tüm sezon fiyatı ne acaba |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (118. sayfa)
-
-
4 ekran süperlig paketimiz için Gs yerimiz mevcut.dm den iletişime gecebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an en uygun paket hangisi ?
Web,cep,tablet olarak taraftar paketi 189 Tl gösteriyor fakat onda da Smart Tv olayı yok.
289 liraya süper lig paketi var , Smart Tv dahil.
Bu iki paketin ortası yok sanırım. Sadece Fenerbahçe alıp smart tv de dahil edip alınamıyor galiba
-
denedim. daha önce dediğim gibi. akıcı değil. seste titremeler var. görüntü çok iyi gelmiyor. saliselik takılma var. iyi bir hdmi kablosu ile belki. o da telefon hdmi kablosu destekliyorsa
-
görüntü kötü. 55inçten sonrası görüntünün kötülüğü daha belli olur
-
Bende hiç bir sorun yok. 2. Haftadır maç izliyorum. Hatta görüntü kalitesini de iyileştirdim. Meğersem kota dostu kalitede izlemişim. Bu hafta yüksek kalitede izledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
400 tl demek istedin her halde umarim 1400X4= 5.600 tl ye denk geldigini biliyorsundur
Arkadaşlar süper lig TOD TV 4 ekran, sezon paketimi 2 bin liraya devrediyorum. Film, dizi, premier lig ve daha fazlası içeriği de var.
Taraftar paketlerinde smart tv yok. Ama ben bi ara görmüştüm. +Büyük ekran diye bir seçenek vardı. Şimdi o da yok
Duruyor satmadım 2 bin lira
Bende var
Ne kadar a devredersinz?
beinconnect de gs ve bjk macları için yerim var sezonluk 700tl
-
Maç yayınlarında sizde de gecikme oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X