TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (19. sayfa)
-
-
Paketin ücretini karttan aylık olarak mı çekiyor yoksa toplu mu çekiyor? Smart TV'de izlerken çok donuyor diye yorum yapıyorlar. Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz? Bilgi verebilir misiniz? Aynı paket bana da gelmiş. Almayı düşünüyorum.
-
Geçen ay aynı paketin teklif banada gelmişti, satın almıştım.
satın alma esnasında 12 aylık seçerseniz provizyon süresi sonrasında karttınza 12 aylık taksit olarak yansıyor.
3 yıldır tod olarak maçları izliyorum. görüntü kalitesinde aşırı süper kalite beklentim yok, bu yüzden fazlasıyla tatmin ediyor. ağırlıklı xiaomi mi box ile izliyorum, donma takılma genelde yaşamıyorum, fakat tv nin smart özelliği ile izlediğimde donmalar biraz daha fazla olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 6 Ocak 2025; 12:20:39 > -
Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Her ay 199 TL şeklinde toplam yıllık 2388 TL bu teklif değil mi? 199 TL X 12 ay = 2388 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
küççük telefon ekranından 720p iyi gelir tabi pcde berbat bir görüntü oluyor 720p 3000 bitrate
-
Bu kodları nereden alıyorsunuz hocam aylık mıquote:
Orijinalden alıntı: BevkonEğer öyle diyorlarsa bende derim ki; '' Benim işime gelmiyor ''
İzlemem olur biter. Bu lige bukadar para bence fazla.
Geçen sene kasım ayında 1.000 TL üzeri bankkart ile alışveriş harcama yapımında sezon sonuna kadar ücretsiz taraftar paketi vermişlerdi. Ben ondan yararlanmıştım. Bu sezon ise 20-30 TL ye kodlar alarak izledik. :)
Eğer güzel bir kampanya olmazsa her ay kod alarak izlemeye devam ederim.
Hee şunuda söylemeden geçemeyeceğim. Muhtemelen bu yazıyı okuyan bazı arkadaşlar '' yav ne uğraşıyorsunuz bukadar aç kaçak yayından izle '' diyerekten içinden geçiriyoarlardır.
Ben bunada karşıyım. Sonuçta adamlar yayın hakkını satın alıp, bir ticari işlem yapıyorlar. Burada da emeğe saygı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
keşke yazdığımı biraz daha dikkatli okusaydın.
xiaomi mi box ile ve smart tv ile izliyorum ve o kalite bana yetiyor demiştim "güççük" telefon ile izliyorum demedim.
-
Hocam ne kadar görüntü kaybı oluyor? Anten yayını olan 1080p’den çok mu farklı? Elimdeki TV 102 ekran.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam internet hızım 30mbit in altına hiç düşmüyor.
izlemek için kullandığım cihaz xiaomi mi box veya smart tv ile görüntü kalitesi uydu anteni ile izlediğimiz atv, star show hd kanalların bi tık altında diyebilirim.
-
Aynen hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 100 mbps internet var ve modem TV’nin yanında. Sadece maç izlemek için kullanacağım. Stick kurtarır mı, Box mı alayım?
Hediye çeki bölümünde aylık paketler satıyorlar. Bence onu alıp deneyin. Beğenmezseniz paket almazsınız.
-
Şu an TOD kullanıyorum zaten. 720p yayın yapıyorlar. 102 ekran TV’de 1.5 metre uzaklıkta pikseller sayılır diye endişe ediyorum. S Sport 1080p yayına geçti mesela.
Hocam stick hiç kullanmadım, mi box ile stick arasında görüntü kalitesi farkı olurmu olmazmı yorum yapamam. Ama fark olacağınıda sanmıyorum açıkçası,
ama şunu söyleyeyim, mi box ile tod uygulaması üzerinden izleyebilmen için paketinde smart tv desteği olması gerekir. muhtemelen stick de aynı şekildedir.
paketinde eğer smart tv desteği yok ise mi boxun tarayıcısı üzerinden giriş yapıp izleyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 13 Ocak 2025; 15:42:1 > -
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X