda herkese acik bir beta olur onu bekleniyor
  • metin 2 yemi benziyo bu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

metin 2 yemi benziyo bu ??

Metin 2 nedir ya, hala oynayan var mı onu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Herkese merhaba kazandığınız bölümler hayırlı olsun. Bende 2013 girişliyim. Türkçe bölüm olması sayesinde hazırlığı geçtim. :)
    Sorularınızı cevaplayabilirim.
    Bilgisayarlar fujitsu marka. ah532 modeli. Şu an ondan yazıyorum. İ5 işlemci 4 gb ram, ekran kartı biraz dandik. Onun haricinde çoğu oyunu kaldırıyor. Ama bu bilgisayarlarla 5 sene idare edeceğinizi unutmayın. Nazik davranın çok sağlam değiller. Zaten alırken bir sözleşme imzalayacaksınız ki ooo. :D

Yemek fiyatlarına gelince şanslısınız bu sene alternatifler arttı. Eskiden sadece sultan ve nar vardı. Nar daha fastfood ağırlıklı. Biraz daha lüks. :D
    Sultanda 5 çeşit yemek 7 lira. Hazırlık binasının altında rıhtım olarak da anlandırılan döner ayran var. En uygunu en lezzetlisi. Bizim yaptığımız gibi her öğle arası armadaya giderseniz batmaya hazır olun. :D

Orjinal kitap almayın. Dönemin başında korkutuyorlar yok işte derse almayız vs. Hiçbir sorun olmuyor. Ha bu arada eğer isteyen olursa benim orjinal kitapları uygun fiyata vereceğim. (A kuru) Atılacağına işe yarasın.

Birde bu sene hazırlıkta sabahçı öğlenci sisteminin uygulanacağını duymuştum bir hocadan. Ne kadar doğru bilemem.

A kurundaki kitabı B kurunda kullanabiliyor muyuz ? Bi de kitap rahat bulur muyuz üst sınıflardan ilk gün direk gidip sormak gerekir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

metin 2 yemi benziyo bu ??

Archeage çok farklı bir oyun kıyıslamak bile hata ama oyun tarzı dersen tabi ki benzer.Metin 2 oyunsa Archeage başka bir şey ..
  • 6 eylül'de ehliyet sınavım var, bu durumda olan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyufa

6 eylül'de ehliyet sınavım var, bu durumda olan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor acaba.?

Benimde b de sikinti yok ama a2 min direksiyon sinavi okula rastliyo ,bir gun onceden gidip sinava girip aksamina donecegim

• @Silentscream12 ilkokul 7den beri dota oynuyorum yardım ederim illa ki :D

@Wace botlarla oynarak kendini geliştiremezsin dostum, sadece oyunu öğrenirsin. Mekaniği biraz filan. Oyunu insanlarla oynayarak öğrenirsin, küfür yiyerek başlamalısın sen de bol bol, ego sorunun varsa yanında biri olmadan pub gamelere girme, oyun başında noob olduğunu ve tavsiyelere açık olduğunu söyle :D

@Lucredia eyvallah dostum oynarız öğrenilmiycek şey değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkenden -- 4 Ağustos 2014; 15:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkenden

@Silentscream12 ilkokul 7den beri dota oynuyorum yardım ederim illa ki :D

@Wace botlarla oynarak kendini geliştiremezsin dostum, sadece oyunu öğrenirsin. Mekaniği biraz filan. Oyunu insanlarla oynayarak öğrenirsin, küfür yiyerek başlamalısın sen de bol bol, ego sorunun varsa yanında biri olmadan pub gamelere girme, oyun başında noob olduğunu ve tavsiyelere açık olduğunu söyle :D

@Lucredia eyvallah dostum oynarız öğrenilmiycek şey değil :D

dota nick ver de arada atalım :D
  • terkenden T kullanıcısına yanıt
    Amacım ilk başta heroları ve oyun yapısını iyice öğrenmek.Okulda beraber oynadığımızda size ezile ezile öğrenirim :)
  • Merhaba sırf bu konu için üye oldum.Adım mete Samsun'dan geliyorum Tobb tıptayim.Bu bölümdeki arkadaşlar pm atarsa ve eklerse sevinirim.ayrica unide tatillerini yurtdışinda geçirmek isteyenler benle bi konussunlar(yurtdışında evim filan yok zenginde değilim sadece ogrenci tipi bir gezi için düşünüyorum şimdiden arkadaş arıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: erencelikses

quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Herkese merhaba kazandığınız bölümler hayırlı olsun. Bende 2013 girişliyim. Türkçe bölüm olması sayesinde hazırlığı geçtim. :)
    Sorularınızı cevaplayabilirim.
    Bilgisayarlar fujitsu marka. ah532 modeli. Şu an ondan yazıyorum. İ5 işlemci 4 gb ram, ekran kartı biraz dandik. Onun haricinde çoğu oyunu kaldırıyor. Ama bu bilgisayarlarla 5 sene idare edeceğinizi unutmayın. Nazik davranın çok sağlam değiller. Zaten alırken bir sözleşme imzalayacaksınız ki ooo. :D

