Şimdi Ara

TOBB ETU EE mezunuyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam peki TOBB'a bayramdan sonra gitsek muhattap olacağımız birini bulabilir miyiz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Kolay gelsin
  • Sektörde maaş durumu nasıl hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    randevulu şekilde tanıtım günleri açılmış.https://www.etu.edu.tr/tr/haber/tobb-etu-tanitim-gunleri-27-temmuz-da-basliyor
  • Hocam bir EE öğrencisi özellikle staj v.b için İngilizce seviyesini belirtmek açısından ne yapabilir? Bazı büyük şirketlerin YDS istediğini gördüm. YDS 80 puanım var. Sizce yeterli midir yoksa ulusal sınavlara TOEFL, IELTS v.b girmeli miyim? Ya da YDS yeterli ise puanım iyi mi? Yükseltmeye çalışmalı mıyım?
  • Cs ve ee yi hacettepe ile kıyaslar mısınız? Hacettepe den avamtajları nedir? Ortak eğitim gerçekten faydalı mı? 3 dönem eğitmden memnun muydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heatcan kullanıcısına yanıt
    hacettepeyi neredeyse hiç bilmiyorum. aslında ygs 19k idim lysde çekemesem muhtemelen hacettepe eedeydim. İlginçtir ama çok insanla tanışmama rağmen hacettepe mezunu sadece 1 kişi ile tanıştım, ankara da yaşamıyorlar mı acaba? özellik özellik kıyaslayamam ama birisi hacettepe ee tobb ee den iyi dese kabul etmem asla. Eğitim ve ortalama çıkınca yapacağımız iş olarak hacettepeden iyiyizdir. muhtemelen hacettepelilerde bizim kampüsümüz var der.

ortak eğitim gerçekten faydalı. hem süresi uzun olması sayesinde bir şeyler yapabiliyorsunuz gerçekten -ki büyük firmalardaki stajyerler gelip ortamı görüp gidiyorlar inanın- hem de size mezuniyetten 2 sene sonra sahip olacağınız iş hayatı - bakış açısı bilgilerini öğrenci iken katıyor.

3 dönem gerçekten zordu. 2.yıl bittiğinde 3 yıl geçmiş gibiydi. O hani yazın boş vakitten sıkılırsın ya o bize hiç olmuyor. Sürekli bir tempo var. Dönemlerin böyle olmasından ötürü en zor okul diyebilirim. Ama ben zaten bir şeylerle meşgul olmayı seven birisiyim. Yani uzun süre boş kaldığında rahatsız olan biri. Benim için iyiydi.

• savunma sanayi şirketleri max 75 yds istiyor. onun içinde yeterli. o tarz şirketler için yabancı dil girme sebebi değil, sadece ön koşul. Zaten yds ingilizceyi pek iyi ölçen bi sınav değil. Gerçekten ingilizceni göstermen gerekirse -ki muhtemelen bu yurtdışı için olur.- toefl, ielts girersin. Ama geçerlilik süresi 2 yıl.

ibt den 100 almış birine ingilizcen iyiymiş derim, ydsden 90 almış birine demem.
  • whatif kullanıcısına yanıt
    YDS'nin İngilizce'yi ölçmediği kısmına ne kadar katılsam az hocam.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • Tobb iibf için ne dersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.