Hocam aktif değil dedi kasiyer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam aktif değil dedi kasiyer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Film dizi var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grundig < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu paket çok iyi içinde tüm ligler formula vs var. Size özel sunulmuş herkese vermiyorlar. Bende çok aradım bu paketi bulamadım. Şuan bu paket fiyatı 329 lira aylık.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklyn666 -- 18 Ağustos 2024; 13:15:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınırlı süre için diyor. Arkadaşlara sorayım. Alan olmazsa benim üyelik içinden siz alıp kullanabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 gün önce migrostan süper lig paketi aldım.😔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 18 Ağustos 2024; 13:43:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En doğrusunu yapmışsın. 10 kat kaliteli futbolu, dandik futbolun %10 fiyatına getirmişsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migrosa bi bakın indirmle 1800 liraya satıyordu. Stok varsa tabii.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sorun olandan çok alanlarda var. Gidip bakacaksınız hocam. Ben aldım sıkıntısı yaşamadım mesela. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geriye dönük yazışmalara bakın fişte paylaşmıştık. Kasada arkadaşlar o şubeyi arasın yardım alsınlar.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |