Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar baya mesaj geldi kurulursa vericem numamramı diyenlerde atsın kuruyorum bugün :)
  • arkadaşlar mezun bir arkadaşım kayıt için eve kargoyla belge gelecek demişti bana ulaşmadı belge falan size geldi mi acaba acil bilgi verin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalynevastar

quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Adam sağcıymış solcuymuş ne yapacaksın? O adamlar bir gün projen için eşin olacak o gün gelince adama söver gibi mi muamele yapacaksın? Üniversitede her çeşit insan zaten çıkacak karşına...

Hala sağ sol kavramıda kullanılıyor o da ilginç.

Sen uyumadinmi daha lan

Hiç sokaklara çıkıp insanlarla konuşmuyorsun herhalde ya da bir konuyu kimseyle tartışmıyorsun siyasi bir konuyu sağcıymış solcuymuş benim için çok şey ifade ediyor çünkü ülkedeki sorunlara duyarsız kalan tepki göstermeyen boş beyinli bir insan değilim sizinde öyle olmamanızı tavsiye ederim benim ideallerim var fakat ideallarim için rüşvetçi yolsuzluk yapan adamların peşinde it gibi gezemem prensip meselesi simit sat onurlu yaşa hesabı umarım anlamışsındır .

Ayıp ettin orda, tartışmadığımı nereden çıkardın. Sadece üniversiteye siyaset yapmaya gitmiyoruz, ha ben dahil çoğu kişi yine yapar tadında bırakarak ama gittiğimiz üniversitede TOBB, her ne yapılacaksa iki kere duşunulmesi lazım, sonuçta oradaki bizimle karşıt görüşlü adamlar babamızın oğlu olmayacak, hocanın biri bir gıcık kapsa sana üniversite hayatın söndü gitti...

Dediklerim saldırı veya fikrinizi çürütmek amaçlı değildi. -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 13 Ağustos 2014; 18:55:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam sağcıymış solcuymuş ne yapacaksın? O adamlar bir gün projen için eşin olacak o gün gelince adama söver gibi mi muamele yapacaksın? Üniversitede her çeşit insan zaten çıkacak karşına...

Sen uyumadinmi daha lan

Hiç sokaklara çıkıp insanlarla konuşmuyorsun herhalde ya da bir konuyu kimseyle tartışmıyorsun siyasi bir konuyu sağcıymış solcuymuş benim için çok şey ifade ediyor çünkü ülkedeki sorunlara duyarsız kalan tepki göstermeyen boş beyinli bir insan değilim sizinde öyle olmamanızı tavsiye ederim benim ideallerim var fakat ideallarim için rüşvetçi yolsuzluk yapan adamların peşinde it gibi gezemem prensip meselesi simit sat onurlu yaşa hesabı umarım anlamışsındır .

Ayıp ettin orda, tartışmadığımı nereden çıkardın. Sadece üniversiteye siyaset yapmaya gitmiyoruz, ha ben dahil çoğu kişi yine yapar tadında bırakarak ama gittiğimiz üniversitede TOBB, her ne yapılacaksa iki kere duşunulmesi lazım, sonuçta oradaki bizimle karşıt görüşlü adamlar babamızın oğlu olmayacak, hocanın biri bir gıcık kapsa sana üniversite hayatın söndü gitti...

çok klişe olucak ama parasını verdiğim okula giderken ne düşeneceğimi hangi faaliyetlere katılacağımı okuldaki hocaya göre seçmem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen uyumadinmi daha lan

çok klişe olucak ama parasını verdiğim okula giderken ne düşeneceğimi hangi faaliyetlere katılacağımı okuldaki hocaya göre seçmem

Her neyse, o halde eğitim hayatınızda başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 14 Ağustos 2014; 14:51:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ancub

arkadaşlar mezun bir arkadaşım kayıt için eve kargoyla belge gelecek demişti bana ulaşmadı belge falan size geldi mi acaba acil bilgi verin lütfen.

