Şimdi Ara

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.411
Cevap
121
Favori
221.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceteritz Paributz C kullanıcısına yanıt

Hocam yeni üyelik de son adıma kadar ilerleyin ödeme kısmı geldimi.Tod basin üyelik başlar.

Ödeme yapmadığınız için paket almazsınız.

Tod yeni üyelik açmak için adım adım yazmıştım.Geriye dönük paylaşımlara bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venue1453 V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bahsettiğiniz şeyi öncelikle herhangi bir paket seçerek mi yapacağız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geç gelme sorunu varmı hala devam ediyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceteritz Paributz C kullanıcısına yanıt

Hocam paket fark etmez.birsey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 2 Haziran 2024; 0:57:4 >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Google anroid tv yada Apple tv ile kumanda desteği ile en düşük 3-5 arası değişir.

• Ben anlamadım süper dolu paket android TV de süper lig tüm maçlar dahil mi oluyor? Sözleşme maddesi 2023-2024 yazıyor
    TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL

• Süper lig bitmeden 3 hafta önce almıştım. Benim ekran böyle

• teacher1983 T kullanıcısına yanıt

aynısı bana oldu, tod ile iletişme geçtim bana verdikleri mail ile giriş yaptım gözüktü. sonra farkettim ki beinconnect de kullandığım mail adresiymiş bu.

• Venue1453 V kullanıcısına yanıt

Kumanda destegi dediginiz nedir, tam olarak nasil oluyor acıklarmısinız ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Hocam kumanda üzerinde medya tuşları vardır.

ileri sarma geri sarma durma siz ileri sarmaya basin yayın ileri sarar kendini biraz daha izleyin aynısını tekrar yapın uydu ile aynı olur yada en düşük 3 saniye gibi.

• Bana 200 tl gelmiş. Ne yapılabilir 129 için?

• ozgurkocakoc O kullanıcısına yanıt

Benim eski hesabıma 129 liralık teklif gelmiş. Tam alacaktım ki bu paylaşımınızı görünce tereddüt ettim şu an.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Süper dolu paketi sezonluk değil yıllık olduğu için gözükmüyor bence bir problem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrep41 E kullanıcısına yanıt

Siz söyleyince fark ettim, çok teşekkür ederim TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL . Bu arada dijital platformlar için 120 lira bonus kampanyası devam ediyor Garanti Bankası'nın. Ama taksit yapıyor mu bilmiyorum.

Ekleme: 12 taksitle aldım ve hemen bonus geldi. Bu arada bitiş tarihi 1 Haziran, umarım o günün maçlarını izleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 2 Haziran 2024; 12:44:1 >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Geçe 24 kadar yayınlar açık olur.2 haziran geçtin mi paket süresi bitmiş olur.

• Şu an en uygun yıllık paket satan yer neresidir? Mourinho'yu izleyelim bu sezon.TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL 

• selamlar, 129tl lik kampanya baya uygun. sanırım eski abonelere özel. yeni kayıtlar için bu 129'luk kampanya gelmiyor. Carrfeour'daki fiyat nasıl ? Dünden beri sepette hata veriyor. Mağazadan alınabiliyormuş.

Edit : mağazadan alabildim. Fiyat listesini de çektim. Taraftat paketini satın aldım. Axess 4 taksit yaptı.
    Edit-2 : taraftar olarak takımları seçmeniz gerekiyor. O ekranda lige yeni yükselen takımlar yok. Fyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geant -- 2 Haziran 2024; 15:56:2 >

• geant G kullanıcısına yanıt

Carrefour'da şu paket sanırım aylık 169 tl'ye geliyor uygun gibi deneyelim bakalım.

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TLwww.carrefoursa.com
    Digiturk Beın Connect (4 Ekran) 12ay Süper Lig #30345645 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/digiturk-bein-connect-4-ekran-12ay-super-lig-p-30345645

Edit: Evet sepette hata veriyor. Bugün carrefour'a uğrayıp buradan sonucu paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 2 Haziran 2024; 13:12:22 >
  • Aylık 129 TL olan paketten aldım İnşallah bir sorun çıkmaz TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAyılmAz59 -- 2 Haziran 2024; 14:11:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.