Ne demek istediğini anlamadım. Turkcell tvde lig yok ki. Sadece tv izlersin bir de film dizi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (117. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yanit verdigim kisi, Tv ye tod tv nin apk sini kurunca sistem yanilip cep tablet vs gibi algilayip calistiriyoru isin bug ini bulmus gibi sandigi için dedim bu 10/15 yildir tvbox diye cihaz ciktigindan beri zaten var bu turkcell tv de yapiliyordu kotadan yemedigi için koylerde vs normal tv gibi izleniyordu tv den butun yayinlar 1 paket alip. Arkadasin buldugunu sandigi bir bug sayilmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alabilen varmı bugün bende gidip denicem birazdan bi kaç migrosta.
-
Migros ta stok bittiği için bağlantı kurulamadı uyarısını veriyor dediler.
-
Cumartesi günü bağlantı kurulamaması üzerine Balıkesir/Burhaniye 3M Migros mağazasında iletişim bilgilerimi almışlardı. Bugün 13:00'da aradılar. Bana da stoklar bittiği için bu hatayı verdiğini söylediler.
-
Bugün bende gidip denedim. 4 ekranlı da 3 ekranlı taraftar paketi de hata veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocalarım migros kodu aktivasyonda sorun yaşayan oldu mu? forumdan 1 aylık kod alıp girmiştim ve bitmeden giremiyorum. kodların geçerliliği 1 yıl dimi?
Ben de bir aylık paketi kod girip aktif etmiştim. Migrostan alınan kodu bu bitmeden kullanamıyor muyuz hocam?
Arkadaşlar ortak olarak anadolu takımı maçını izleyebiliyormuyuz yani 4 büyük yerine böyle ortak arayan varsa pm
Satışlar kapandı mı ? Alabilen var mı migroslardan?
-
Stoklar bitmiş bugün yine denedim bağlantı hatası veriyor.
Evet öğle arası bende denedim.Aynı şekilde hata verdi.
-
GS ve TS için yer mevcut. İletişim PM. Sporekstra paketli 4ekran grubumuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Formula 1 paketi satılıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Çalışmaz. 4 ekranlı plan lazım size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X