Şimdi Ara

TODAİE' de Yüksek Lisans..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TODAİE, memurlara "tezli veya tezsiz yüksek lisans" kazandırır.

Çok önemli bir eğitim kurumu olarak, memurlara TODAİE' de yüksek lisans yapmalarını öneririm.

Kamu idarelerine "yüksek idareci" yetiştiren, epeyce ünlü bir kurumdur..

ALES' te yüksek puan alan kamu görevlileri arasından, TODAİE' de yapılacak sınavı kazananlar klas bir eğitime tabi tutulur.. Üniversitelerüstü bir kurumdur.

Saygılarla..

• TODAİE'de yüksek lisans yapmış memurların, özel sektörde de aranılır olduğuna tanık olunuyor.
  • Kazanan kamu görevlileri eğitim süreci boyunca "ÜCRETLİ İZİNLİ" sayılıyorlar. Mezunlarına bir kademe ilerlemesi uygulanıyor.
  • TODAİE, kamu kurumlarına yüksek vasıflı üst yöneticiler, idareciler yetiştirmiştir.
  • Sadece 4 yıllık üniversite eğitimi yetmiyor.. Bunun yanında YÜKSEK LİSANS + YABANCI DİL/DİLLER + İŞ DENEYİMİ aranıyor.. Bir işe yerleşilmiş olunsa bile, bunları ihmal etmemek lazım!.
  • Bizim zamanımızda TODAİE çok daha ünlüydü.
  • Ankara'da kamu görevlisi olarak çalışanlar için TODAİE'de yüksek lisans yapmak büyük şanstır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Polonya Yüksek Lisans?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seçkin ve donanımlı olmak istiyorsak yüksek lisans ve yabancı dil, iş deneyimi mutlaka olmalı! Günümüzde sadece dört yıllık bir üniversite eğitimi artık yetmiyor. Elbise dar geliyor.
  • ALES' ten 77 puanın üstünde puan alanlar, başvuru hakkına erişirler.
  • TODAİE, üniversiteler üstü eğitim-öğretim kurumudur.
  • TODAİE mi kaldı, Hacı Bayram'a devredildi
  • Yüksek lisans ve yabancı diller olsun da, nerede olursa olsun?
  • Kamu görevlisi olanlar için, müstesna bir şans ve kazanım olur.
  • Bir adım önde olmak, emsalleri aşmak için yüksek lisans, yabancı dil, iş deneyimi şarttır!
  • Akletmek, akledebilmek önemlidir. Sığ mahallede kalmaya özenilmemelidir. EĞİTİM çağındayız!
  • TODAİE' de Kaymakamlar, Hakimler, Sayıştay Denetçileri, Müfettişler de yüksek lisans yaptı.. Bunlar akılsız mıydı?.. Aklı yatan yüksek lisans yapar, yabancı dile de merak salar!. Serbest!..
  • Başkan, kapandı orası.
  • "Eskiden TODAİE'ye "Mekteb-i Mülkiye'nin ağabeyi okul,," denirdi. Kamu görevlilerine tavsiyedir.
  • 2000'li yıllarda artık sadece 4 yıllık üniversite eğitimi yetmez oldu.. Mutlaka YÜKSEK LİSANS + YABANCI DİL + İŞ DENEYİMİ + SMMM veya AVUKATLIK ruhsatları aranıyor. Bilginize sunulur.
  • Bu sene mezun olacak olanlar diplomalarını bekliyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.