Şimdi Ara

TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
30
Favori
46.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende moneypay uygulaması ile e-pin şeklinde 1 aylık devam zorunluluğu olmayan TOD üyelik aldım 200 tl ye bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt
    Hocam yillik taraftar fiyati o para suan beinconnect hediye basligima bakin ana sayfada satiyor insanlar

• Fenerbahçe ve Beşiktaş için boş yerim var. Smart TV dahil olmayan pakettir. Mesaj atabilirsiniz.

• arkadaşlar TOD grubumuz mevcut Beşiktaşlı arkadaş ayrıldı yeni bir BJK li arkadaşa ihtiyaç var grubumuza dahil olmak isterse 676 TL bir sene tüm maçlar dahil.

TV dahil. 4 ekran toplam.

Derbileri ev sahibi izler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 4 Ağustos 2024; 16:4:36 >
  • Galatasaraylı veya Beşiktaşlı iseniz ve 4 ekran TOD üyeliğine dahil olmak isterseniz mesaj atabilirsiniz.

• Trabzonspor için yerimiz var tod smart üyelik aylık 50 lira isteyen dm den ulaşsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylıyım, güvenilir üyelerden üyelik talep ediyrum.

• 1 yıllık sürem oldu yok mudur fırsat hiç bununla ilgili. 3500tl verilmez buna

• ziraatbankasının kampanyası vardı 12 ay 279tl ve 850tl para iadesi

ben başvurmuştum iyiki de almışım çok uyguna geldi, aylık 208tl

https://forum.donanimhaber.com/digiturk-sporun-yildizi-ziraat-bankkart-aylik-208--159261760

keşke kaçırmasaydın

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Hediye çeki satış kısmında kod satıyorlar 60 tlye 1 ay tüm maçlar onu değerlendirebilirsiniz 3 ekran

• bayatbayat B kullanıcısına yanıt

Sezonluk 4 ekran lazım bana ikidebir kod peşine düşemem maalesef hocam.

Bu zamana kadar hep bir fırsat ile Kasım ayında alıyordum ama bu sene hiçbir yerden ses yok yahu anlamadım gitti..

Hacıosmanoğlu indirim yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun

Bende senin gibi kasım ayını bekleyenlerdendim. Özellikle ziraat bankkart dan çok umutluydum ama hiçbirisi bir kampanya yapmadı ilginç gerçekten.

• Bevkon kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bu sene herkesin parasını takır takır alırız işinize gelirse alırsınız izlersiniz dediler hocam son umut 11.11 bakalım orada bir şey çıkar mı?

Eğer öyle diyorlarsa bende derim ki; '' Benim işime gelmiyor ''

İzlemem olur biter. Bu lige bukadar para bence fazla.

Geçen sene kasım ayında 1.000 TL üzeri bankkart ile alışveriş harcama yapımında sezon sonuna kadar ücretsiz taraftar paketi vermişlerdi. Ben ondan yararlanmıştım. Bu sezon ise 20-30 TL ye kodlar alarak izledik. :)

Eğer güzel bir kampanya olmazsa her ay kod alarak izlemeye devam ederim.

Hee şunuda söylemeden geçemeyeceğim. Muhtemelen bu yazıyı okuyan bazı arkadaşlar '' yav ne uğraşıyorsunuz bukadar aç kaçak yayından izle '' diyerekten içinden geçiriyoarlardır.

Ben bunada karşıyım. Sonuçta adamlar yayın hakkını satın alıp, bir ticari işlem yapıyorlar. Burada da emeğe saygı.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.