Şimdi Ara

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.410
Cevap
121
Favori
219.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şok markette böyle bir tod tv üyeliği olduğu hakkında hiç bir yerde bilgi bulamadım. Şok markette olduğuna eminmisiniz. Markete gidince eğer böyle bir durum varsa bunu nasıl satın alacağız

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Kasada önünde reklamı vardı hocam yeni astık dediler söyledim ekrandan gösterdi aylıkta 400₺ çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihgks07 F kullanıcısına yanıt

Hocam Şok market olduğuna eminsiniz değilmi ? Migros felan olmasın sakın. Çünkü migrosun geçen haftadan beri bu şekilde bir kampanyası var o yüzden soruyorum.

Birde aylık 400tl ye geliyor dediğinizi tam anlayamadım. Kampanyalı paketi seçmeden sadece ay bazlı alırsak mı 400 tl ye geliyor aylık ücreti?

Aylık kupon al her ay 70-100₺ arası 12 ayda max 1200₺ ödersin. Süper dolu paketi

• Bu dediğiniz nasıl oluyor hocam ?

Aylık forumda kod satanlar var onlardan alırsın her ay bende 70₺ mesela

• Her ay kod alamazsın hocam 30 eylül son kod girişi o tarihten sonra kodlar geçersiz kodları da cola kapağından alıyorlar daha daha uygulamasında 6 tane kapağa 1 aylık tod hediyesi var Telegram gruplarında kapaklar 1₺ yani toplam 6₺ye 1 aylık tod izlenebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_3r3n -- 19 Ağustos 2024; 10:9:12 >
  • Onlar geçici. 1 ay sonra kod falan bulamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Ozaman migrostan 1100₺ liği alıp tvde izleyebilmek için apk kurucaklar ben öyle yaptım

Hocam yaşadığım yerde migros yok küçük bi yer :) evet şok market süperlig paketi var 1i aylık paket aylık alırsan 400₺ digeri 12 aylık paket 2.028₺

• Migros sorunu halen devam ediyor 😞

• Bende satiyorum ama Son kullanim tarihi eylul un sonunda bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 19 Ağustos 2024; 16:20:39 >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Yenilenir o kampanya

• Migrosta satışının durdurulduğunu söylediler. Stok bitmiş. Herhalde 50 tane falan çıkarttılar stok da bu kadar çabuk bitiyor. Daha hiç bir yerde doğru düzgün duyurusu bile yok.

• Umarim yeniler ama bence bitecek İstanbul kart bakiye olarak yapacaktim ragbet gordugu için coktan bitirdiler

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Ben 12 aylık taraftar paketi aldım 3 ekran 1100 e tvye de apksını indirdim tvden de izliyorum mobilden de 1 aylık kodları da ekliyorum üstüne tüm maçları izliyorum tvden inşallah uzar aylık kodlar. Yani kısaca 3 ekranlı paketler de olsa tvden açabiliyorum todun apk’sı ile 4 ekranlı paket için o parayı vericeğime 3 ekranlı alıp tvye de apksını indirip izliyorum.

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64B361400 -- 19 Ağustos 2024; 16:36:56 >

• Tod uyeligim devredilir.4 ekran full paket.
    Not:Philips tv lerde sorun cikardigi icin devretmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.