Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sınıf Mimarlık öğrencisiyim, hosgeldiniz diyelim.

Bir arkadaş hazırlığı gömen nitelikte bir yazı yazmış. Ders kısmına girmeyecem ders derstir, hazırlık demek her yönden arkadaşlık demek ve bölüme geçtiğinizde o ağır ve yoğun programda hazırlığı bile arıyorsunuz. Genelde en samimi arkadaşlarınız hazırlık arkadaşlarınız oluyor, hocalar güler yüzlü, genç, eğer biraz aktif olursanız hocalarla da arkadaş olabiliyorsunuz. Ben de bu okulda hazırlığı hiç bi zaman gerekli görmedm İng. eğitimi biraz şişirme ama gömülecek gibi de değil tabi.

Özellikle mimarlık/iç mimarlık yani gstmf öğrencileri ilk yıldan o tempoya girebilirse afallayabilir, inanılmaz bir yoğunluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 25 Temmuz 2014; 8:47:49 >
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Yiğit kaybol :D taniyamamis bir de beni , hazırlık hayatin oyunla geçti layn :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bi' ara skype muhabbeti fln mı çevirsek şimdiden tanışmak kaynaşmak güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: werterda

Yiğit kaybol :D taniyamamis bir de beni , hazırlık hayatin oyunla geçti layn :D

Lan manyak mesaji yazana bakmamistim

Dusuncelerimi yazdim kanka hazirligi da sevmezdim biliyosun ama bu yogunlukta kismen hazirligi bile arama durumunda kalabiliyosun. Tabi bu mimarlikta boyle muhendisler yattigi icin

• Arda,Şeyma,Fatih,Murat hoşgeldiniz hayırlı olsun
  • B kuru dersleri nası bi seviyeden başlıyo geniş zamanı geçmiş zamanı falan baştan öğretiyolar mı ?
  • Bu verilen laptopları geri alıyorlar heralde? Peki verene kadar laptobun başına birşey gelirse ne yapıyoruz?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreeneyedOneSoul -- 3 Kasım 2014; 23:10:03 >
  • Hazirlikta yapariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucredia -- 25 Temmuz 2014; 13:51:06 >
  • umarsızcagülenadam kullanıcısına yanıt
    Garantisi oluyumus servise verebiliyomusuz sistemsel sorunlar icin.
    Ancak mezun olurken teslim ederken bi sikinti cikarsa belli bir ucret isteniyormus

• istemezsek alamaz mıyız leptop filan benim basıma dert olmasın bi de o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy_WB

istemezsek alamaz mıyız leptop filan benim basıma dert olmasın bi de o :D

zorla vermezler sanırım ama ne sıkıntısı olabilir ki 50 100 lira para istiyolarmış sorun varsa geri alırken 5 yıl için o da cüzi bir miktar

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    hocam ne zaman veriyorlar bu bilgisayarları, kayıtta fln mı bilginiz var mı @Lucredia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

zorla vermezler sanırım ama ne sıkıntısı olabilir ki 50 100 lira para istiyolarmış sorun varsa geri alırken 5 yıl için o da cüzi bir miktar

iyi tamam alalım bari :D peki mesela gece kalmam gerekse yurtta bi gunluk kalma imkanım filan var mı ankarada oturuyorum ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

iyi tamam alalım bari :D peki mesela gece kalmam gerekse yurtta bi gunluk kalma imkanım filan var mı ankarada oturuyorum ama

Yurt zaten zar zor yetiyormuş, sanmıyorum :)

Bende ankarasa oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umarsızcagülenadam -- 25 Temmuz 2014; 14:31:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lysmagduru16

Hocam a kurunada c kurunada ayni hocalar ayni dersimi anlatiyor vede siz gecen tek kisi olarak cokmu efor sarfettiniz?

a kuru ile c kurunun dersi aynı olmaz .

bi kere seviyeler farklı

hocalar da her dönem değişiyor.

yukarıda dediğim gibi öyle çok bi efor sarferttiğim bi sene olmadı.yata yata geçtim diyebilirim.
  • Any1CanBKilled kullanıcısına yanıt
    ekimde vericekler diye biliyorum ama kesin bilgi değil biri demişti ama bence de ekim eylül sonu gibi verilir
  • umarsızcagülenadam kullanıcısına yanıt
    onu üst dönemlere sormak gerek ama 13.katlar boş kimse kullanmıyo diye yakınıyolardı change.org da ama bence okumayın okuldan soğursunuz
  • Change.org'a bakıyım dedim bakmaz olaydım içim karardı:D
  • Ban yemişim ya. Ben umarsızcagülenadam Alperen ana mesajı editlesene bu hesabı yaz oraya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.