Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deniz,Sevde,Yağız,Emre,İrem hayırlı olsun arkadaşlar hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucredia -- 2 Ağustos 2014; 12:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşikiometrik

Donanım baya bilgisayar tobb'a çalışmış nolmuş öyle
    bilg müh benimde

Hocam isim verirseniz daha iyi olur hayırlı olsun
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    C kuru olursanız derslerin büyük kısmı böyle geçer..Diğer kurlarda son dönemde ağılıklı olarak Toefl çalıştırırlar..Son bi iki hafta hep deneme çözülür sınıfta.
  • Arkadaşlar merhaba ben uluslararası İlişkiler bölümünü kazandım hazırlıkla başlayacağım Eskişehir'den gelicem üniversite ortamı okul eğitim ve Yurtlar konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızalTasdelen

Arkadaşlar merhaba ben uluslararası İlişkiler bölümünü kazandım hazırlıkla başlayacağım Eskişehir'den gelicem üniversite ortamı okul eğitim ve Yurtlar konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Konuda bütün sorularının cevapları var yine de tatmin olmazsan bana mesaj atabilirsin.
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerr ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok merak ettiğim bir konu yemek fiyatları nasıl acaba diğer üniversitelerde 1 2 liradan bahsediliyor
  • Curvanord07 C kullanıcısına yanıt
    En ucuz gözleme 4 lira falandı galiba..yemeklerde 7-10 lira arası oluyor içecek hariç.
  • yemekhanede fiyatlar nasıl
  • Herkese merhaba kazandığınız bölümler hayırlı olsun. Bende 2013 girişliyim. Türkçe bölüm olması sayesinde hazırlığı geçtim. :)
    Sorularınızı cevaplayabilirim.
    Bilgisayarlar fujitsu marka. ah532 modeli. Şu an ondan yazıyorum. İ5 işlemci 4 gb ram, ekran kartı biraz dandik. Onun haricinde çoğu oyunu kaldırıyor. Ama bu bilgisayarlarla 5 sene idare edeceğinizi unutmayın. Nazik davranın çok sağlam değiller. Zaten alırken bir sözleşme imzalayacaksınız ki ooo. :D

Yemek fiyatlarına gelince şanslısınız bu sene alternatifler arttı. Eskiden sadece sultan ve nar vardı. Nar daha fastfood ağırlıklı. Biraz daha lüks. :D
    Sultanda 5 çeşit yemek 7 lira. Hazırlık binasının altında rıhtım olarak da anlandırılan döner ayran var. En uygunu en lezzetlisi. Bizim yaptığımız gibi her öğle arası armadaya giderseniz batmaya hazır olun. :D

Orjinal kitap almayın. Dönemin başında korkutuyorlar yok işte derse almayız vs. Hiçbir sorun olmuyor. Ha bu arada eğer isteyen olursa benim orjinal kitapları uygun fiyata vereceğim. (A kuru) Atılacağına işe yarasın.

Birde bu sene hazırlıkta sabahçı öğlenci sisteminin uygulanacağını duymuştum bir hocadan. Ne kadar doğru bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. B. -- 3 Ağustos 2014; 8:14:59 >

• M. B. M kullanıcısına yanıt
    Kitapları nereden alacağız peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. B.

Herkese merhaba kazandığınız bölümler hayırlı olsun. Bende 2013 girişliyim. Türkçe bölüm olması sayesinde hazırlığı geçtim. :)
    Sorularınızı cevaplayabilirim.
    Bilgisayarlar fujitsu marka. ah532 modeli. Şu an ondan yazıyorum. İ5 işlemci 4 gb ram, ekran kartı biraz dandik. Onun haricinde çoğu oyunu kaldırıyor. Ama bu bilgisayarlarla 5 sene idare edeceğinizi unutmayın. Nazik davranın çok sağlam değiller. Zaten alırken bir sözleşme imzalayacaksınız ki ooo. :D

Yemek fiyatlarına gelince şanslısınız bu sene alternatifler arttı. Eskiden sadece sultan ve nar vardı. Nar daha fastfood ağırlıklı. Biraz daha lüks. :D
    Sultanda 5 çeşit yemek 7 lira. Hazırlık binasının altında rıhtım olarak da anlandırılan döner ayran var. En uygunu en lezzetlisi. Bizim yaptığımız gibi her öğle arası armadaya giderseniz batmaya hazır olun. :D

Orjinal kitap almayın. Dönemin başında korkutuyorlar yok işte derse almayız vs. Hiçbir sorun olmuyor. Ha bu arada eğer isteyen olursa benim orjinal kitapları uygun fiyata vereceğim. (A kuru) Atılacağına işe yarasın.

Birde bu sene hazırlıkta sabahçı öğlenci sisteminin uygulanacağını duymuştum bir hocadan. Ne kadar doğru bilemem.

En üst kur a mıydı yoksa c miydi?

• M. B. M kullanıcısına yanıt
    dersi geçmek için sınavdan en az kaç almak lazım her bölümde aynı mı yoksa değişiyor mu?
  • en üst c en alt a
  • A ve AF ciler fav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOTA 2 başlamayı düşünen veya oynamakta olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

DOTA 2 başlamayı düşünen veya oynamakta olan var mı?

olmaz mı buradayım butun yazı dotayla gecirdim :D
  • quote:

Başlamayı düşünüyorum şu aralar biraz vaktim olsa botlarla oynayıp kendimi geliştireceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wace

quote:

Başlamayı düşünüyorum şu aralar biraz vaktim olsa botlarla oynayıp kendimi geliştireceğim :)

baslama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laxuss

quote:

Orijinalden alıntı: Wace

quote:

baslama bence

Kesin bir oyuna başlayacağız benim kuzenlerle beraber.Bayağı kalabalığız.Şu an aklımızda bir oyun var beta sürümünde.Ona başlamayı düşünüyoruz başlarsak tek onu oynarım ama kesin olmadığı için Dota 2 oynamayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.