Şimdi Ara

TOBB ETÜ VE SDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben TOBB Ekonomi ve Teknoloji üniversitesi Siyaset Bölümü öğrencisiyim bu sene sınava girdim ve Süleyman Demirel üni. Makine Mühendisliği kazandım.Kafam çok karıştı herkes ayrı telden çalıyor başka şeyler söylüyor aranızda Siyaset Bilimi , Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi ,Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler vb. bölümlerden mezun olmuş kişiler ya da makine mühendisliği okumuş kişilerden yardım ve destek bekliyorum.Ayrıca herkes hayat senin gelecek senin diyor benim tek sorunum ileride iş bulma sıkıntısı çekip çekmeyeceğim yoksa şehir , üniversite , bölüm benim için pek sorun değil.Aranızda bu bölümlerden üniversitelerden (TOBB iibf ya da sdü mühendislik) mezun olmuş işini eline almış ve ya almamış herkesten bir öneri yardım bekliyorum.

• up
  • Arkadaşım sen önce hangi mesleği yapmak istediğine karar ver ondan sonra üniversitesini seçersin.Her şey para değil bu hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz beni yanlış anladını benim meselem para değil sadece üniversiteden sonra karşıma sıkıntı çıkmasın diye uğraşıyorum yoksa fazla malda gözüm yok sadece hangi yerde daha iyi gelecek beni bekler diye merak ediyorum.
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.