Şimdi Ara

**TOBB ETU Hakkında Sorularınız** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TOBB ETÜ'nün avantajı nedir yani bir İTÜ ODTÜ veya Özyeğin ile farkları nedir? Ben neden bu üniversiteyi tercih etmeliyim ayrıca eğitimi erasmus ve staj olanakları nasıldır? Piyasadaki TOBB Etü etiketi nasıldır özel sektörde?

Sıralamam: 4300

• kultablasi kullanıcısına yanıt

bugün bunu konuşmuştuk tam da arkadaşlarla

okulun 3 dönem olması en büyük faktör ve okulun düzenlediği sosyal aktivite sıfır neredeyse

okulun bi kültürü yok herkes paso ders peşinde koşuyor

bunlar etkileyen faktörler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İİBF bölümleri nasıl hocam buranın genel olarak? Teşekkürler şimdiden.

• Fabianoo kullanıcısına yanıt

kanka itü odtü ve özyeğinde okumadım bi kıyaslama yapamam ama odtüyü tercih ederim şahsen

özel sektörde ankaradaki şirketler çok ilgileniyor istanbulda durum nası bilmiyorum

erasmustan çok erasmus+a giden oluyor yurt dışında staj dönemini geçiriyosun %50 ortalama %50 toefl puanına bakılıyor giden pek tanıdığım yok

normal erasmus için de ders saydırma muhabbeti sıkıntı oluyor imiş

• doncarlot D kullanıcısına yanıt

arkadaşlarım akademisyenlerin çok deneyimli ve iyi isimler olduklarını söylüyorlar ama çok bir fikrim yok

okulun en iyi olduğu alan mühendislik bölümleri bence

iibf için başka alternatifler değerlendirilebilir ama iibfci arkadaşlara da sormak lazım memnun geneli

• dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum. Madem öyle, İngiliz Dili ve Edebiyatı gibi bir meslek garantisi ya da belli bir meslek ünvanı dahi olmayan bölüm için bu kadar kasmaya gerek yok sanırım? Ne bileyim bir mühendis için iş bulma aşamasında "tobb etü diploması" bir prestij olacak iken bu bölüm için tobb diploma olması hiçbir avantaj sağlamayacaktır. Öyleyse kendimi harap etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Amacım İngilizce'nin ana dilim gibi olması ve bu dil becerimle çeşitli içerik üretebilmek ya da çeviri vs. yapabilmek. Dolayısıyla belki hiç ihtiyaç bile duymayacağım diplomaya.

Ben bir de sanatla ve sporla da çok ilgiliyim, üniversite bu konuda da çok pasifse ve bura gelirse çok pişman olurum gibi geldi. Yanlış mı düşünüyorum?

• 19k yaptım ytü endüstri yazıp gitmeyi düşünüyorum aklımı çok çelen bir üniversiteydi sence 1 sene bırakıp denemeye değer mi ? yoksa ytüde yeterli endüstri verimi alır mıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kultablasi kullanıcısına yanıt

valla kesin bir şey demek istemiyorum ama genel olarak ben akademisyen ve eğitim konusunda bölümlerde bi özen olduğu kanaatindeyim ama sosyallik konusunda haklısın,sanat ve spor anlamında da kulüpler var fakat çok aktif değiller.bir üniversiteden bu yöndeki beklentilerini karşılamayabilir burası gibi sanki

• klasik mühendislik kendini geliştirmeye bağlı kartını oynuyorum. ytüde okumadım ama genel olarak tobb ytüden iyi bir okul

• bu arada burs konusunda sıkıntı çıkaran bi durum oluyor mu yani bize ekstra gelen durumlarda bursun kesildigi falan

• loveofdevils kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla ortalama şartı falan var ama o sınıfta kalma şartıyla bağlantılı mevzuata bakmak daha iyi olabilir,tam bilgim yok

www.etu.edu.tr
    Mevzuat - TOBB ETÜ
    https://www.etu.edu.tr/tr/sayfa/mevzuat

• Cengle alakalı sorusu olan varsa 🙌🏻

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt

yemek fiyatları ne

• 4 çeşit 18:örnek menü çorba etli sote pilav tatlı

3 çeşit 16

2 çeşit 14

• Hocam ekonomi ve işletme konusunda ODTÜ`den çok geride kalır yanları var mı sizce? Gelecekte iş sıkıntısı çektirir mi ?

• Lesh-meat L kullanıcısına yanıt

hiç fikrim yok hocam

• Bence yok ben iktisat okuyorum tanıdığım mezunlar güzel yerlerdeler 12-14k maaş ile başlamışlar bölüm 1 ve 3.sü

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    tobb işletme hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

• loveofdevils kullanıcısına yanıt

Bence gayet iyi bir bölüm hem iktisat ve uluslararası girişimcilik kadar zor bir bölüm hemde mezun olunca aşağı yukarı aynı ücretlerle başlarsın+ olarak bu okulun stajı gerçekten nimet gibi bir şey İİBF bolumleri adına eğer kendine bir şeyler katarsan boş gecirmezsen(okul zaten çok sıkı istemesende boş gecemezsin)mezun olunca yüksek maaşla başlarsın. Okuyan arkadaşlarım hocalarındanda gayet memnundular. bence bu kadar az kontenjanla İİBF bölümlerinin odtünün gerisine düşmesi tam bir fiyasko okul açıldığından beri böyle bir durum yoktu bu sıralamalarda olması bu bölümlerin bence şans

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.