Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rustemturkmen

ben de 2013 girişliyim elif, bu konuda senden daha fazla şey bilmiyorum maalesef. ama sen İngiliz dili ve edebiyatı bölümündeydin sanırım ? hazırlığı rahatlıkla ve mutlaka geçersin diye düşünüyorum. o kadar da zor değil hazırlık bence, ben özel bir liseden mezunum, öğrenci olduğum dönemde beni soktukları toefl ibt den 78 almıştım. ama iki yıllık geçerliliği varmış şimdi tekrar hazırlanıyorum itp'ye. umarım geçerim.

ben normal liseden mezunum gramerim süper yazmamda iyidir konuşma pek yok ama geçebilecek düzeyde olsamda hazırlık okumak istiyorum dil bölümü oldugum için diger bölümler gibi beni aşırı sıkmaz ve yaz tatili daha uzun planlarım var oyüzden hazırlık okuyacagım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seroomany

tam burslu mu %75 mi %50 mi %25 bursmuz mu :) bende nanoteknolojiden birini isterim ama

Tam Burslu biraz uçuk olmuş yükseklerde kaldı ^^

%50 psikoloji

Ya aslında liseden arkadaşım var makine mühendisliğini kazandı o da. Ama farklı arkadaşlıklar olsun diye aynı odada kalmayı düşünmedik. Bir yandan da yani tamam artıları olur ama çok bir şey değiştirmez dedim aynı bölümdeki. Yani iyi anlaşabildiğim sürece her bölüm olur dedim
  • escober12 kullanıcısına yanıt
    dostum okula gideceğini söylemiştin, gidebildin mi bugün ? durum nedir merakla bekliyorum cevabını. özellikle açık basketbol sahası benim için çok önem arz ediyor çünkü
  • evet arkadaşlar gittim okula.resimleri upload ediyorum suan.editlerim @werterda @rustemturkmen
    1)hazırlık binasının tuvaletinden
     ##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU #####
    2)yeni yapılan teknoloji merkezi
    4)teknoloji merkezinin ön tarafı
    6)teknoloji merkezinin yan tarafı
    7)teknoloji merkezinin arka tarafı
    8)teknoloji merkezinin arka girişi
    9)teknoloji merkezinin ön girişi
    10)solda hazırlık binası karşıda yurtlar
    11)basket ve futbol sahaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escober12 -- 2 Ağustos 2013; 22:34:05 >

• dersler bir şekilde halledilir de okulda taraftar gruplarıyla ilgili bir şey var mı ultraslan gibi mesela :) ve okulda futbol takımı var mı katılmak için seçme gibi bir durum var mı ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brsntrk -- 2 Ağustos 2013; 22:54:45 >
  • escober12 kullanıcısına yanıt
    saol :) özellikle teknoloji merkezinin arka cephesi çok orjinal olmuş bence.
  • tabi bir de şu iğrenç mimariye sahip başbakanlık binaları ile gazi anadolu lisesi yıkılsa çok hoş olacak. gazi anadolunun yerini tobb etünün satın aldığını ve gazinin yeni binasının inşa edilmesinin ardından o alanın kampüs alanına dahil edileceğini duymuştum. ama o iğrenç başbakanlık konutları göz zevkimize tecavüz etmeye devam edecek sanırım
  • quote:

saol :) özellikle teknoloji merkezinin arka cephesi çok orjinal olmuş bence.

evet özellikle de içi gayet hoş
  • hazırlıkta iken milletin ağzında güya aşti'nin bulunduğu alan tobb'a ait miş de bilmem neler neler . bu bilgiler ne kadar doğru tartışılır tabi @rustemturkmen
  • Arkadaşlar burada gayet güzel bir topluluk oluşmuş. Bu topluluğu okul açılınca da bozmadan devam ettirelim. Özellikle yurtta kalacak arkadaşlara sesleniyorum okul açılınca bence toplanıp şu yurtların giriş çıkış saatlerini çözelim gerekirse dilekçe verelim.
  • hazır konu kampüsten açılmışken söyleyim dedim. tanıtım ofisinde sorduğumda öğrenmiştim.

haritada yeşil ile işaretli gazi anadolu lisesinin ve kırmızı ile işaretli başbakanlık konutlarının yıkılıp kampüs alanına dahil edilmesinden sonra kampüs girişi yolu sarı ile işaretlediğim şekilde olacakmış. yani sarı ok ile gösterilen yol haritada belirtilen 22. sokağa bağlanacak ve yolun diğer uçtaki çıkışı kapatılacak. sarı okun bulunduğu boş alan zaten tobb etünün ağaçlandırma arsası. özetle bu dediğim olursa küçük de olsa bütünlük arz eden bir kampüs olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanfatih

Arkadaşlar burada gayet güzel bir topluluk oluşmuş. Bu topluluğu okul açılınca da bozmadan devam ettirelim. Özellikle yurtta kalacak arkadaşlara sesleniyorum okul açılınca bence toplanıp şu yurtların giriş çıkış saatlerini çözelim gerekirse dilekçe verelim.

