Bildirim
TOBB İşletme Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
takip -
Bende tobb iktisat yazacağım cumartesi günü gezmeye gideceğim oradan bilgiler alacağım son sınıflardan kişiler koymuşlar tanıtım için gidip bilgi alıyorsun onlardan geziyorsun falan ama araştırmalarım sonucunda şunu farkettim yaklaşık 1 yıllık staj şansın var tobbdayken güzel firmalarda bile olabilr ve buralarda kendini belli edersen daha mezun olmadan böyle firmalardan iş teklifi alırsın kısacası hangi işi yaparsın o belli olmaz ama üniversitede kendimizi çok iyi geliştirirsek çok iyi yerlere gidilebilir tobb dan. Zaten hazırlık bakımından türkiyenin en yoğun ingilizcesi tek kötü yanı benim ingilizcem leş en alt seviyeden başlayacağım :( . eğer kesin tercih edersen sende özele yaz ilk gün takılırız :)quote:
Orijinalden alıntı: tugceylcn
takip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADCorFEED71 -- 10 Temmuz 2014; 22:02:49 >
-
güncel iktisat hakkındada bilgi verebilirseniz çok makbule geçer :)quote:
Orijinalden alıntı: ADCorFEED71
Bende tobb iktisat yazacağım cumartesi günü gezmeye gideceğim oradan bilgiler alacağım son sınıflardan kişiler koymuşlar tanıtım için gidip bilgi alıyorsun onlardan geziyorsun falan ama araştırmalarım sonucunda şunu farkettim yaklaşık 1 yıllık staj şansın var tobbdayken güzel firmalarda bile olabilr ve buralarda kendini belli edersen daha mezun olmadan böyle firmalardan iş teklifi alırsın kısacası hangi işi yaparsın o belli olmaz ama üniversitede kendimizi çok iyi geliştirirsek çok iyi yerlere gidilebilir tobb dan. Zaten hazırlık bakımından türkiyenin en yoğun ingilizcesi tek kötü yanı benim ingilizcem leş en alt seviyeden başlayacağım :( . eğer kesin tercih edersen sende özele yaz ilk gün takılırız :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Bende tobb iktisat yazacağım cumartesi günü gezmeye gideceğim oradan bilgiler alacağım son sınıflardan kişiler koymuşlar tanıtım için gidip bilgi alıyorsun onlardan geziyorsun falan ama araştırmalarım sonucunda şunu farkettim yaklaşık 1 yıllık staj şansın var tobbdayken güzel firmalarda bile olabilr ve buralarda kendini belli edersen daha mezun olmadan böyle firmalardan iş teklifi alırsın kısacası hangi işi yaparsın o belli olmaz ama üniversitede kendimizi çok iyi geliştirirsek çok iyi yerlere gidilebilir tobb dan. Zaten hazırlık bakımından türkiyenin en yoğun ingilizcesi tek kötü yanı benim ingilizcem leş en alt seviyeden başlayacağım :( . eğer kesin tercih edersen sende özele yaz ilk gün takılırız :)
Hazırlığı berbat TOBB'un,
Bir şey beklemeyin fazla TOBB'tan iyi bir üniversite değil
-
sence bilkent nasılquote:
Orijinalden alıntı: önemliadamquote:
Hazırlığı berbat TOBB'un,
Bir şey beklemeyin fazla TOBB'tan iyi bir üniversite değil
Alıntıları Göster
-
Önemli değil ingilizce öğretiyorlar mı öğretiyorlar açıkçası en alt kurdan başlar temeli kura kura giderim zaten sıfır değilim anadolu lisesi mezunuyum az da olsa bişeyler biliyoruz yani. -
İngilizce eğitim programı gayet iyi gözüküyor ama uygulaması nasıl bilemiyorum bu arada TOBB gerçekten güzel üniversiteymiş tanıtım videolarını izledimde :)quote:
Önemli değil ingilizce öğretiyorlar mı öğretiyorlar açıkçası en alt kurdan başlar temeli kura kura giderim zaten sıfır değilim anadolu lisesi mezunuyum az da olsa bişeyler biliyoruz yani. -
TOBBa gitmeyin, benden size tavsiye. Cehennemin de reklamini izlesen cennet sanarsin derler. Ingilizce konusunda da TOBBlularu epey zayif gordum sahsen. -
güncelquote:
Orijinalden alıntı: önemliadam
TOBBa gitmeyin, benden size tavsiye. Cehennemin de reklamini izlesen cennet sanarsin derler. Ingilizce konusunda da TOBBlularu epey zayif gordum sahsen. -
Konu güncel TOBB hakkında bilgisi olan yok mu TOBB da okuyan arkadaşlar yardımınızı esirgemeyin :)quote:
Orijinalden alıntı: furkanerciyas66
güncel
Alıntıları Göster -
İşletmesi İngilizce mi tobbun ? Türkçe değil miydi -
türkçe 1 sene hazırlık var TOEFL felan girmek gerekiyormuş o yüzden ingilizce sorun olur mu diyorumquote:
İşletmesi İngilizce mi tobbun ? Türkçe değil miydi -
İngilizce sınavını kazanamazsak 5 yıl mı oluyor yani ? -
kaç yıl bilmiyorum sitesinden bakmadım onaquote:
İngilizce sınavını kazanamazsak 5 yıl mı oluyor yani ? -
yuzde 30 ingilizceymiş.yani ana dersler tamamen ingilizce, seçmeli dersler türkçeymiş, başta ingilizce sınavını yapamazsak 5 yıl oluyor okul. isteyen tekrar arayıp sorsun tel(03122924000)quote:
Orijinalden alıntı: furkanerciyas66
kaç yıl bilmiyorum sitesinden bakmadım ona
Alıntıları Göster -
yani hazırlığı okuyupta TOEFL dan geçemezsek bi daha hazırlık mı okuyoruz yoksa normal 1.sınıfa mı başlıyoruz yani zaten 5 yıl değil mi 1 sene hazırlık 4 sene okul?quote:
yuzde 30 ingilizceymiş.yani ana dersler tamamen ingilizce, seçmeli dersler türkçeymiş, başta ingilizce sınavını yapamazsak 5 yıl oluyor okul. isteyen tekrar arayıp sorsun tel(03122924000)
Alıntıları Göster -
TOEFL dan 500puan alana kadar geçemiyormuşuz 1.sınıfa -
Kaç puan üzerinden 500 puanquote:
TOEFL dan 500puan alana kadar geçemiyormuşuz 1.sınıfa -
http://www.habercil.com/toefl-sinavi-kac-puan-uzerinden-yapilir/ açıklıyor bu site
Benzer içerikler
- roketsan çalışma saatleri
- demir 3 hidroksit
- birey dershanesi yorumları
- dershane cayma bedeli hesaplama
- tecil tarihi nedir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X