Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en başından beri whatsapp grubu diye istek yapılıyordu ama ben herkes tanısın biribirini diye bekledim biraz.Yine gelince birkaç arkadaştan kuralım madem dedim.Siz ne dersiniz ?
    Eğer yapaılım diyosanız öm den bana adınızı soyadınızı ve numaranızı atın arkadaşlar yanlız sizden tek bi ricam var anladınız onu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

Arkadaşlar en başından beri whatsapp grubu diye istek yapılıyordu ama ben herkes tanısın biribirini diye bekledim biraz.Yine gelince birkaç arkadaştan kuralım madem dedim.Siz ne dersiniz ?
    Eğer yapaılım diyosanız öm den bana adınızı soyadınızı ve numaranızı atın arkadaşlar yanlız sizden tek bi ricam var anladınız onu da

Whatsapp grubu kurabiliriz.Eğer kurulacaksa atarım numarayı..
  • Alperen benide eklersin kurarsan :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eszalesk

quote:

Orijinalden alıntı: musicandcoffee

Balık tutmayı seven var mı kendime balık arkadaşı arıyorum :D

Arabayı bul oltaları ben bulayım

Ehliyet olduktan sonra tüm rent a carlar bizim 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    Brnce whatsapp grubu kurman iyi olur eger kurarsan atariz numarayi

• whatsapp grubuna sonuna kadar destek veriyorum
  • quote:

quote:

quote:

Ben aldim ehliyet

• hiç balık tutmadım ama hep tutmak istedim araba benden oltalar sizden
  • 3-4 gün önce okula gittim,bir sürü hayattan bezmiş insan vardı tamam tatil yok dediler de Ağustos'ta okul mu var
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da Fatih Üniversitesi dışında tüm üniversitelerde LGBT kulübü var ve Ankarada Ankara Üni. ODTÜ Bilkent te mevcut yani Türkiye'de yaşıyor olabiliriz ama bu kulüp üniversitede kurulmayacakta parti binasında mı kurulacak ?İnsanların seçim özgürlüklerini savunma hakları vardır e Türkiye'de seçim özgürlüğü değil hiçbir şeyi savunmamıza izin yok malum yani yasal olarak örf adet gelenekleri olsun yavaş yavaş bu gibi kulüpler açarak biz gençler insanlara bunun kötü bir şey yada sapıklık olmadığını anlatmamız lazım bu bizim görevimizdir çağdaş bir dünya için ve geleceğimiz için yalnız LGBT olarak demiyorum her türlü seçim özgürlüğümüz olan konularda :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Adam sağcıymış solcuymuş ne yapacaksın? O adamlar bir gün projen için eşin olacak o gün gelince adama söver gibi mi muamele yapacaksın? Üniversitede her çeşit insan zaten çıkacak karşına...

Hala sağ sol kavramıda kullanılıyor o da ilginç.

Sen uyumadinmi daha lan

Hiç sokaklara çıkıp insanlarla konuşmuyorsun herhalde ya da bir konuyu kimseyle tartışmıyorsun siyasi bir konuyu sağcıymış solcuymuş benim için çok şey ifade ediyor çünkü ülkedeki sorunlara duyarsız kalan tepki göstermeyen boş beyinli bir insan değilim sizinde öyle olmamanızı tavsiye ederim benim ideallerim var fakat ideallarim için rüşvetçi yolsuzluk yapan adamların peşinde it gibi gezemem prensip meselesi simit sat onurlu yaşa hesabı umarım anlamışsındır .

• quote:

Ne bitmez şeymiş kulüp geyiği. Kulüp var ama bi tarafını kaldırıp bir şey yapmak isteyenden çok armut piş ağzıma düş diyen insan dolu. 3-5 insan cesaret edip bir kulüp kuruyor, okula yeni kayıt olanlar bi heves koştura koştura kulüplere saldırıyor. İlk dönem sonu 1/4 kalıyor çağırdın mı gelen, sene sonu 5 yeni üye kalıyor . İnsanlar çabalayıp etkinlik düzenliyor katılımcı çağırıyor 15-20 kişi katılınca katılımcıya mahcup olunuyor. Okulun tabanının ekonomiye yönelik olmasından dolayı Girişimcilik kılüplerine aşırı bir destek var. Diğer kulüpler izin alayım da, bütçeyi şöyle hesaplayayım da derdinde. Zaten bir etkinlik için okul kırk çeşit takla attırıyor. Kulüp isteyen insanlar kalkıp elinin taşın altına koyacak aktif rol oynayacak yoksa oturduğun yerden bir iş yapmıyorlar demek çok da zor değil. Sözüm yeni gelecek arkadaşlara kulüplerde aktif rol oynayın, zaten biraz canlandı mı tutunur bir şekilde.

Sanırım bu anlattığın olay sizin üniverstiye özgü :D Ayrıca zaten aktiflik önemlidir aktif olmayan adam kulübü geçtim derslerde de bir bok yapamaz ya da yapar ama iyi bir ortalaması olur çalışma hayatında boku yer :D

• Lan 2 soru sordum demediğinizi bırakmadınız nasıl insanlarsınız bir de forum kurup tanışalımdiyorsunuz 1 günde ağzıma s.çtınız alın forumunuzu başınıza çalın
  • adalynevastar kullanıcısına yanıt
    Kimse senin agzina sicmadi sen nasil ki gelip buraya sorularini acikca yazdin insanlarda siyasetle ilgili fikirlerini yazdilar ki suan insanlarin derdi sende anlamissindirki siyasi etkinliklerden ziyade universitenin egitimi ilk gunlerin nasil olacagi ulasim toefl vs. herkes fikrini ozgurce beyan edebilir.

Edit: Forum bizim degil.

Edit 2: Eger lgbt kulubu yoksa gelir cabalarinla kurarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 12 Ağustos 2014; 23:34:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aldim ehliyet

Bende de var 😃 balık ekibi kuralım ben balık tutmadan yaşayamam 😏

• quote:

Orijinalden alıntı: Laxuss

hiç balık tutmadım ama hep tutmak istedim araba benden oltalar sizden

Fazlasıyla sabır istiyor ama kendi tuttuğun balığı yemek daha bi zevkli 😃

• Efenim ali berk adim elektrik elektronik mühendisliği ne adimimizi attik hayirli uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garippiyade -- 13 Ağustos 2014; 0:54:25 >
  • Edit, sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyufa -- 13 Ağustos 2014; 10:32:27 >
  • Bende de var ehliyet var araba da arada sirada olur

• Whatsapp kurulmadi daha dimi

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.