Arkadaşlar gelin size çok güzel bir sıcak fırsat paylaşayım. az önce ben super lig paketini tod 'dan 129 ? ye aldım. daha avantajlı fiyat 'da hiçbir yerde göremedim. tod tv sitesin 'de paketler 'den Xiaomi Mi Box S 'lı paketi satın al dedim. sonra mi box olmayan 12 ay süperlig paketini ve smart tv 'yi seçtim . peşin ödemeye %15 daha indirim vardı , nasıl olsa enpara 'dan taksit yaparım diye o ek indirimide kullandım. enişteme 'de 112 ? ye enpara ile aldık. kodlar hemen geliyor . anında kullanabiliyorsunuz. ekran görüntülerini aşağıda paylaştım. SmartTV, AppleTV ve AndroidTV ve ayrıca 4 ekran 'da kullanılabiliyor. bulamayanlar için direk link 'de paylaşıyorum. muhtemelen yakında fiyat güncellenir elinizi çabuk tutun. TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 13 Ağustos 2023; 17:49:2 > |
TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!)
-
-
Düzenliyorum;
Güzel fırsat gibi duruyor. tek fark sandırım android apple yok. Smart Tv si olanlara güzel fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 13 Ağustos 2023; 17:54:23 > -
linkteki paket android tv apple tv de de çalışıyor . ben mi box ile kullanıyorum da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 15 Ağustos 2023; 9:22:50 > -
https://www.todtv.com.tr/ekipmanlar
yasal derken neyi kastettiniz anlayamadım. todtv yasal değil mi ?
kodu 'da todtv 'den aktif ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 13 Ağustos 2023; 17:55:52 >
-
İlk mesajda paylaştığın linkte resmî tod sitesi değil başka site çıkıyor onu dedi arkadaş -
Sonradan baktım tod sitesinde ekipmana tıklayınca bu kişinin attığı adrese yönlendiriyor adam haklı saolsun. ativasyon kodunu girince bütün maçlara yetki verdimi onu merak ettim sadece
-
Todun kendi sitesinden baktım böyle bir fiyat çıkıyor. Direk digiturkairtv ye bir sitenin linkini verince millet dolandırıcı sandı. Almayı düşünüyorum enpara'ya ek taksit yapıyor değil mi? Yani tek çekimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 13 Ağustos 2023; 18:7:27 > -
1-2 hafta önce 129du zaten ama zam geldi, bu site zamsız fiyattan satıyor hala
-
ben mi box dan izliyorum.
-
benim işlem provizyon 'da , yapmama ihtimalini düşünmemiştim. gerçi 129 tl fiyat 12 taksitli . enpara genelde 6 taksit yapıyor.
-
Peki istediğimiz zaman iptal edebiliyor muyuz?? -
Sanki bir kaç hafta önce süper lig paketini alana spor extra paketide veriliyordu, yanlışmı hatırlıyorum ? -
Evet -
4 ekran dediği ney, 4 farklı cihaz aynı anda aynı maçı izleyebiliyor mu ? -
Yurtdisindan ve firetv ile oluyomh
-
Ayni anda degil -
Bnde chormecast den webos dan izliyorum dedigin gibi olmuyor ama mi box dan dolayi olabilir -
-
Benim tv sony android. Uygulama olarak digiturk play yurtdışı uygulaması görünüyor. Oradan mı izleniyor, bilginiz var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gerçekten bu maçları izlerken zevk alıyor musunuz , hâlâ ?
|
Arkadaşınla beraber, aynı evde farklı TV lerde maç mı izliyorsunuz. Yazdığın mesajdan bunu mu anlamak lazım
|
Benzer içerikler
- yanımda premium ne kadar
- pegasus doğum günü indirimi
- modanisa migros kodu
- çaykur çaycı yorum
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- black friday ne zaman 2024
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X