Okuyan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum
- Tam burslu yerleştikten sonra belirlenen 5yıl + 1dönem sonrası mezun olamaz da dersimiz kalırsa ne gibi bi uygulama ile karşılacagımı bilmek istiyorum , çok önemli bi ayrıntı bizim için bunu açıklığa kavuşturursanız çok memnun olurum - Diğer sorum gördüğüm üzere daha çok bi kolej havası var daha kısıtlı diğer üniversitelere kampüs filan bu açıdan bi sıkıntı olabilir mi ve son soru da yemek konusu ile ilgili normalden pahalı olduğunu söylediler net bilgiler verebilir misiniz ?
Bugun gidip baktım okula ben de karar asamasındayım. Kampüs ortamı gerçekten yok son derece küçük bi üniversite
Tam paralı olarak devam edersin. Ama anladıgım kadarıyla yüksek not ortalaması tutturursan ondan sonraki seneyi ücretten muaf olarak okuyorsun. Tam sorunun cevabı olmadı sanırım ama idare et
quote:
Orijinalden alıntı: MyBuZz
Okuyan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum
- Tam burslu yerleştikten sonra belirlenen 5yıl + 1dönem sonrası mezun olamaz da dersimiz kalırsa ne gibi bi uygulama ile karşılacagımı bilmek istiyorum , çok önemli bi ayrıntı bizim için bunu açıklığa kavuşturursanız çok memnun olurum - Diğer sorum gördüğüm üzere daha çok bi kolej havası var daha kısıtlı diğer üniversitelere kampüs filan bu açıdan bi sıkıntı olabilir mi ve son soru da yemek konusu ile ilgili normalden pahalı olduğunu söylediler net bilgiler verebilir misiniz ?
-5+1 de mezun olamazsan ücretli olarak okursun.
-Evet kolej havasında.Daha çok nüyük bir iş yeri ya da AVM büyüklüğünde.Kampüs ortamı bekleme o yüzden.
-Beni burslu okuyan arkadaşım evden yemek götürüyordu.Bilemiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme