Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemek isini tam olarak ogrenen varmi 3ogun yemek yiyen biri aylik ortalama ne kadar paara verir yemege ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C kuru icin hic iyi seyler soylemiyorlar.B iyidir :) Sinava son 2 3 gun kala bakacagim ben kelime bilgim zayif en son 11.sinifta ing gordum.Anadolu lisesi mezunuyum ing egitimi kotuydu ama sizinki kadar degildir :)
  • lysmagduru16 L kullanıcısına yanıt
    En az 20 lira günlük hesaplarsan en düşük fiyatlardan = 600 lira
    Keşke geç kalmasaydın başvurmak içi,ben bile keşke temmuzda gireyimd diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eszalesk

En az 20 lira günlük hesaplarsan en düşük fiyatlardan = 600 lira

Ya biraz sıkılırsa 450 ye falan getirilir ama ben doymam hemen
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    En erken bu sinavlara girebiliyordum insallah tektede geceriz

Kahvalti 4 oglen aksam tabildot 7 7 14yapiyor yani gunluk 18ama arttirmak azaltmak bize kalacak bence cok phalai yemekler diger okullari duyunca

Öğrencinin 3 öğün yemek yediği nerde görülmüş yahu:D
  • Ayyufa kullanıcısına yanıt
    Daha tam universiteli moduna giremedim ben o zamann

• Yemek 6-7 tl arası, 20 gün okulda yesek(1 öğün ), birde yanına diğer ufak tefek masrafları eklesek 170tl felan gider aylık yemeğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 5 Ağustos 2014; 15:52:28 >
  • siz hayal aleminde yaşyorsunuz, yurtta kalanlarınızı görecem %90ı yemeksepeti tayfa olacak.. en ucuz 10lira. yemekhanedeki o 7lira dediğiniz yemek bir kaç seferden sonra kusturuyor adamı :W yemek yapmak da her babayiğidin harcı değil. Ben ortalama kilo ve boğazda biriyim en az 600 tutuyor.hatta yiyeceğiniz yerleri de yazayım müneccim olarak:
    kavas usta,burger king,dominos,patlıcan,adıyaman ç...
    orada okuyan bir arkadaş aylık 500 tl burs alıyor üniden onun tamamı yemeğe gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werterda

siz hayal aleminde yaşyorsunuz, yurtta kalanlarınızı görecem %90ı yemeksepeti tayfa olacak.. en ucuz 10lira. yemekhanedeki o 7lira dediğiniz yemek bir kaç seferden sonra kusturuyor adamı :W yemek yapmak da her babayiğidin harcı değil. Ben ortalama kilo ve boğazda biriyim en az 600 tutuyor.hatta yiyeceğiniz yerleri de yazayım müneccim olarak:

Kusturuyor deme sebebiniz yemeklerin kotu olmasi mi hepo ayni tur yemekler cikmasi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: werterda

siz hayal aleminde yaşyorsunuz, yurtta kalanlarınızı görecem %90ı yemeksepeti tayfa olacak.. en ucuz 10lira. yemekhanedeki o 7lira dediğiniz yemek bir kaç seferden sonra kusturuyor adamı :W yemek yapmak da her babayiğidin harcı değil. Ben ortalama kilo ve boğazda biriyim en az 600 tutuyor.hatta yiyeceğiniz yerleri de yazayım müneccim olarak:

600 çok değil mi ya

Her gün burger kingten ya da dominostan yenirse 600 tutar, daha tasarruf edilebilecek yerler var bence ama armada'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 5 Ağustos 2014; 19:58:52 >

• Tobb.un karsisinda avm yok mu yahu, oraya gidersiniz hic olmadi :) armadaydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇukulatabideDomates

Tobb.un karsisinda avm yok mu yahu, oraya gidersiniz hic olmadi :) armadaydi :)

karşısında değil ama yürüyerek 5-10 dakka, taksiyle 6 lira falandı sanırım.
    Merhaba, ben de Erva. Tarih. :) C kurundakiler 4 ay TOEFL uzerine egitim alip sinavda yeterli puan alirlarsa Bahar doneminde 1. siniftan baslayabiliyormus sanirim, ne kadari dogru ve bunu yapanlar var miymis acaba?

• Merhabalar,hosgeldin Erva.
    Evet c kurundakiler toefla girip gecerse ikinci donem irregular olarak basliyo diye biliyorum ancak bildigim kadariyla bu sekilde okumak biraz zor bi durum ( iyi de olabilir sadece benim fikrim bu ) . Furkan sanirim bu sekilde gecmisti ona mesaj atarsan seni daha iyi aydinlatir sanirim , kullanici adi furkey .

Hosbulduk, zaten simdilik bir fikir olarak zihnimde. 2 donem erken bitirmek guzel sey okulu ama eksileri de yok degil. Bir baslasin hazirlik, karar verilir o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petrovna

Merhaba, ben de Erva. Tarih. :) C kurundakiler 4 ay TOEFL uzerine egitim alip sinavda yeterli puan alirlarsa Bahar doneminde 1. siniftan baslayabiliyormus sanirim, ne kadari dogru ve bunu yapanlar var miymis acaba?

Evet ama çok fazla sıkıntıyla karşılaşabilirsin gerek yönetim gerek zorluk açısından...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.