Şimdi Ara

TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
30
Favori
46.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelin size çok güzel bir sıcak fırsat paylaşayım.

az önce ben super lig paketini tod 'dan 129 ? ye aldım.

daha avantajlı fiyat 'da hiçbir yerde göremedim.

tod tv sitesin 'de paketler 'den Xiaomi Mi Box S 'lı paketi satın al dedim.

sonra mi box olmayan 12 ay süperlig paketini ve smart tv 'yi seçtim .

peşin ödemeye %15 daha indirim vardı , nasıl olsa enpara 'dan taksit yaparım diye o ek indirimide kullandım.

enişteme 'de 112 ? ye enpara ile aldık.

kodlar hemen geliyor . anında kullanabiliyorsunuz.

ekran görüntülerini aşağıda paylaştım. SmartTV, AppleTV ve AndroidTV ve ayrıca 4 ekran 'da kullanılabiliyor.

bulamayanlar için direk link 'de paylaşıyorum.

muhtemelen yakında fiyat güncellenir elinizi çabuk tutun.

TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 13 Ağustos 2023; 17:49:2 >

• Düzenliyorum;

Güzel fırsat gibi duruyor. tek fark sandırım android apple yok. Smart Tv si olanlara güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 13 Ağustos 2023; 17:54:23 >
  • linkteki paket android tv apple tv de de çalışıyor . ben mi box ile kullanıyorum da

https://www.todtv.com.tr/ekipmanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 15 Ağustos 2023; 9:22:50 >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

https://www.todtv.com.tr/ekipmanlar

yasal derken neyi kastettiniz anlayamadım. todtv yasal değil mi ?

kodu 'da todtv 'den aktif ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 13 Ağustos 2023; 17:55:52 >

• boranet B kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda paylaştığın linkte resmî tod sitesi değil başka site çıkıyor onu dedi arkadaş
  • Sonradan baktım tod sitesinde ekipmana tıklayınca bu kişinin attığı adrese yönlendiriyor adam haklı saolsun. ativasyon kodunu girince bütün maçlara yetki verdimi onu merak ettim sadece

• Todun kendi sitesinden baktım böyle bir fiyat çıkıyor. Direk digiturkairtv ye bir sitenin linkini verince millet dolandırıcı sandı. Almayı düşünüyorum enpara'ya ek taksit yapıyor değil mi? Yani tek çekimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 13 Ağustos 2023; 18:7:27 >
  • 1-2 hafta önce 129du zaten ama zam geldi, bu site zamsız fiyattan satıyor hala

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

ben mi box dan izliyorum.

• Tall Man kullanıcısına yanıt

benim işlem provizyon 'da , yapmama ihtimalini düşünmemiştim. gerçi 129 tl fiyat 12 taksitli . enpara genelde 6 taksit yapıyor.

• Peki istediğimiz zaman iptal edebiliyor muyuz??
  • Sanki bir kaç hafta önce süper lig paketini alana spor extra paketide veriliyordu, yanlışmı hatırlıyorum ?
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • 4 ekran dediği ney, 4 farklı cihaz aynı anda aynı maçı izleyebiliyor mu ?
  • Yurtdisindan ve firetv ile oluyomh

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ayni anda degil
  • boranet B kullanıcısına yanıt
    Bnde chormecast den webos dan izliyorum dedigin gibi olmuyor ama mi box dan dolayi olabilir
  • Ben aldım arkadaşlar fenerbahçeli olarak. Gsli ortak var. bjkli ortak lazım. . Üçe bölüp kullanacağız. Derbilerde iç saha takımları kimse o kişi izler maçı. Kişi başı 516 tl yapar 1 yıl. Aya bölünce 43 tl yapar. Bedavadan biraz daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 13 Ağustos 2023; 20:21:10 >

• Benim tv sony android. Uygulama olarak digiturk play yurtdışı uygulaması görünüyor. Oradan mı izleniyor, bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.