Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hazırlıkta en azından bi b kurundan başlamamız için nelere çalışmalıyız neler yapmalıyız önerisi olan var mı ?
  • Malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği. Yağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşikiometrik kullanıcısına yanıt
    isimde verirsek daha iyi olur hoşgeldin
  • küçükhakan kullanıcısına yanıt
    Tekirdag anadolu mezunuyum ya kirikkaleye tasindik sonradan.

• Bu laptopların şarjı sıkıntı oluyor mu unide? Misal bahçede pil biterse nereye gidip şarj edicez cihazı :D

Pili iyi giden bişey şart galiba alıcaksak bişeyler? Misal ben geçen sene verilen laptobun özelliklerine baktım, pili 3 saat felan gidiyormuş wifi açık normal kullanımda. Bana az gibi geldi ya :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Bu laptopların şarjı sıkıntı oluyor mu unide? Misal bahçede pil biterse nereye gidip şarj edicez cihazı :D

Pili iyi giden bişey şart galiba alıcaksak bişeyler? Misal ben geçen sene verilen laptobun özelliklerine baktım, pili 3 saat felan gidiyormuş wifi açık normal kullanımda. Bana az gibi geldi ya :/

Hic derdimiz kalmadi laptop sarzini dert ettin yani

• Bence bu kadar derin dusunme kanka son bir ay tatil kaldi tadini cikar. :)

• Bence gayet mantıklı bir soru. Cidden dota atalım desek 3 saat pil yetmez :D

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    emre kepenek :) teşekkürler
  • Açıkcası ben Düzey Belirleme Sınavına girmeyi düşünmüyorum, çünkü İngilizce'de her hangi bir düzeyde bile değilim boşuna insanları yormayalım
  • Bende uluslararası ilişkiler irem

• Yatılı kalacak arkadaşlar 3-5 eylül arası kayıt yaptırdıktan sonra eve geri döncez mi ? Yoksa yurtta kalmaya başlacak mıyız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erencelikses

Yatılı kalacak arkadaşlar 3-5 eylül arası kayıt yaptırdıktan sonra eve geri döncez mi ? Yoksa yurtta kalmaya başlacak mıyız ?

Kayıttan hemen sonra dil sınavları başlıyor zaten. Kayıttan sonra çıkış yok yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rapper21

Ya benim aklıma bi şey takıldı. Şimdi 6 eylülde okulun bi sınavına girdik ve 65+ bi puan aldık diyelim. Ondan sonra İbt ye mi gireceğiz İtp ye mi ikisine de mi ? yoksa onu biz mi seçicez ? yani sadece itp ye girsek yeter mi ? çünkü itp kaynağı zor bulunuyor İbt daha genel gibi

İbt olması lazım sanki sitesinde yazıyodu etu nun

• Okul ITP yapar geçemezseniz dışardan IBT sınavına girebilirsiniz..Hazırlığı atlamak için 500ITP yada 61 IBT yapmanız lazım..IBT konuşma ve yazma olduğu için daha zor sayılabilir..Bruce Rogers-Complete Guide to Toefl kitabını alıp grammer kısmına çalışırsanız bi kaç günde baya puan artırırsınız zaten hazırlıkta bu kitap kullanılcak, çünkü ITP bilgiden çok taktik sınavı, çoğu soruda cümleyi anlamadan hatayı bulmanız gerekicek.

Donanımhaber tarihinde görmediği kız popülasyonunu bu konuda gördü..5 yıllık DH kariyerimde ilk defa 4-5 kızı bir arada gördüm. Yolunuz açık kaleminiz keskin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Bu laptopların şarjı sıkıntı oluyor mu unide? Misal bahçede pil biterse nereye gidip şarj edicez cihazı :D

• Ubuntu'ya steam yükleniyor beyler, dota vb. de var oyun derdiniz olmasın.

Ayrıca okulda langırt var mı bi yerlerde langırttan kopmak istemiyorum kapışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkenden

Ubuntu'ya steam yükleniyor beyler, dota vb. de var oyun derdiniz olmasın.

Ayrıca okulda langırt var mı bi yerlerde langırttan kopmak istemiyorum kapışırız

Ben beceremem ama senin hatrına merkeze iner oynarız dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Okul ITP yapar geçemezseniz dışardan IBT sınavına girebilirsiniz..Hazırlığı atlamak için 500ITP yada 61 IBT yapmanız lazım..IBT konuşma ve yazma olduğu için daha zor sayılabilir..Bruce Rogers-Complete Guide to Toefl kitabını alıp grammer kısmına çalışırsanız bi kaç günde baya puan artırırsınız zaten hazırlıkta bu kitap kullanılcak, çünkü ITP bilgiden çok taktik sınavı, çoğu soruda cümleyi anlamadan hatayı bulmanız gerekicek.

Donanımhaber tarihinde görmediği kız popülasyonunu bu konuda gördü..5 yıllık DH kariyerimde ilk defa 4-5 kızı bir arada gördüm. Yolunuz açık kaleminiz keskin olsun..

Bu ITP taktiklerini çalışarak zamanla kendimiz mi edinecez,yoksa öğretiliyor mu hazırılıkta?

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.