< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (3. sayfa)
-
-
Fenerbahçeli bir arkadaş varsa ortak da olabiliriz. Düşünen varsa dm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanıza gerek yok . Bende de mi vardı. Sadece paketi aldım kod geldi. Kodu aktif edip kullanmaya başladım
Teşekkürler
4 ekran dediği aynı anda farklı 4 makina mı ? yoksa tek izleme yapılabilir fakat 4 cihazda da kullanılabilir mi ?
-
Axess değil hocam Akbank kart ile aldım %10 internet harcaması indirimi vardı 100₺ chip geldi axesse aktardım onu dönem içi harcamadan düştüm.
sektör gözükmüyor mu uygulamada vs
benim axess kredi kartına bazı sektörlerde sana özel 6 taksit kampanyası gelmişte ona göre tek çekim alacaktım. elektroniktir heralde bu sitede
-
4 cihazda kullanılır ama aynı anda sadece 1 makinede. Dışarıdaysanız telden izlersiniz eve geçince smart tv den ama aynı anda olmaz
Teşekkür ederim aldım şimdi
evde pc den açtım tv den açık ve cepten de açtım denemek için yayın da kesilme olmadı ama
dediğiniz gibi kesilme ihtimali yüksek
merak eden arkadaşlar için yazayım
siteden bilgileri girerek ödeme sayfasında da nakit işaretleyerek kredi kartıyla tek çekim 1346 liraya satın aldım
bir kaç dakika içerisinde mesaj geliyor kodunuz budur diye
üyeliğim vardı giriş yaptım ve o kodu https://www.todtv.com.tr/kupon-kodu sayfasına girdim ve sorunsuz tanımlamam yapıldı
şimdi maçı izleyelim bakalım
kredi kartında da İYZİCO/digiturkairtv İSTANBUL yazıyor
muhtemelen digitürkün kendi parayı çektiği kanal değil farklı bir yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xquba -- 13 Ağustos 2023; 21:40:7 >
-
ben de aldım 1346 güzel fiyat şu an android tv de fb maçını izliyorum görüntü iyi donma yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen yıl servisten memnun olduğum için ve kaçak yayınlarla uğraşmayı sevmediğimden dolayı üyeliğimi bu yıl için de uzattım, fakat TODTv tarafıma herhangi bir bildirim veya sebep sunmadan sadece evde kendi tarafımdan kullanılan hesabımı illegal kullanım sebebiyle kapatmış. Böyle bir durumun kesinlikle mümkün olmadığı gibi ben bu durumu hakaret olarak algılıyorum, özet olarak kendilerine bin bir zorlukla 3 kez ulaşıp durumu iletmeme rağmen 10 güne yakındır bir dönüş yapılmadığı gibi 1 yıllık üyelik parasını da ödeme yapmış bulundum. Resmen online dolandırıcılık sitesi gibi çalışıyorlar, kayıt olmak 10sn muhattap bulmak imkansız. Adem Bey, forum ve şikayet sitelerinde benim yaşadığım sorunu yaşayanlar var fakat benim görebildiğim hiçbiri çözüldü diye güncelleme yapmamış. Hesabıma erişemediğimden dolayı fatura bilgilerini alıp Tüketici Hakem Heyetine şikayet de edemiyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
-
sipariş geçtim.verdiği sipariş kodu sipariş takipten bakınca başka bir kişiye ait bilgiler gördüm.Hemen desteği aradım.yoğunluk var dedi.site aracı bir site olduğu için kuşkulanmıştım ama bakalım.kod mailime düşerse bilgi aktaracağım.
-
Telinizi yazsanız anında sms geliyor zaten
bütün bilgileri doldurdum.herhangi bir dönüş yok hala.
-
ortada hala ne mail ne de sms var.müşteri hizmetleri teknik bir sorun ile çağrıyı otomatik olarak sonlandırıyor.Hayırlısı bakalım.
-
Bankadan harcama itirazi aç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık 129 lira ama aylık olarak bu fiyata vermiyor sana 12 aylık satış yapıyor, ligler eylülde başlayıp mayısta bitiyor yani 3 aylık maç boşluğu da sana 129 liradan veriyor, bu hesaba devre arası ve milli maç araları vs... katmıyorum bile.
129 x 12 = 1548 TL
1548 / 9 = 172 TL
yani lig maçları için ödediğiniz gerçek aylık tutar 172 lira buna göre değip değmeyeceğine karar verin.
not ; linkten digitürk air diye bir siteye yönlendiriyor pek güvenli görünmüyor açıkçası ben olsam oraya kredi kartı bilgilerimi girmezdim.
1548/38=40 tl bir maç fiyatı. Tuttuğunuz takımının maçını sayıyorum sadece. Bir paket sigara parasına denk gelıyor. Ligin kalan tüm maçlarını da sayarsak buna da pahalı denemez bu ekonomide.
Gerçekten bu maçları izlerken zevk alıyor musunuz , hâlâ ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X