Ne demek istediğini anlamadım. Turkcell tvde lig yok ki. Sadece tv izlersin bir de film dizi |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (117. sayfa)
-
-
Yanit verdigim kisi, Tv ye tod tv nin apk sini kurunca sistem yanilip cep tablet vs gibi algilayip calistiriyoru isin bug ini bulmus gibi sandigi için dedim bu 10/15 yildir tvbox diye cihaz ciktigindan beri zaten var bu turkcell tv de yapiliyordu kotadan yemedigi için koylerde vs normal tv gibi izleniyordu tv den butun yayinlar 1 paket alip. Arkadasin buldugunu sandigi bir bug sayilmaz
-
alabilen varmı bugün bende gidip denicem birazdan bi kaç migrosta.
-
Migros ta stok bittiği için bağlantı kurulamadı uyarısını veriyor dediler.
-
Cumartesi günü bağlantı kurulamaması üzerine Balıkesir/Burhaniye 3M Migros mağazasında iletişim bilgilerimi almışlardı. Bugün 13:00'da aradılar. Bana da stoklar bittiği için bu hatayı verdiğini söylediler.
-
Bugün bende gidip denedim. 4 ekranlı da 3 ekranlı taraftar paketi de hata veriyor. -
hocalarım migros kodu aktivasyonda sorun yaşayan oldu mu? forumdan 1 aylık kod alıp girmiştim ve bitmeden giremiyorum. kodların geçerliliği 1 yıl dimi? -
Ben de bir aylık paketi kod girip aktif etmiştim. Migrostan alınan kodu bu bitmeden kullanamıyor muyuz hocam? -
Arkadaşlar ortak olarak anadolu takımı maçını izleyebiliyormuyuz yani 4 büyük yerine böyle ortak arayan varsa pm -
Satışlar kapandı mı ? Alabilen var mı migroslardan?
-
Stoklar bitmiş bugün yine denedim bağlantı hatası veriyor.
-
Evet öğle arası bende denedim.Aynı şekilde hata verdi.
-
GS ve TS için yer mevcut. İletişim PM. Sporekstra paketli 4ekran grubumuz -
Formula 1 paketi satılıyor mu? -
-
-
Çalışmaz. 4 ekranlı plan lazım size
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X