Yemek fiyatlarına gelince şanslısınız bu sene alternatifler arttı. Eskiden sadece sultan ve nar vardı. Nar daha fastfood ağırlıklı. Biraz daha lüks. :D
    Sultanda 5 çeşit yemek 7 lira. Hazırlık binasının altında rıhtım olarak da anlandırılan döner ayran var. En uygunu en lezzetlisi. Bizim yaptığımız gibi her öğle arası armadaya giderseniz batmaya hazır olun. :D

Orjinal kitap almayın. Dönemin başında korkutuyorlar yok işte derse almayız vs. Hiçbir sorun olmuyor. Ha bu arada eğer isteyen olursa benim orjinal kitapları uygun fiyata vereceğim. (A kuru) Atılacağına işe yarasın.

Birde bu sene hazırlıkta sabahçı öğlenci sisteminin uygulanacağını duymuştum bir hocadan. Ne kadar doğru bilemem.

A kurundaki kitabı B kurunda kullanabiliyor muyuz ? Bi de kitap rahat bulur muyuz üst sınıflardan ilk gün direk gidip sormak gerekir mi.

Rahat bulursun. Hiç olmadı olgunlara gittğinde tobb dan geliyorum dediğinde adamlar kitapları senden daha iyi biliyor :)

• İnternetten toelf sınavı örneği indirdim. Ben hiçbirşey bilmiyormuşum diyorum şu an :D Reading'ler neyse, writing de tamam, ama listening ve speaking'i bir türlü beceremiyorum. 1 ayda da zaten bu telafi edilmez. Lisede gördüğüm 4 senelik derslere bakıyorum şimdi, koca bir hiç. Kitaplarda varsa yoksa grammer, reading... Hocanın ders işleyişine zaten bişey demiyorum o yorumsuz... Nasıl bir ingilizce müfredatıdır anlamıyorum lisedeki. Madem öğrenceğimiz şeyler ilerde işe yaramayacak neden öğreniyoruz? Kaldır gitsin kökünden dersi, isteyen gitsin kursuna adam gibi öğrensin ingilizceyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Ağustos 2014; 20:08:23 >
  • +1 bu toefl soruları çok farklı insan bakınca ben hiçbir şey bilmiyormuşum diyor.
    http://www.etu.edu.tr/c/index7d1a.html?q=yabanci-diller-bolumu-hazirlik
    ama en iyi yer writing ve speaking bölümünün olmaması bize düşen tek şey gramer yüklenip dinlemeyi geliştirmek duyduğumuzu çok iyi anlamamız lazım çünkü listening bölümündeki konuşmalar ağır oluyormuş ve en çok soru dinleme ve okumada var bu iki bölümü çok iyi etmek lazım.
  • Lise 1de 10 saat ingilizce gördüğümüz zamanlar hoca bazen listening yapıyordu.Listening çok kolay sözcüklerden oluşuyordu.Konuşmalarda doğal olarak hızlı olmuyordu.Kelimenin anlamını bilmemeyi geçtim ne dediğini anlamıyorduk.O yüzden listening işi zor.O kısımı iyi yapan Toeflda çok sorun yaşamaz muhtemelen.
  • quote:

Lise 1de 10 saat ingilizce gördüğümüz zamanlar hoca bazen listening yapıyordu.Listening çok kolay sözcüklerden oluşuyordu.Konuşmalarda doğal olarak hızlı olmuyordu.Kelimenin anlamını bilmemeyi geçtim ne dediğini anlamıyorduk.O yüzden listening işi zor.O kısımı iyi yapan Toeflda çok sorun yaşamaz muhtemelen.

Lise ingilizcesiyle toefl'ı bir şekilde geçersek yinede hazırlık okumak mantıklı gibi... Çünkü derslerde sunu yapma, etkili konuşma, yazma gibi şeyler de öğretiliyor. Biz lisede listening bile yapmadık adam gibi(1 kere quiz olduk kıytırık bir listening metninden), o değil ders kitaplarımız bile gelmedi meb'den(okul fen lisesiydi, sözel dersler sallanıyordu). Öyle aval aval geçti 4 sene, filmdi oyundu derken bugünkü orta düzeye getirdim ama toefl için kesinlikle yeterli görmüyorum. Toefl'ı hadi geçsem okurken sıkıntı çekerim gibime geliyor

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    Benim b ye denk geldi gece cikip ertesi gun donmeyi dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.