Şimdi Ara

**TOBB ETU Hakkında Sorularınız**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • endüstri müh okuyore sorularınızı cevaplayabiliyore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyeyolgosterenadam -- 20 Temmuz 2022; 18:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tobb malzeme bilimi ve nanoteknoloji hakkında bilginiz var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halttalp -- 19 Temmuz 2022; 0:52:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reis diğer üniversitelerle de karşılaştırdığında bölümünün eğitiminden hocalarından vs. memnun musun?

Bi de ortak eğitim sence avantajlı mı?

• Mesajim bulunsun

• Hocam ben kendim sabancıda okuyorum fakat kardeşim tobb tıp düşünüyor, uzaktan görüşünüz var mıdır tobb'un tıp fak hakkında

• tercihdonemiagasi T kullanıcısına yanıt

fakülteleri okuldan farklı ama yakın fakat hiç görmüyorum onları nerdeyse ve 3 dönem tıp için zorlayıcı olabilir bence başka opsiyonlara bakılmalı ama baya iyi diye duymuştum akademisyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyeyolgosterenadam -- 20 Temmuz 2022; 18:25:15 >
  • Ogbamremu O kullanıcısına yanıt

ortak eğitim bu okulun tek espirisi,çoğunluk 3.stajda işe girmiş oluyor istatistikleri paylaşmışlardı mezunların %85i mi ne mezun olduklarında iş sahibi oluyolardı öyle bişey vardı. teorik olarak da faydalı gibi geliyor bana benim staja daha 2 dönem daha var.

mesela itü endde okuyan bi tanıdığıö var aspilsanda zar zor 1 hafta staj yapabildi. sen burdan 1 sene staj yapmış şekilde ayrılıyosun ki iş deneyimi önemli baya. bunun iş mülakatlarında öne geçirici bir şey oldupunu düşünüyorum. ayrıca saçma sapan yok fotokopi getir çay getir değil de uzun süreli olunca işi de öğreniyosun gibi bir yaklaşım var

servis derslerinde giren hocalar çok iyi çok kaliteli isim yapmış insanlardı,kötü bir akademisyen olduğunu düşünmüyorum okulda (1 ders hariç)

eğitim olarak harbiden okul iş hayatına hazırlıyor denebilir mesela ortak eğitime giriş dersin var iş hayatı anlatılır etik kurallar vs vs(biraz osuruk derstir bence)

veya ing 3-4 te birinde formal writing dersi alırsın mailde nasıll iletişim kurulmalı cv nasıl hazırlanmalı sop nası hazırlanmalı vs diye. (ytüden mezun olan arkadaşımın cvsini görmüştüm komediydi onu görünce faydalı bir şey olduğuna karar vermiştim)

tek sıkıntısı 3 dönemin zorlayıcı olması okulun o da bi tainted love ilişkisine dönüyo :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hakkında sorunuz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halttalp H kullanıcısına yanıt

okuyan arkadaşlarım var ama ne tarz bi bilgi istediğini anlamadım tam

• Hocam bu iş dünyası burs programi hakkında bilginiz var mı eem istiyorum 9k sıralamam var başvurdum eğer yüzde 75 yaparlarsa bursumu seçmeyi düşünüyorum

• pierro10 kullanıcısına yanıt

ele için %75e 15kdan itibaren gösteriyor ama gene de başvurman lazım galiba tam bilgim yok,okuldan alsan bilgi daha iyi olur burada gösteriyor:

isdunyasi.etu.edu.tr
    Burs Programı Hakkında - TOBB ETÜ İş Dünyası Burs Programı
    https://isdunyasi.etu.edu.tr/idbp

• merhaba hocam. kampüsün olmaması sizin için bir sorun yaratıyor mu? okulun üç dönem olması çok fazla yoruyor mu ve ne kadar tatil oluyor bir yıl içinde? son olarak staj bulma konusunda çok zorlanıldığını duydunuz mu hiç?

• yani kampüs yok demeyelim de kampüsçük diyelim :)

ben bir sıkıntı yaşamadım,derslikler arasında otostop çekmek gerekmiyor tabi bi odtü vs kampüs olsa çok daha iyi olurdu takılmalık

üç dönem yoruyor sadece,bir de tatillerin arkadaşlarınla uyuşmuyor bi kopukluk oluyor,vize ve final arasında 2-3 hafta oluyor bi yoğun geçiyor ilk dönem çok zorlanmıştım fakat bu dönemim ve ikinci daha keyifliydi

tatiller dönemler arasında oluyor totalde 2-2.5 ay civarı falan oluyor akademik takvime bakabilirsin siteden

staj bulma konusunda mühendislikte zorlanan duymadım çevremde endci eleci ve cengci çok ama

2-2.5 ortalamayla bile gidebiliyosun yani

• ortak eğitim olayı tam rayına oturmamış sürekli sıkıntı çıkıyor diyorlar doğru mu ayrıca galiba okulda bir yıl hazırlık var sonra bölüme geçtiğinde %30 ing görüyormuşuz yani en azından iibfler için öyle okudum bu eksi bi özellik değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği bölüm başkanı YouTube hesabı. Burada çeşitli sorulara yanıt bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UC6gOfE_zB5Ya7QZkCZEpMLg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 20 Temmuz 2022; 20:30:8 >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt

Ayrıca derin tobb etü

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

hahahsbsjsj

• loveofdevils kullanıcısına yanıt

bi sorun yaşayan duymadım,staja daha gitmedim çok bir fikrim yok

bölüme geçtiğinde hoca ingilizce kaynak kullanabilir ingilizce anlatabilir ama ben hep türkçe+yabancı kaynak olarak gördüm

4 tane ingilizce dersi var 1-2-3-4 olarak ben 1 ve 2den muafiyet verdim 3 ve 4 de bence yukarıda belirttiğim gibi güzel ve işe yarar dersler

• dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim cevapların için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çoğu sorunuzu oğuz hoca cevaplar.

youtube kanalı var.

youtube
    Bu kanal benim (Prof. Dr. Oğuz Ergin) kendi kanalım. Halen TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak ...
    https://www.youtube.com/channel/UC6gOfE_zB5Ya7QZkCZEpMLg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 20 Temmuz 2022; 23:5:51 >
  • Bu üniversitenin öğrenci memnuniyet anketlerinde son sıralarda yer alması eğitimin zorluğu olabilir mi?

https://www.uniar.net/_files/ugd/779fe1_5d660b5f472e4e1ab70623097c2ff856.pdf

94. sırada, çok kötü geldi bana. Bu kadar yüksek puanlı, bu kadar övülen bir üniversiteden bu denli bir memnuniyetsizlik şaşırtıcı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.