Büyük ihtimalle aslında kesin yurtta kalacağım okullar açılınca irtibata geçeriz
  • quote:

hazır konu kampüsten açılmışken söyleyim dedim. tanıtım ofisinde sorduğumda öğrenmiştim.

haritada yeşil ile işaretli gazi anadolu lisesinin ve kırmızı ile işaretli başbakanlık konutlarının yıkılıp kampüs alanına dahil edilmesinden sonra kampüs girişi yolu sarı ile işaretlediğim şekilde olacakmış. yani sarı ok ile gösterilen yol haritada belirtilen 22. sokağa bağlanacak ve yolun diğer uçtaki çıkışı kapatılacak. sarı okun bulunduğu boş alan zaten tobb etünün ağaçlandırma arsası. özetle bu dediğim olursa küçük de olsa bütünlük arz eden bir kampüs olacak.

Güzel proje ama uzun zaman ister gibi duruyor biz görebilirsek ne mutlu

• okulun vermiş oldugu spor salon/merkez/saha imkanları ücretli mi?
    okulun Futbol takımı var mı?
    teşekkürler şimdiden
  • rustemturkmen kullanıcısına yanıt
    22 sokaktan girişi niye kapatsınlarki, orayı kapatırsalar arkadan girişie söğütözü caddesini kullananların girmesi zorlaşır. Anca ydb otoparkı kullanılır oda yeterli değil zaten, o aradaki yolu kapatmazlar büyük ihtimal, odtü ve hacettepedeki gibi giriş yaparlar, öğrenciler dısında kimse giremez

@LazyRich
    belli saatler var, o zamanlar ücretsiz. İstersende yıllık üyelik 350tl istediğin zaman kullanırsın, havlu vs de verirler otel gibi olur.
    Futbol takımı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 3 Ağustos 2013; 0:47:17 >
  • Bunuda ben gittiğimde çektim. 1 hafta felan oldu. Burası hazırlık binası.
    Bu arada okul halen doluydu ve otopark sorunu var gibi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. B. -- 3 Ağustos 2013; 1:20:24 >
  • ooh cok sahane olmus sahalar. salonun klor kokusu yazin cekilmiyor. yurt giris cikisi saat 11 e alinmis diye duydum dogru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

22 sokaktan girişi niye kapatsınlarki, orayı kapatırsalar arkadan girişie söğütözü caddesini kullananların girmesi zorlaşır. Anca ydb otoparkı kullanılır oda yeterli değil zaten, o aradaki yolu kapatmazlar büyük ihtimal, odtü ve hacettepedeki gibi giriş yaparlar, öğrenciler dısında kimse giremez

@LazyRich
    belli saatler var, o zamanlar ücretsiz. İstersende yıllık üyelik 350tl istediğin zaman kullanırsın, havlu vs de verirler otel gibi olur.
    Futbol takımı var

valla ben bana aktarılanı aktardım, bence de orası kapanmamalı sonuçta söğütözü tarafından giriş olmalı. belki tek bir nizamiye olsun diye düşünülmüştür. sonuçta olan bir şey değil, yalnızca proje olarak bana anlatılmıştı. belki revize edilir.

• Dersler halledilir, yurt saatlerine müdahale edilir, spor salonları havuzlar havalarda uçuşur vay yavrum vay yeni nesile bak bi başlasın görelim hep beraber. Burda işler hiç dışardan göründüğü gibi değil malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hazır konu kampüsten açılmışken söyleyim dedim. tanıtım ofisinde sorduğumda öğrenmiştim.

Bu dediğini hiç duymamıştım ama şimdi düşününce gayet mantıklı geldi. zaten üniversitenin çevresinde genişleyebilecek çok fazla alan yok, bu dediğin plan en azından küçük de olsa derli toplu adam gibi nizamiyesi olan bir kampüs görünümü verir. kötü yanı gazi anadolu yeni binasının inşa edilmesinden sonra belki gider ama başbakanlık konutları yakınlara inşa edilen başkanlık sarayı binasından dolayı sanırım bir süre daha orada kalır. yeni başbakanlık binası düşünüldüğünde çok iyi bir yerde çünkü, burayı kaptırmak istemezler. bu projenin gerçekleşmesi de o konutların oradan gitmesine bağlı olduğundan yakın bir tarihte beklemiyorum bunu.

bir de yıllar evvel ben ilk girdiğim yıllarda konuşulan ve hala internette gezinen bir kampüs yerleşim planı var. onu da paylaşayım istedim. tabi bu projedeki şekilde olur da şuanda park yeri olarak kullanılan alanlara fakülte binaları yapılırsa insanlar araçlarını nereye park edecek o da ayrı bir muamma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimenda -- 3 Ağustos 2013; 2:52:06 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.