Bugün sabah saatlerinde bana ulaştı.Yakın bir zamanda hepinize göndereceklerdir.
  • Şu LİNK'te konukevi kayıt forumu için gerekli belgeler vs vs. Tüberküloz roporu, kan gruu testi falan filan uğraşacak mıyız bunlarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyufa -- 14 Ağustos 2014; 18:16:58 >
  • toefl sınavı bilgisayardan mı yapılıyor kağıt kalem mi kullanıyoruz ??
  • Ayyufa kullanıcısına yanıt
    Evet halletmen 5 dakikanı almaz. Belki sonuç almak için 1-2 saat sonra tekrar gitmeni isteyebilirler. Yorucu bir tempo değil
  • Arkadaşlar kolej mezunu var mı burada veya hazırlıgı direk atlayacagını düsünen?
    Toefl ıtp sınavı için çalışma yapan var mı, varsa nasıl çalışıyor?
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerr

• @adalynevastar kimse seni bu kulübü istediğin için suçlamıyor zaten, ama hocaların senin para odeyip odemedigini umursayacagini sanmiyorum, hee bi hocanin dusuncesi yuzunden bi ogrenciye kil olmasi tabiki yanlis, boyle hocalardan Tobb'da var midir onu da bilemem ama olur mu olur. kimse sana karsi degil yani agresif uslubun yuzunden boyle oluyor

• Okulun göndereceği rivayet edilen zarf sonunda geldi gerçekten.:D

Kendisine zarf gelmeyen arkadaşlar da hiç heyecan yapmasın. Zarfın içinden okulun sitesinde olan dosyalar, formlar çıkıyor. Yani çıktı alınıp halledilebilir. hatta içinden çıkanlar şunlar:

1-M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun hoşgeldin mektubu var."Sevgili TOBB ETÜ'lü kardeşim" diye başlıyor:),
    2-Rektör vekili Adem Şahin'in hoigeldin mektubu var.
    3-ŞU linkteki öğrenci bilgi formu var.
    4-ŞU linkteki Konukevi Bilgi Formu var.
    5-ŞU linkte yazanlar var.
    Son olarak da izin belgesi diye birşey var ama gereksiz galiba, reşit olmayanlar için olabilir anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyufa -- 16 Ağustos 2014; 13:30:11 >

• Upper intermediate seviyesinde olanların hazırlığı geçme ihtimali var mı ?

• Arkadaslar ismim Kadir hukuk Fakültesi'ni kazandım , eğitim kalitesi bakımından en iyi okullardan birine gittiğimi düşünüyorum bu yüzden icim çok rahat kafasında soru işareti olan varsa icini rahat tutabilir tobb etü tercih etmeden önce çok araştırma yaptım inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun Ben istanbuldan geliyorum ev tuttum Eylül başında da Ankara'ya taşınıcam , Ankara hakkında pek bilgim yok ama asıl merak ettigim okulun ortamı yani ben hayatta çok büyük hedefleri olan biriyim 13 yasında kendi paramı kazanmaya başladım kendimi hukuk alanında elbetteki geliştiricem ama asıl hedefim üniversitede hayal ettigim isi kurmak bana yoldaşlık edebilecek insanlar var mıdır tobb etü de yani beraber büyük paralar kazanacağım olay parada değil hatta büyük düşünüp büyük seyler yapabileceğim.. Ilk sorum bu bir de su var ki : çok yogun bir süreçten çıktık açıkcası kendı adıma konuşayım ben iyi biryere gelebilmek için çok çalıştım,uğraştım tabiki çok seyden fedakarlık yaptım hepimiz yaptık , okulun güzel bi ortamı var mıdır bide biz erkeklerin en çok merak ettigi biraz klişe olacak ama güzel kız var mıdır? Açıkcası gercekten merak ediyorum çünkü bazı sayfalarda okuduğum kadarıyla okul biraz kız yönünden sıkıntılıymıs doğru mudur bilemem bizi aydınlatacak büyüklerimiz varsa yorumlarını bekliyorum.. Birde benim toefl sınavına girememe gibi bir sıkıntım olabilir eğer girmessem 15 Eylül'de mi başlıyorum okula? Ve girmemeni bana ne gibi bir etkisi olur? Şimdiden teşekkürler..

• Kazım Yüksel makina. nasılsınız gençler
  • Ertuğrul Güngör Bilgisayar Mühendisliği . Selam millet :D
  • yazılanları okudum . ilk sayfalar okul nasıl hazırlık sonra herkes dota ya falan bağlamış

yemek yaparım oda arkadaşı arayana duyurulur

ayrıca halısaha dan tut cod atmaya her şeye varız
  • Muhabbet yavaşladı ama

• Kazanan herkese başarılar 2013 girişliyim hazırlıkta bol bol yattım eylül de geçemem büyük ihtimalle aralık a kaldık iyi miYeni arkadaşlara tavsiyem hafta da bir bile olsa tekrar yapsınlar. özellikle yurtta arkadaş ortamınız varsa ders çalışmak çok sıkıntı haberiniz olsun
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.