Şimdi Ara

TODAİE' de Yüksek Lisans.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim iki delikanlı kamuda çalışmış olsalardı, ALES' ten 80 üstünde puanlar alıp TODAİE'de yüksek lisans yaparlardı.

ODTÜ mezunu oldukları için, özel sektörde çalışırken sıcağı sıcağına ODTÜ de Makina ve İnşaat Mühendisliğinde 3 yıl süreli yüksek lisans yaptılar.. Yüksek Mühendis olunca da, İtalya ve İspanya' da 2 şer sene MBA İşletme okudular.. Bu suretle; liseden sonra 5 + 3 + 2 sene okumuş oldular.
  • TODAİE klas bir yüksek lisans kazandırır.
  • TODAİE' ye girmek de zor, okumak da zordur.
  • Dilek kamuda 5 yılını doldurunca, Müfettiş olarak TODAİE' de yüksek lisans yaptı. Haftada 2 gün TODAİE' ye gidiyordu. Diğer 3 günde de İngilizce kurslara gidiyordu. Hem yüksek lisans yaptı, hem de yabancı dil puanını C' den A' ya yükseltti. Şimdi yabancı dil tazminatını A'dan alıyor. Bu arada da emsallerine bir kademe fark attı.
  • Kamu görevlilerinin TODAİE' de yüksek lisans yapması o kadar ballıdır ki, tadına doyum olmaz!..

Yüksek lisans döneminde Devlet, onların aldıkları maaşları aynen ödediği gibi, terfi zamanlarında kazandıkları terfi zammını da ödüyor. Üstüne üstlük bir kademe ilerlemesi de veriyor.. Bu imkanı, has babalar oğullarına bağışlamaz!. Net ve açık!. TODAİE'yi tüm kamu görevlilerine tavsiye ederim.
  • Bu köşe kaliteli eğitim alanlar içindir. Ne yazık ki, eğitim-öğretimi pek zayıf olanlar abluka ediyor.
  • TODAİE' ye bizim gençliğimizde MÜLKİYE' NİN AĞABEYİ denirdi.. O zamanlar süper bir eğitim kurumuydu. Kazanmama rağmen, o yıllardaki zorluklar nedeniyle eğitimini almamıştım. Bunu daha sonra SMMM' likle telafi ettim!..

Akıllı ve zeki, kafalı, bilgili ve çalışkan olmak lazımdır. Miskinliğin ve paspallığın alemi yok!..
  • TODAİE eğitim almak isteyenleri bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.