kızlar ıyı ortam ıyı hersey ıyı okul dedıgın bole olur
ek kontenjandan tobb işletmeyi kazandım bu hfta içinde kayıt olcamda hazırlık sınıfı hakkında bilgi verirmisiniz çok mu geri kaldım derslerden kapatabilirmiyim açığı? bir de çok zor diyorlar hazrlığa?
Hazırlık zor, hocalar çok ileri gitti bizde geri kaldık yetişemioz kafana takma yani. C kuru için konuşuyorum 1 haftada alışırsın bir sorun olmaz, ama muhtemelen seni A kuruna yerleştirirler. Eğer ingilizcen pek iyi değilse baştaki konularda muhtemelen sıkıntı yaşarsın..
c kurunda olanların dersleri a kurunda olanlara göre daha mı önce bitiyo toefl sınavına aynı anda girmiyorlar mı ?
bir de kardeşim haftanın kaç günü okula gidiyoruz yukarda yazmşsınızya 8.50- 3.20 kaç gün sürüyo bu:)
Diğer kurlar için saatler değişiyor tabi ki. C kuru aralığın sonunda yani 1.dönem sonunda her hafta cuma olan quizlerin toplamından 65 üzeri alırlarsa TOEFL a girmeye hak kazanıyorlar. TOEFL a girip 513 ve üzeri alırlarsa bölüm derslerine başlayabiliyorlar. Eğer 513 den aşağı alırlarsa 2.dönem B kuru olarak devam ediyorlar, C kuru diye birşey kalmıyo ortada.
çok tşk ederim
arkadaşlar tobb'da tam burslu okuyanlar vardır.merak ediyorum.dersin kaldğnda yada sınıfta kaldğnda burs kesiliyo mu?biçok özel üni de 7-8 sene hç bi şekilde bursn kesinmiyo.tobb için de böyle bi durum var mı?
Toplamda hazırlık dahil 5,5 seneyi geçmediğin sürece not ortalamana ve derslerden kalma/geçme durumuna bakılmaksızın burs kesilmesi gibi bir durum söz konusu değil.
bende yarı burslu iktisat kazandım.Hazırlıktayım AF kurunda ( hazırlık sınavına bile girmeyince direk dibe atmışlar )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme