Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke burada en azından projedeki binaların üzerine ne binası olduklarını yazsaymışlar :D iibf ya da güzel sanatlar fakültesi gibi :) haliyle böyle hiçbir şey anlaşılmıyor. yine de saol paylaştığın için.
  • Tobb iktisat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cureshat kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin

Bir arkadaş özel mesaj yoluyla sormuş, imzaya donanımhaber tobb etü topluluğunun logosunu nasıl eklerim diye. aşağıdaki gönderdiğim kodu kopyalayıp Ayarlar ->Profil Ayarlarım ->İmza bölümüne yapıştırıyoruz ve aralardaki boşlukları kaldırıyoruz. bu kadar

http://forum.donanimhaber.com/m_78619557/tm.htm" data-href="http://forum.donanimhaber.com/m_78619557/tm.htm">[simage]http://i.imgur.com/RduLrgM.png [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustemturkmen -- 3 Ağustos 2013; 4:27:04 >

• buraya yazmak için foruma üye oldum. ben de 2013 işletme

• bilgisayar 2013

• 2013 tıpçı yok ya dh de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackBlack[JB] -- 3 Ağustos 2013; 16:38:00 >
  • bu toefl 500-500 ile toefl ibt 61/120 arasındaki fark ne tam olarak ? İngiliz dili edebiyatı okuyacağım ilk sınavı geçerim ama toefl hakkında aşırı emin değilim kendimden. B veya c kursuna kalırım diye düşünüyorum - en yüksek 2 kur bunlar sanırım - ama dışardan verip 61 alarak geçin diyenlerde var. Ne önerirsiniz ?
  • 2013 işletme :)
  • Arkadaslar ben ritmik cimnastikçiyim ve Turk dılı edebıyatını kazandım. Antrenorluk belgemde olacak eger olurs sporcu calıstırbılırmıyım
  • WiddLe W kullanıcısına yanıt
    itp'de gramer soruları da çıkıyor, ibt de yok, bunun yerine speaking ve writing bölümleri var . itp'de bu ikisi de yok. reading ve listening her ikisinde de var.
  • mühendis arkadaşlara gelsin:)
    tydtghbnyoutube
    Hitler TOBB ETÜ'de okursa...
    http://m.youtube.com/watch?v=MU7Kv6SkHvs
    -kim yaptıysa helal olsun:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık sınıfının ders saatleri hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • AF ve A kurları günde 6 saat ,B ve C kurları 5 saat ders görür.dersler 8.50 de başlar.öğle arası 1 saattir.
    NOT:bu seneden itibaren hazırlıkta sabahçı öğlenci olacağını hazırlıktan bi hocam söylemiş arkadaşıma 3 gün önce.doğruluk payını bilmiyorum.ve toefl'a devam edilecekmiş.
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escober12 -- 4 Ağustos 2013; 16:15:56 >
  • arkadaşlar 2008 girişlilerin hala toefl'a giriyo olması beni çok korkutuyor ya :( bu sınav bu kadar mı zor insanlar senelerce halledemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pleasedontcry

arkadaşlar 2008 girişlilerin hala toefl'a giriyo olması beni çok korkutuyor ya :( bu sınav bu kadar mı zor insanlar senelerce halledemiyor

http://etu.edu.tr/?q=tr/node/616

Sanırım %100 yani tüm öğrencilerden başarı beklemek biraz uçuk olabilir. Yani geçenler olduğuna göre, geçemeyenlerin durumunu biraz çalışmamaya bağlamak istiyorum.
  • pleasedontcry kullanıcısına yanıt
    evet, yanlış anlaşılmasın ama o insanlar gerçekten sorumsuz ve bir o kadar da beceriksiz bence. bir yakınım tobb mezunu, bu konuyu onla da konuşmuştum. gerçekten hak eden kimsenin bu sınavı geçemeyeceğini sanmıyorum, ki geçen bir dolu insan var. bu kadar insan bu sınava girip başarılı olabiliyorken geçemeyen bi grup insan - ki bu bir üniversite olduğundan sayısı 100'ü de bulabilir, üniversite ölçeğinde çok da büyük bir rakam değil- başarısız oldu diye kendinizi sınava dair korkutmayın bence. gerçekten çalışan kimsenin kalacağına inanmıyorum.

• 9 ay boyunca günde 5-6 saat ingilizce eğitimi cumartesi günleride ders var deniliyor haftada 6 gün (hazırlık içinde öylemi emin degilim) maximum 36saat ingilizce dersi olacak devamsızlık yapmayıp derslere katılmak bile toefli geçmek için yeter diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar bizim okulun diyarbakıra ve sivasa üniversite açacağı haberler doğru mu yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiddLe

bu toefl 500-500 ile toefl ibt 61/120 arasındaki fark ne tam olarak ? İngiliz dili edebiyatı okuyacağım ilk sınavı geçerim ama toefl hakkında aşırı emin değilim kendimden. B veya c kursuna kalırım diye düşünüyorum - en yüksek 2 kur bunlar sanırım - ama dışardan verip 61 alarak geçin diyenlerde var. Ne önerirsiniz ?

ide bölümü için Toefl puanları farklı. Toefl itp'den 550 puan gerekiyordu diye hatırlıyorum ama bu 2011 yılı puanları. ITP ile IBT arasındaki fark şu, itp kurumsal sınav yani sadece TOBB'da geçerli ve kağıt üzerinde yapılıyor IBT ise bilgisayar tabanlı gerçek toefl denebilir.
  • LazyRich kullanıcısına yanıt
    bende oyle diyordum.dersleri iyi takip ettim hocalari hep takip ettim, 65 tutturamadim 59da ibt aldim yine hazirlaniyorum.Bu sene temmuzda yarisi vermedi miletin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.