Şimdi Ara

TOBB İşletme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soracağım konu başlıkta belirttiğim gibi bana detaylıca bilgi verebilecek var mı?Sıralama ve ücret konusunda değil TOBB İşletmeyi bitirince edineceğim meslek ve kariyer hakkında bilgi verebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugceylcn

takip
    Bende tobb iktisat yazacağım cumartesi günü gezmeye gideceğim oradan bilgiler alacağım son sınıflardan kişiler koymuşlar tanıtım için gidip bilgi alıyorsun onlardan geziyorsun falan ama araştırmalarım sonucunda şunu farkettim yaklaşık 1 yıllık staj şansın var tobbdayken güzel firmalarda bile olabilr ve buralarda kendini belli edersen daha mezun olmadan böyle firmalardan iş teklifi alırsın kısacası hangi işi yaparsın o belli olmaz ama üniversitede kendimizi çok iyi geliştirirsek çok iyi yerlere gidilebilir tobb dan. Zaten hazırlık bakımından türkiyenin en yoğun ingilizcesi tek kötü yanı benim ingilizcem leş en alt seviyeden başlayacağım :( . eğer kesin tercih edersen sende özele yaz ilk gün takılırız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADCorFEED71 -- 10 Temmuz 2014; 22:02:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ADCorFEED71

Bende tobb iktisat yazacağım cumartesi günü gezmeye gideceğim oradan bilgiler alacağım son sınıflardan kişiler koymuşlar tanıtım için gidip bilgi alıyorsun onlardan geziyorsun falan ama araştırmalarım sonucunda şunu farkettim yaklaşık 1 yıllık staj şansın var tobbdayken güzel firmalarda bile olabilr ve buralarda kendini belli edersen daha mezun olmadan böyle firmalardan iş teklifi alırsın kısacası hangi işi yaparsın o belli olmaz ama üniversitede kendimizi çok iyi geliştirirsek çok iyi yerlere gidilebilir tobb dan. Zaten hazırlık bakımından türkiyenin en yoğun ingilizcesi tek kötü yanı benim ingilizcem leş en alt seviyeden başlayacağım :( . eğer kesin tercih edersen sende özele yaz ilk gün takılırız :)

Alıntıları Göster
    güncel iktisat hakkındada bilgi verebilirseniz çok makbule geçer :)

• quote:

Hazırlığı berbat TOBB'un,
    Bir şey beklemeyin fazla TOBB'tan iyi bir üniversite değil

• quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

quote:

Hazırlığı berbat TOBB'un,
    Bir şey beklemeyin fazla TOBB'tan iyi bir üniversite değil

Alıntıları Göster
    sence bilkent nasıl

• önemliadam kullanıcısına yanıt
    Önemli değil ingilizce öğretiyorlar mı öğretiyorlar açıkçası en alt kurdan başlar temeli kura kura giderim zaten sıfır değilim anadolu lisesi mezunuyum az da olsa bişeyler biliyoruz yani.
  • quote:

Önemli değil ingilizce öğretiyorlar mı öğretiyorlar açıkçası en alt kurdan başlar temeli kura kura giderim zaten sıfır değilim anadolu lisesi mezunuyum az da olsa bişeyler biliyoruz yani.
    İngilizce eğitim programı gayet iyi gözüküyor ama uygulaması nasıl bilemiyorum bu arada TOBB gerçekten güzel üniversiteymiş tanıtım videolarını izledimde :)
  • TOBBa gitmeyin, benden size tavsiye. Cehennemin de reklamini izlesen cennet sanarsin derler. Ingilizce konusunda da TOBBlularu epey zayif gordum sahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

TOBBa gitmeyin, benden size tavsiye. Cehennemin de reklamini izlesen cennet sanarsin derler. Ingilizce konusunda da TOBBlularu epey zayif gordum sahsen.
    güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanerciyas66

güncel

Alıntıları Göster
    Konu güncel TOBB hakkında bilgisi olan yok mu TOBB da okuyan arkadaşlar yardımınızı esirgemeyin :)
  • İşletmesi İngilizce mi tobbun ? Türkçe değil miydi
  • quote:

İşletmesi İngilizce mi tobbun ? Türkçe değil miydi
    türkçe 1 sene hazırlık var TOEFL felan girmek gerekiyormuş o yüzden ingilizce sorun olur mu diyorum
  • İngilizce sınavını kazanamazsak 5 yıl mı oluyor yani ?
  • quote:

İngilizce sınavını kazanamazsak 5 yıl mı oluyor yani ?
    kaç yıl bilmiyorum sitesinden bakmadım ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanerciyas66

kaç yıl bilmiyorum sitesinden bakmadım ona

Alıntıları Göster
    yuzde 30 ingilizceymiş.yani ana dersler tamamen ingilizce, seçmeli dersler türkçeymiş, başta ingilizce sınavını yapamazsak 5 yıl oluyor okul. isteyen tekrar arayıp sorsun tel(03122924000)
  • quote:

yuzde 30 ingilizceymiş.yani ana dersler tamamen ingilizce, seçmeli dersler türkçeymiş, başta ingilizce sınavını yapamazsak 5 yıl oluyor okul. isteyen tekrar arayıp sorsun tel(03122924000)

Alıntıları Göster
    yani hazırlığı okuyupta TOEFL dan geçemezsek bi daha hazırlık mı okuyoruz yoksa normal 1.sınıfa mı başlıyoruz yani zaten 5 yıl değil mi 1 sene hazırlık 4 sene okul?
  • TOEFL dan 500puan alana kadar geçemiyormuşuz 1.sınıfa
  • quote:

TOEFL dan 500puan alana kadar geçemiyormuşuz 1.sınıfa
    Kaç puan üzerinden 500 puan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.